Amoroso i jej storczyki :)
- anabell
- 100p

- Od: 18 gru 2011, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Amoroso i jej storczyki :)
Piękny ten różowy w paseczki
a i temu drugiemu też nic nie brakuje
lubię takie kolorki 
Dla wszystkich odwiedzających mój wątek.
Pochwalę się nowym nabytkiem, zakochana jestem w nim po uszy. :-)
Dendrobium Oriental Smile Fantasy

a tutaj kolejna nowość:

Pochwalę się nowym nabytkiem, zakochana jestem w nim po uszy. :-)
Dendrobium Oriental Smile Fantasy

a tutaj kolejna nowość:

- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne nowości, a kolorki takie energetyczne
Nie dziwię się wcale, ze nie możesz sie napatrzeć. Ostatnio i mnie bierze na czerwone, czy pomarańczowe storczykowate...
- dorotakol

- Od: 30 maja 2009, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fantastyczne nabytki mi ta katlejka też niesamowicie się spodobała, ale i tak wybrałam falki (jak zawsze) :wink
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
Niestety katlejka nie miała fiszki, mam nadzieję, że sklep wywiąże się z obietnicy i sprawdzi co to jest. 
-
Waldemar S
- 200p

- Od: 15 paź 2008, o 10:12
- Kontakt:
Witaj Aniu!
Byłem z rewizytą w Twoim wątku.
Zobaczyłem i składam ukłony.Warto było to zobaczyć.
Pozdrawiam,
Waldemar Sobolewski
Byłem z rewizytą w Twoim wątku.
Zobaczyłem i składam ukłony.Warto było to zobaczyć.
Pozdrawiam,
Waldemar Sobolewski
-
Rozalka_74
- 200p

- Od: 8 sty 2011, o 17:48
Ale kolorki
a ta czerwień taka nasycona cudna jest.Dodam że zdjęcia to ty potrafisz robić. Oddają całe bogactwo kolorków nie każdy tak potrafi i za to podziwiam Cię 
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Ładne kolory katlejek 
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Fantastyczne nowości na ekstra fotkach-dendrobium oriental rewelacyjne tylko pozazdrościć
Pozdrawiam.
Fantastyczne nowości na ekstra fotkach-dendrobium oriental rewelacyjne tylko pozazdrościć
Pozdrawiam.
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W lecie mogą liczyć na zaniedbanie 
Krzysiu.
Dendrobium ponowiło kwitnienie i co mnie najbardziej cieszy, będą jeszcze kolejne kwiaty, ma sporo pączków:

Dendrobium ponowiło kwitnienie i co mnie najbardziej cieszy, będą jeszcze kolejne kwiaty, ma sporo pączków:

Witam,
Gratuluję powrotu do storczyków; o, pięknie kuszącym nie piszę bo, oczywiste.
Niemniej jednak mam uwagę:
- nie ma powodu mieszać różnorodności kwiatowych w sekcji merytorycznej wydzielonej wyłącznie storczykom.
I ten szablon pozostaje; od początku nie traci wiec na aktualności.Obejmuje ona storczyki gatunkowe, krzyżówki rodzajowe
oraz cały katalog hybryd uprawianych jako kwiaty doniczkowe.Ale w całości to storczyki .I tylko storczyki.
Kwiaty hoja znajdują się w innej sekcji- rośliny doniczkowe.....
Zróżnicowana grupa ma tam swoich fanów - to, co prezentujesz znajdzie uznanie w innej grupie bardziej zainteresowanych tematem niż storczykarze.
W innych sekcjach poza wątkiem handlowym, nie znalazłam Twojej prezentacji o kwiatach.
-Możesz przecież. założyć nowy wątek w tym celu w doniczkowych..
Aniu , a-moroso...
Istnieje potrzeba wydzielenie tej tematyki ze storczyków = omawiane prezentacje hoi wraz z postami tego dotyczących stanowią wmieszanie kilku stron między storczykami.
W naszej sekcji niestety, nie może pozostać z przyczyn merytorycznych i oczywistych.
Argument dla wielu z nas, ze wygodnie pisać w jednym miejscu, jest za słaby ;a nadto, przeczy zasadzie i istnieniu podziału Forum na sekcje specjalistyczne.
Proszę więc o.... wskazanie miejsca, gdzie przenieść materiał z opracowań /moze być informacja na pw/
mod.JOVANKA
Gratuluję powrotu do storczyków; o, pięknie kuszącym nie piszę bo, oczywiste.
Niemniej jednak mam uwagę:
- nie ma powodu mieszać różnorodności kwiatowych w sekcji merytorycznej wydzielonej wyłącznie storczykom.
I ten szablon pozostaje; od początku nie traci wiec na aktualności.Obejmuje ona storczyki gatunkowe, krzyżówki rodzajowe
oraz cały katalog hybryd uprawianych jako kwiaty doniczkowe.Ale w całości to storczyki .I tylko storczyki.
Kwiaty hoja znajdują się w innej sekcji- rośliny doniczkowe.....
Zróżnicowana grupa ma tam swoich fanów - to, co prezentujesz znajdzie uznanie w innej grupie bardziej zainteresowanych tematem niż storczykarze.
W innych sekcjach poza wątkiem handlowym, nie znalazłam Twojej prezentacji o kwiatach.
-Możesz przecież. założyć nowy wątek w tym celu w doniczkowych..
Aniu , a-moroso...
Istnieje potrzeba wydzielenie tej tematyki ze storczyków = omawiane prezentacje hoi wraz z postami tego dotyczących stanowią wmieszanie kilku stron między storczykami.
W naszej sekcji niestety, nie może pozostać z przyczyn merytorycznych i oczywistych.
Argument dla wielu z nas, ze wygodnie pisać w jednym miejscu, jest za słaby ;a nadto, przeczy zasadzie i istnieniu podziału Forum na sekcje specjalistyczne.
Proszę więc o.... wskazanie miejsca, gdzie przenieść materiał z opracowań /moze być informacja na pw/
mod.JOVANKA
Wątek został zmoderowany - prezentacja " hoje " wraz z rozmowami w tym temacie została przneniesiona do nowego działu....Doniczkowe...
Aniu...mozesz tam skorygować wstęp do tematu .
Natomiast gdyby sformułowanie
nie pasowało zgłoś moderatorowi taka zmianę.
Nowy adres wątku Ani o hojach ---> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64523
Dziękuję za zrozumienie,
Pozdrawiam JOVANKA
Aniu...mozesz tam skorygować wstęp do tematu .
Natomiast gdyby sformułowanie
Nowy adres wątku Ani o hojach ---> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64523
Dziękuję za zrozumienie,
Pozdrawiam JOVANKA
Bardzo Ci dziękuję i przepraszam za kłopot.

Aniu jak dowiesz sie co to za dendrobium czerwone to koniecznie napisz 
Az jestem ciekawa
Az jestem ciekawa