Moje przepisy _ empuza
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu, po prostu trzeba żyć dalejFleur 78 pisze:Oj, to życzę Szefowej, żeby jak najszybciej wszystko było dobrze!

Wpadaj, kochana

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Miiriam pisze:Ja równiez tego życzę.Fleur 78 pisze:Oj, to życzę Szefowej, żeby jak najszybciej wszystko było dobrze!
Wracaj szybciutko do nas, szczęsliwa i pelna pomysłów ;:8 ;:2
Bardzo dziękuję. Zapraszam częściej.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
-
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Agniesiu , no kiedy , kiedy nowe przepiski będą , co??????
Zapomniałaś o nas , hmmm?????
Zapomniałaś o nas , hmmm?????

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie Ty, tylko Tobie przybyło. Zauważ, ile waży woda (właściwie "wody"), ile Brzuniek, a dopiero reszta, to TY 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Dzięki za próbę pocieszenia ;-)Nalewka pisze:Nie Ty, tylko Tobie przybyło. Zauważ, ile waży woda (właściwie "wody"), ile Brzuniek, a dopiero reszta, to TY
Inne dziewczyny przybrały po 20 kg i jakoś normalnie wyglądały a u mnie to 10kg bardzo rzuca się w oczy... mała jestem (152cm) a i przed ciążą miałam ciałka tu i tam...
Chyba jutro zafunduję sobie dużą czekoladę i zjem ją w całości

Nic sie nie martwDorkaWD pisze:Dzięki za próbę pocieszenia ;-)Nalewka pisze:Nie Ty, tylko Tobie przybyło. Zauważ, ile waży woda (właściwie "wody"), ile Brzuniek, a dopiero reszta, to TY
Inne dziewczyny przybrały po 20 kg i jakoś normalnie wyglądały a u mnie to 10kg bardzo rzuca się w oczy... mała jestem (152cm) a i przed ciążą miałam ciałka tu i tam...
Chyba jutro zafunduję sobie dużą czekoladę i zjem ją w całościTo przynajmniej jak zjem czekoladę to będę wiedziała za co mi się dostaje, bo teraz to nie mam pojęcia za co

Ignis, mnie się wydaje, że wyglądam normalnie (tzn jak na 8 miesiąc ciąży
) ale widać normalność jest względna
A co tam... jak dzidzia dorwie się do cyca po porodzie to w mig stracę ten drobny zapasik tłuszczyku ;-) Niczego nie będę sobie teraz odmawiać (oczywiście w ramach rozsądku!) bo za miesiąc już tylko ścisła dietka by mleczko smakowało dzidzi.
Prawie wszystko co mi smakuje będę musiała wykluczyć z diety (czosnek, pikantne przyprawy) buuu... ale jednak warto ;-)

A co tam... jak dzidzia dorwie się do cyca po porodzie to w mig stracę ten drobny zapasik tłuszczyku ;-) Niczego nie będę sobie teraz odmawiać (oczywiście w ramach rozsądku!) bo za miesiąc już tylko ścisła dietka by mleczko smakowało dzidzi.
Prawie wszystko co mi smakuje będę musiała wykluczyć z diety (czosnek, pikantne przyprawy) buuu... ale jednak warto ;-)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorka, a może już przyzwyczaiłaś Maleństwo do pożywienia o smaku czosnkowym, albo papryczanym, a jak się urodzi, to będzie wyło, jak mu tego nie dasz
Nie rezygnuj z ulubionych przypraw, toż to samo zdrowie (psychiczne)

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Dorka ja tak miałam .Wszystko co lubiłam a ja jakoś mało rzeczy lubię musiałam wykluczyć ,no i myślałam ,że z głodu umrę .
No a teraz przez ten nieszczęsny komputer to wyglądam jak kościotrup powleczony skórą jeszcze trochę a schudnę z kości na ości.
Więc proszę szefową o przepisiki
dla mnie, abym bardziej nie schudła a dla Dorki aby mogła nacieszyć się dobrym jedzeniem póki jeszcze może
No a teraz przez ten nieszczęsny komputer to wyglądam jak kościotrup powleczony skórą jeszcze trochę a schudnę z kości na ości.
Więc proszę szefową o przepisiki
dla mnie, abym bardziej nie schudła a dla Dorki aby mogła nacieszyć się dobrym jedzeniem póki jeszcze może