Witajcie kochane. Byłam poza "siecią" całe dwa dni

Wysłano mnie na super szkolenie - zarządzanie energią własną, i teraz pełna energii znów jestem z wami
Anetko dzięki - tak to właśnie karczoch. Czy wiesz może kiedy go zerwać i co można z niego przyrządzić
Witam
Kasiu_Tomku, wrzosowisko to najstarsza część mojego ogrodu i najbardziej ulubiona
Urszulko takie słowa z twoich ust to dla mnie zaszczyt, uwielbiam oglądać twój ogród jest perfekcyjny
Dziękuję
Iguś za poradę. W ogóle muszę wymyślić inne miejsce na tego rozchodnika jest bardzo wysoki i trochę mi tam nie pasuje
Dziękuję
Lucynko
Masz rację
Jadziu najlepiej wszystkie pomysły zapisywać, a potem weryfikowac
Hej
Gosiaczku 
Okazuje się, że karczoch to moje pierwsze warzywko

A co do zdjęć, wyobraź sobie na drugi dzień, znowu było zdjęcie wrzosów zamiast tej okropnej okładki jakiegoś mrocznego filmu i wyszło trochę dziwnie
Aneczko skimię mam dopiero od kilku miesięcy, tak, że nie zimowała u mnie jeszcze. Mam zamiar ją okryć zimą stoiszem i będę trzymać kciuki, żeby przetrwała do wiosny. Ciemiernik także jest u mnie od wiosny. Jestem w lekkim szoku, że już kwitnie, nie wiem czy to normalne czy jakaś anomalia

Coś co mnie jeszcze bardzo zastanawia to Magnolia Susana, ma jakby dwa rodzaje kwiatów i pełno takich włochatych jakby fasolek, czy ktoś wie co to takiego

W ostatni weekend bardzo ciężko pracowałam, przekopałam cały pas ziemi - ten na którym rośnie żywopłot osłaniający nas od pola. Nie wiem czy pamiętacie, że tam mam właśnie głównie gliniasty teren. W tym roku pozwoliłam tam wyrosnąć trawie i innym zielskom, a teraz to wszystko przekopałam, traktując jako nawóz zielony. Może to choć trochę poprawi jakość ziemi

Kupiłam w piątek trzy nowe krzaczki wrzosu - jeszcze takiego nie miałam - zwie się Bonita, jest przepiękna

A teraz jeszcze kilka kwitnących, lub zabierających się do kwitnienia roślinek

Krwawnik nadal kwitnie i ma pełno nowych zaczątków kwiatów
Dawidku ratunku, Jak bym skasowała bezpośredni link to wyglądało by to tak
http://tinypic.pl/i/00028/vrqru2zqw1ek.jpg