Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
Gratuluja przemiany ogrodu. Coś niesamowitego. Zastanawiam się jak zakładałaś nowy trawnik? Czy i jak usuwałaś stary? Z wielkością ogrodu faktycznie tak jest, że z roku na rok wydaje się coraz mniejszy .. a oferty sklepów ogrodniczych są coraz bogatsze. Problemem jest to, że chciałoby się wszystko u siebie miec.. A niestety się nie da
Gratuluja przemiany ogrodu. Coś niesamowitego. Zastanawiam się jak zakładałaś nowy trawnik? Czy i jak usuwałaś stary? Z wielkością ogrodu faktycznie tak jest, że z roku na rok wydaje się coraz mniejszy .. a oferty sklepów ogrodniczych są coraz bogatsze. Problemem jest to, że chciałoby się wszystko u siebie miec.. A niestety się nie da

- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co do trawnika to nie usuwałam starego...... Działkę kupiłam jesienią ( początek września) w stanie widocznym na zdjęciachIwcia&Patyrek pisze:Witam
Gratuluja przemiany ogrodu. Coś niesamowitego. Zastanawiam się jak zakładałaś nowy trawnik? Czy i jak usuwałaś stary?

- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorota T. pisze:Prawdziwa metamorfoza.![]()
![]()
![]()
Piąkne roślinki i miejsce.
Pozdrawiam.
Dorota

Becia ... u mnie koniczyna rośnie lepiej niż trawamasz piekne kwiatki i trawnik tez, mój powoli rosnie, ale równolegle z konieczynką, którą pryskam, ale która kocha mój trawnik niestety...... Confused pozdrawiam i gratuluję efektów