W.o... Kotach 4cz. (07.2008 - 12.2010)
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
Kochane kiciusie, tylko miziać
i piękna historia o nich.
Niestety sama jestem niezadowolona z powodu smyczy, ale do wyboru miałam albo smycz albo siedzenie w 4 ścianach
.Jeśli jadę z nią na wieś to puszczam wolno i wtedy też co jakiś czas przybiega sprawdzać czy jesteśmy, ale u siebie muszę wyprowadzać na smyczy
Madziu Drapcia ogon zjeżyła bo dzieci do niej podchodziły i była niezadowolona

Niestety sama jestem niezadowolona z powodu smyczy, ale do wyboru miałam albo smycz albo siedzenie w 4 ścianach

Madziu Drapcia ogon zjeżyła bo dzieci do niej podchodziły i była niezadowolona

Dziękujemy bardzo :P .
Kotkę w ciązy ktoś wyrzucił na śmietnik udało mi się uratować tylko dwa bąble :P, ale to i tak dużo. Przyznam szczerze że gdybym nie znała chrakteru mamy nie zdecydowała bym się na wzięcie malucha. Pomimo że ludzie ją wywalili bardzo była przyjazna i nie była agresywna. Potrafiła wejść do sklepu wyciągnąć się na ladzie i nic jej nie ruszało
.
Kotkę w ciązy ktoś wyrzucił na śmietnik udało mi się uratować tylko dwa bąble :P, ale to i tak dużo. Przyznam szczerze że gdybym nie znała chrakteru mamy nie zdecydowała bym się na wzięcie malucha. Pomimo że ludzie ją wywalili bardzo była przyjazna i nie była agresywna. Potrafiła wejść do sklepu wyciągnąć się na ladzie i nic jej nie ruszało

- Mama Aguni
- 1000p
- Mama Aguni
- 1000p
- Mama Aguni
- 1000p
- Szymonambar222
- 500p
- Od: 28 gru 2008, o 08:23