Moje kochane doniczkowce cz.2 :))
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kochane doniczkowce :))
Asiu brakuje nam Ciebie wracaj doi nas
dużo zdrówka życzę 
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Ja również dużo zdrowia życzę
Wracaj do nas Asiu szybko 
- chabermona
- 500p

- Od: 30 sty 2009, o 11:58
I ja się przyłączę. Zdrowiej szybko.
Monika poszukująca Aspidistr, sansewierek, stefanotisa i anturiów
Doniczkowi domownicy Moniki
Doniczkowi domownicy Moniki
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Witajcie Kochani w Nowym Roku
Niestety jestem tylko na moment, żeby napisać Wam, że u mnie oprócz zdrowia wszystko jest oki.
Agita pisała, że tęsknicie, więc obiecałam, że chociaż napiszę trochę co u mnie słychać ;)
Między świętami a sylwestrem nie włączałam nawet komputera, bo wg. mnie jest to czas dla Rodziny, więc starałam się go jak najbardziej wykorzystać, pograliśmy w planszowy Monopol, porzucaliśmy lotkami do tarczy(czyt. graliśmy w darta), mnie wzięło na układanie widoku składającego się z ok. 1000 puzzli, którego niestety przez chorobę i codzienne obowiązki jeszcze nie zdążyłam skończyć
Nowy Rok zaczęłam kiepsko, pierwszego stycznie przeziębiłam się, po prostu za lekko się ubrałam, aż do tego stopnia, ze wylądowałam u lekarza z gorączką.
A że robię sobie dietę(moje noworoczne postanowienie to schudnąć 25kg, więc trzymajcie kciuki), to powrót do zdrowia idzie mi troszkę wolniej.
Na szczęście M. mnie wspiera i przygotowuje mi posiłki jak tylko wraca z pracy, żebym miała na drugi dzień
Dzisiaj już troszkę wstałam z łóżka ale czuję się dość osłabiona, więc zaraz zmykam z powrotem do łóżeczka.
Powiem szczerze, ze bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie mimo mojej nieobecności, to świadczy o Was jako wspaniałych forumowych przyjaciółkach
Buziaki Kochane, jak tylko wstanę na dobre z łóżka to na pewno nadrobię zaległości, których mam na prawdę sporo
Aha, z nowości mam dwa nowe Grudniki nn, z czego jeden dość spory i tylko za 10 zł, bo przekwitnięty, i Cymbidium z Kauflandu przecenione na 7zł
Pozdrawiam
Niestety jestem tylko na moment, żeby napisać Wam, że u mnie oprócz zdrowia wszystko jest oki.
Agita pisała, że tęsknicie, więc obiecałam, że chociaż napiszę trochę co u mnie słychać ;)
Między świętami a sylwestrem nie włączałam nawet komputera, bo wg. mnie jest to czas dla Rodziny, więc starałam się go jak najbardziej wykorzystać, pograliśmy w planszowy Monopol, porzucaliśmy lotkami do tarczy(czyt. graliśmy w darta), mnie wzięło na układanie widoku składającego się z ok. 1000 puzzli, którego niestety przez chorobę i codzienne obowiązki jeszcze nie zdążyłam skończyć
Nowy Rok zaczęłam kiepsko, pierwszego stycznie przeziębiłam się, po prostu za lekko się ubrałam, aż do tego stopnia, ze wylądowałam u lekarza z gorączką.
A że robię sobie dietę(moje noworoczne postanowienie to schudnąć 25kg, więc trzymajcie kciuki), to powrót do zdrowia idzie mi troszkę wolniej.
Na szczęście M. mnie wspiera i przygotowuje mi posiłki jak tylko wraca z pracy, żebym miała na drugi dzień
Dzisiaj już troszkę wstałam z łóżka ale czuję się dość osłabiona, więc zaraz zmykam z powrotem do łóżeczka.
Powiem szczerze, ze bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie mimo mojej nieobecności, to świadczy o Was jako wspaniałych forumowych przyjaciółkach
Buziaki Kochane, jak tylko wstanę na dobre z łóżka to na pewno nadrobię zaległości, których mam na prawdę sporo
Aha, z nowości mam dwa nowe Grudniki nn, z czego jeden dość spory i tylko za 10 zł, bo przekwitnięty, i Cymbidium z Kauflandu przecenione na 7zł
Pozdrawiam
- AGA Z

- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Dobrze, że jesteś, choć na chwilkę.
Kuruj się i wylecz do końca chorobę.
Kuruj się i wylecz do końca chorobę.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agita

- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu, fajnie, że się pokazałaś, zdrowiej nam szybciutko!!
Powiem Ci, że Dendrobium FireBird od Ciebie szaleje- wypuszcza mnóstwo małych "cosiów"- ciekawe co z nich będzie?
A jak się ma epidendrum? Mojej Mamie trochę listków zżółkło, chyba był trochę przelany, a może nie spodobało mu się zimowe przesadzanie..
Mam nadzieję, że Twoje daje sobie radę
No nic, nie męczę Cię opowieściami, odpoczywaj sobie i zbieraj siły!
Powiem Ci, że Dendrobium FireBird od Ciebie szaleje- wypuszcza mnóstwo małych "cosiów"- ciekawe co z nich będzie?
A jak się ma epidendrum? Mojej Mamie trochę listków zżółkło, chyba był trochę przelany, a może nie spodobało mu się zimowe przesadzanie..
Mam nadzieję, że Twoje daje sobie radę
No nic, nie męczę Cię opowieściami, odpoczywaj sobie i zbieraj siły!
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Witaj
od północy siedze w twoich watkach i chce mi sie płakać bo : po 1 jest póżno a ja bym coś zjadła
po 2 dostałam fioła Fiołkowego a te grydniki zawróciły mi w głowie mimo iz już styczeń i powinny mnie zaintaresować wielkanocniki
Szok kochna kiedy ty znajdujesz czas na to wszystko i jeszcze pierniki z dzieckiem
No w sumie może za rok może dwa i u mnie tak bedzie jak na razie pusto niemal wszędzie
ale się starm .życzę miłego dnia 
No w sumie może za rok może dwa i u mnie tak bedzie jak na razie pusto niemal wszędzie
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu,szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę.
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Asiu szybko wracaj do pełni sił
nudno mi bez Ciebie
-
Mariolas
- 500p

Hahaha i mam poszłam na kawę do sąsiadki i zaiwaniłam jej 3 listki fiołka i 2 szczepki grudnika ale co z tym teraz zrobić ??????
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Asiu wracaj do zdrowia i do nas na forum :P
Asieńko Kochana, wracaj jak najszybciej do zdrowia, wylecz do końca choróbsko i trzymaj się mocno . 
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
Mariolas
- 500p

Asia wracaj szybko bo cię potrzeba do pomocy 
- APe

- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu Serdeńko zdróweczka życzę