co akurat mnie bardzo odpowiada

Chociaż tak jakby Cię ciut kolorowo

Jednak najbardziej zauroczyły mnie fotki z ostatniej Twojej sesji - zwykła, polna koniczynka, a tak cudnie - niezwykła

Prześliczne ujęcia i świetne zdjęcia !!
Ładnie tu u Ciebie

Człowiek ma aparat a czasami nie wiem do czego niektóre funkcje służą.....Dzięki Tobie kochana wreszcie ustawiłam sobie aparat tak jak zawsze chciałamBlueberry pisze:
Kingo przede wszystkim ciemne tło - wbrew pozorom nie musi być całkiem czarne, ważne żeby było matowe. Po drugie - takie zdjęcia robię tylko w słoneczne dni, światło musi padać bezpośrednio na to, co fotografujesz; ważne, żeby padało z boku. Po trzecie - jeśli masz aparat cyfrowy poszukaj w nim funkcji która nazywa się ISO - rozjaśniasz/przyciemniasz zdjęcia. Ta funkcja jest niezależna od trybu, więc możesz robić zarówno makro, jak i krajobraz czy portret. Kiedy obniżysz ISO i zrobisz zdjęcie czegoś dobrze oświetlonego na ciemnym tle wyjdzie ono właśnie czarne.
Proszę bardzo, inny bukiecikjustus27 pisze:Idzie jesień...zaczną pojawiać się kolory a liściach... poproszę o nową sesję zdjęciową
Jakaś dziwna skalacrazydaisy pisze:na razie udalo mi sie pogrzebac w tym ISO i moge zjechac do 100.