LUCYNKO!
nie ma za co.Niech tylko powschodzą.Masz rację Lucynko po kwiatkach drzewa i niebo to fajne obiekty do robienia zdjęć.
Dziś pogoda straszna.Wieje taki zimny wiatr i niestety pochmurno.
Wiesz jak się pasie gołębie.Zapomniałam jak to się nazywa.

A ten czarny krążył razem w kółko tak jak gołębie.Dużo też lata tam
balonów.Ostatnio jak byłam to leciał tak nisko,że uciekłam do domu.Nie daj Boże,żeby zaczepił o drzewo lub dach.Podobno mieli jakieś zawody.Kiedyś szłam od znajomej i leciał ktoś na motolotni,stanęłam i patrzę a ten drań zleciał tak nisko ,że musiałam salwować się ucieczką do sklepu.
Pozdrawiam słonecznie.
Witaj ALICJO nie wiem co mam powiedzieć,więc nic nie powiem,ale miło mi,że do mnie wpadłaś.Grudników i wielkanocników mam trochę,ale niezbt chcą kwitnąć.Kolekcjonowałam kilka kolorów,ale zakwitły tylko te dwa.One jednak potrzebują dłuższej suszy.
Serdecznie pozdrawiam.
MARTO!Tak bardzo to drzewo mi się podobało,że go uwieczniłam.To stara grusza która rośnie koło naszego bloku.Gruszki ma smaczne,słodkie ,niestety rośnie przy drodze osiedlowej i ołów się osadza,więc się nie nadają do jedzenia.
Marto zrobisz z nasionami co będziesz chciała.Ja tą sadzonkę kupiłam kiedyś,dawno i ciągle jest jedna,wcale się
nie rozrasta,ale kwitnie co roku.Mam czerwoną,ale sama siałam,tylko nie pamiętam czy od razu do ziemi.Miałam więcej sadzonek,ale wszystko zjadły ślimaki tylko jedna się uchowała.
Cebulki jednak pojadę posadzić w niedzielę ponieważ syn będzie odsypiał nockę,a dla mojego M się nie chce.
Pozdrawiam.