Becia pisze:Cieszę się, że Ci się podoba Aniu

Faktem jest, że włożyłam mnóstwo pracy i pieniędzy w tę działkę, są miejsca, które wyglądają całkiem dobrze. Moim ulubionym jest rabatka z trawami ozdobnymi.. Myślę, że jak przez zimę nazbieram pieniędzy, to wiosną poszalejemy i działka będzie dobrze wyglądać. Chcielibyśmy zasłonić kompostownik, poszerzyć warzywniak, żeby coś nam rosło na działce, zrobić jakieś zadaszenie, miejsce w cieniu do siedzenia, chodnik, wylewka w altanie itp.......Jak tak patrzę na moją działkę, to bardzo zmieniła się ....a zdjęcia roslinek w ilości mnóstwo już wkrótce pozdrawiam

Beciu

wiem doskonale jak to jest z urządzaniem działki

i wydawaniem na nią pieniędzy

Na początku, w pierwszym roku użytkowania, wszystkie groszaki szły " w ziemię" . Sobie nic nie kupiłam a na działkę nie żałowałam

... i tak krok po kroczku, roczek po roczku, nazbierało się roślinek, urosły i jest jak jest

Jak Twoja działeczka będzie już miała 5 lat to sama będziesz zdziwiona, że tak to wszystko szybko rośnie i zacznie brakować miejsca na inne roślinki... Nic nie ma od razu

zwłaszcza jak nie ma się większych zasobów gotówki 8) Pomału, z roku na rok, zrobisz działeczkę na cacko

a i tak w tym roku zrobiłaś duuuużo