Moje przepisy _ empuza

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj, to życzę Szefowej, żeby jak najszybciej wszystko było dobrze! ;:196
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Fleur 78 pisze:Oj, to życzę Szefowej, żeby jak najszybciej wszystko było dobrze! ;:196
Alu, po prostu trzeba żyć dalej :?

Wpadaj, kochana :) częściej lubię Twoje wizyty.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fleur 78 pisze:Oj, to życzę Szefowej, żeby jak najszybciej wszystko było dobrze! ;:196
Ja równiez tego życzę.
Wracaj szybciutko do nas, szczęsliwa i pelna pomysłów ;:8 ;:2
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Miiriam pisze:
Ja równiez tego życzę.
Wracaj szybciutko do nas, szczęsliwa i pelna pomysłów ;:8 ;:2

Bardzo dziękuję. Zapraszam częściej.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Na pewno będę wpadać, bo ja również lubię do Ciebie zaglądać! ;:32 ;:97
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I ja bedę tu zaglądać.. .. a w przerwach eksperymentować z potrawami !
DZIĘKUJĘ diago :lol: ;:12 ;:84
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Agniesiu , no kiedy , kiedy nowe przepiski będą , co??????
Zapomniałaś o nas , hmmm????? :roll:
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czekamy na nowe przepisy:) ;:8
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

I ja poproszę o coś nowego, smacznego, zdrowego i dietetycznego na poprawę nastroju ;-)
Właśnie wróciłam od gina i dowiedziałam się, że za dużo przytyłam :cry: Przytyłam równe 10kg a jeszcze mam miesiąc do rozwiązania i pewnie jeszcze mnie przybędzie :cry:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie Ty, tylko Tobie przybyło. Zauważ, ile waży woda (właściwie "wody"), ile Brzuniek, a dopiero reszta, to TY :D
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nalewka pisze:Nie Ty, tylko Tobie przybyło. Zauważ, ile waży woda (właściwie "wody"), ile Brzuniek, a dopiero reszta, to TY :D
Dzięki za próbę pocieszenia ;-)
Inne dziewczyny przybrały po 20 kg i jakoś normalnie wyglądały a u mnie to 10kg bardzo rzuca się w oczy... mała jestem (152cm) a i przed ciążą miałam ciałka tu i tam...
Chyba jutro zafunduję sobie dużą czekoladę i zjem ją w całości :twisted: To przynajmniej jak zjem czekoladę to będę wiedziała za co mi się dostaje, bo teraz to nie mam pojęcia za co :evil:
old_I-s

Post »

DorkaWD pisze:
Nalewka pisze:Nie Ty, tylko Tobie przybyło. Zauważ, ile waży woda (właściwie "wody"), ile Brzuniek, a dopiero reszta, to TY :D
Dzięki za próbę pocieszenia ;-)
Inne dziewczyny przybrały po 20 kg i jakoś normalnie wyglądały a u mnie to 10kg bardzo rzuca się w oczy... mała jestem (152cm) a i przed ciążą miałam ciałka tu i tam...
Chyba jutro zafunduję sobie dużą czekoladę i zjem ją w całości :twisted: To przynajmniej jak zjem czekoladę to będę wiedziała za co mi się dostaje, bo teraz to nie mam pojęcia za co :evil:
Nic sie nie martw :D ja jestem niewiele wyższa od Ciebie(156cm) w pierwszej ciąży przytyłam 23kg to dopiero ja wyglądałam dziwacznie :twisted: A potem za jakiś czas wszystko powinno wrócić do normy, a jak nie to przecież nic wielkiego się nie stanie ,w końcu to piękno człowieka jest wewnątrz a nie na zewnątrz.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ignis, mnie się wydaje, że wyglądam normalnie (tzn jak na 8 miesiąc ciąży :lol: ) ale widać normalność jest względna :lol:
A co tam... jak dzidzia dorwie się do cyca po porodzie to w mig stracę ten drobny zapasik tłuszczyku ;-) Niczego nie będę sobie teraz odmawiać (oczywiście w ramach rozsądku!) bo za miesiąc już tylko ścisła dietka by mleczko smakowało dzidzi.
Prawie wszystko co mi smakuje będę musiała wykluczyć z diety (czosnek, pikantne przyprawy) buuu... ale jednak warto ;-)
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorka, a może już przyzwyczaiłaś Maleństwo do pożywienia o smaku czosnkowym, albo papryczanym, a jak się urodzi, to będzie wyło, jak mu tego nie dasz :lol: Nie rezygnuj z ulubionych przypraw, toż to samo zdrowie (psychiczne) :lol: :lol: :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
old_I-s

Post »

Dorka ja tak miałam .Wszystko co lubiłam a ja jakoś mało rzeczy lubię musiałam wykluczyć ,no i myślałam ,że z głodu umrę .
No a teraz przez ten nieszczęsny komputer to wyglądam jak kościotrup powleczony skórą jeszcze trochę a schudnę z kości na ości.
Więc proszę szefową o przepisiki
dla mnie, abym bardziej nie schudła a dla Dorki aby mogła nacieszyć się dobrym jedzeniem póki jeszcze może :D
Zablokowany

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”