Piękne nowości, a kolorki takie energetyczne Nie dziwię się wcale, ze nie możesz sie napatrzeć. Ostatnio i mnie bierze na czerwone, czy pomarańczowe storczykowate...
Ale kolorki a ta czerwień taka nasycona cudna jest.Dodam że zdjęcia to ty potrafisz robić. Oddają całe bogactwo kolorków nie każdy tak potrafi i za to podziwiam Cię
Witam,
Gratuluję powrotu do storczyków; o, pięknie kuszącym nie piszę bo, oczywiste.
Niemniej jednak mam uwagę:
- nie ma powodu mieszać różnorodności kwiatowych w sekcji merytorycznej wydzielonej wyłącznie storczykom.
I ten szablon pozostaje; od początku nie traci wiec na aktualności.Obejmuje ona storczyki gatunkowe, krzyżówki rodzajowe
oraz cały katalog hybryd uprawianych jako kwiaty doniczkowe.Ale w całości to storczyki .I tylko storczyki.
Kwiaty hoja znajdują się w innej sekcji- rośliny doniczkowe.....
Zróżnicowana grupa ma tam swoich fanów - to, co prezentujesz znajdzie uznanie w innej grupie bardziej zainteresowanych tematem niż storczykarze.
W innych sekcjach poza wątkiem handlowym, nie znalazłam Twojej prezentacji o kwiatach.
-Możesz przecież. założyć nowy wątek w tym celu w doniczkowych..
Aniu , a-moroso...
Istnieje potrzeba wydzielenie tej tematyki ze storczyków = omawiane prezentacje hoi wraz z postami tego dotyczących stanowią wmieszanie kilku stron między storczykami.
W naszej sekcji niestety, nie może pozostać z przyczyn merytorycznych i oczywistych.
Argument dla wielu z nas, ze wygodnie pisać w jednym miejscu, jest za słaby ;a nadto, przeczy zasadzie i istnieniu podziału Forum na sekcje specjalistyczne.
Proszę więc o.... wskazanie miejsca, gdzie przenieść materiał z opracowań /moze być informacja na pw/
Wątek został zmoderowany - prezentacja " hoje " wraz z rozmowami w tym temacie została przneniesiona do nowego działu....Doniczkowe...
Aniu...mozesz tam skorygować wstęp do tematu .
Natomiast gdyby sformułowanie nie pasowało zgłoś moderatorowi taka zmianę.
Nowy adres wątku Ani o hojach ---> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64523