renzal;Reni4-Renie kochane Nie wiem jak ja dam radę z tymi ogrodami.Mam Nadzieję,że dam( ale deko o mój kręgosłup się boje, bo i tak mi dokucza)
Ale, pożyjemy, zobaczymy

Ok, hiacynty dokarmię i chyba całą resztę tez już można ??
Wszystko, co nowe bardzo cieszy ,Zobaczymy jak mi z ogrodem wyjdzie .Nie rozpędzę się , bo kasy na ten cel , prawie nie mam
kolejne narcyzki zakwitają
Anna11-Anuś;Tulap Witajcie, dzięki za miłe słowa
Berberys Maria, kupiłam na jesieni, pomarańczowy,żywy, piękny.Urzekł mnie swoim jesiennym kolorytem.
Potem deko mu gałązki dłuższe przycięłam.Właściwie zrównałam do mniejszych .
Nie chcę krzaka dużego.Będę go cięła , na zwarty, może coś w rodzaju kuli krzew, zobaczymy
Tacca-Danusiu; PEPSI-Gosiu No tak odkrywam co w tym nowym jest.ale za dużo to tutaj roślin nie ma. Dlatego to co jest, to wielkie - dobrze!!
Tulipan nabiera kolorków
JAKUCH-Jadziu Oj tak mi mów, tak mi mów.Wiesz jak osłodzić ciężki dzień pracy i w ogóle.Buzia na te pochwałki chociaż mi się uśmiechnęła
iwona0042-Iwonko ; Tulap-Mati Bratki tez lubię.I trochę mam swoich z siewek.Ale te dopiero zaczynają..Ale za to będą dłużej kwitły i cieszyły
Fiona, dla nas jest najładniejsza, bo nasza
dorotka350-Dorotko Witaj!!
Nie ważne, czy 1 strona czy 5.ważne,że mnie odwiedziłaś
Trochę mam obawy, czy dam radę na tych dwóch ogrodach,Zobaczymy co z tego wyjdzie
W nowym roślin, to tak namiastkowo.ale dobrze,że cokolwiek jest, i to poznaje teraz.
I oczywiście dosadzam z podzielonych od siebie z działki .Fioncia wygłaskana.Własnie lezy mi na kolanach i mruczy
Stare szafirki zawsze ładne
Monika79 Witaj Moniczko w moich progach.Dziękuję za miłe słowa.I zapraszam częściej