Ogródek Bogusi177 - cz.5.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Bogusi177 - cz.5.
Mi się wydaje ,że ma liście ,bo koło niego wyrastają małe liście ,,zostawię ,też z ciekawości ... 

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to robimy eksperyment i potem porównamy co nam z tego wyszło.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Spryciula z Agatki.... mogą sobie podać ręce z Filipkiem...
Też sam do mnie dzwoni skypem... i robi zdjęcia...
Też sam do mnie dzwoni skypem... i robi zdjęcia...

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Piękny wiosenny widoczek
a liliowce czekam na kwiaty 

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Boguśko, róże się już moczą... 

Bogusiu ty jesteś bardzo pracowita już zdążyłaś posiać warzywa widać ogrodniczkę pełną parą.
Ja nie zaczęłam nawet porządków i jak będzie dalej padać to prędko na nią nie pójdę.
Ja nie zaczęłam nawet porządków i jak będzie dalej padać to prędko na nią nie pójdę.
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Bogusiu u Ciebie liliowiec już w pąkach ?A u mnie dopiero noski wychylają.
Warzywniak jeszcze też nie robiłam a Twoje pomidorki jutro będę pikować
Warzywniak jeszcze też nie robiłam a Twoje pomidorki jutro będę pikować

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
BOGUSIU!
Skalniak super bardzo mi się podoba.
Skalniak super bardzo mi się podoba.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Grażynko ,poczekamy tak jak mówisz ,w tym roku będę podziwiać wszystkie moje nowości sama nie wiem jakie mam ,,coś kupiłam na wystawie rybnickiej,coś z all.. coś od Ismeny ,w tym roku też sadziłam nowe od p Pojdy i jeszcze kogoś ,że już sama nie pamiętam ,mam ich mnóstwo ,,jak mi mój mówi ,,jak głupi czopek ,,
Gabyśko ,te nasze małe wnuki już się rodzą z umiejętnościami obsługi komputerów ,a różyczki jak wiem to już posadziłaś ,,cieszę się i dziękuję za odwiedziny i wiesz co jeszcze
Celinko
ja sama nie mogę się doczekać widoków ,,mamy wiosnę ,a ja już czekam lata ,,oj ,jaki człowiek przekorny
Danko ,czy ja taka pracowita?.... chyba nie ,,,ja tylko muszę ,bo zaczęłam coś robić ,
jak czasami patrzę na moje sąsiadki ,jak się opalają ,a ja sama zapieprzam w ogródku to mnie szlag trafia ,,
ale znowu cieszy mnie jak przystawają i chwalą mój skromny jeszcze ogródek
Haneczko ,to dobrze ,że noski wychylają ,mój liliowiec tylko jeden pokazuje pąki ,nie wiadomo czy aby zakwitnie ,,a pomidorki niech Ci smakują jak będziesz owoce zbierać ...
Krysiu ,dzięki ,ale gdzie mi do Twojego uroczego skalniaka ,ja ciągle Cię odwiedzam i wycofuję się bez słów

Gabyśko ,te nasze małe wnuki już się rodzą z umiejętnościami obsługi komputerów ,a różyczki jak wiem to już posadziłaś ,,cieszę się i dziękuję za odwiedziny i wiesz co jeszcze

Celinko

Danko ,czy ja taka pracowita?.... chyba nie ,,,ja tylko muszę ,bo zaczęłam coś robić ,
jak czasami patrzę na moje sąsiadki ,jak się opalają ,a ja sama zapieprzam w ogródku to mnie szlag trafia ,,
ale znowu cieszy mnie jak przystawają i chwalą mój skromny jeszcze ogródek

Haneczko ,to dobrze ,że noski wychylają ,mój liliowiec tylko jeden pokazuje pąki ,nie wiadomo czy aby zakwitnie ,,a pomidorki niech Ci smakują jak będziesz owoce zbierać ...

Krysiu ,dzięki ,ale gdzie mi do Twojego uroczego skalniaka ,ja ciągle Cię odwiedzam i wycofuję się bez słów

- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Bogusiu u Ciebie to chyba podgrzewany ogród.Tulipany śliczne 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BOGUŚKO piękne sasanki ,a liliowiec mnie zaskoczył
. U mnie dopiero wypuszczają listki a gdzie im do kwiatu . To chyba jakies specjalne okazy . Żonkile też już zaczęły kwitnąc . Muszę jakieś porządne zdjęcia im porobić ,ale kiedy jak wiecznie nie mam czasu

Bogusiu nie grzesz swoja skromnością widziałam na zdjęciach w zeszłym sezonie jaki masz wypielęgnowany ogródek.Ja nie umiałabym wylegiwać się lubię posiedzieć ale nie za długo.To wielka przyjemność ruszać się w ogrodzie.Nie harować bo to już jest męczarnia.
Ile u Ciebie kwiatów!!!U mnie dopiero pąki nabrzmiałe i u narcyzów i tulipanów.
Kosmate sasanki śliczniutkie .Muszę dobrze sprawdzić czy u mnie też są pąki na liliowcach.
Kosmate sasanki śliczniutkie .Muszę dobrze sprawdzić czy u mnie też są pąki na liliowcach.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
BOGUSIU rzeczywiście u Ciebie wiosna całą parą u mnie zaczynają kwitnąć pierwiosnki o tulipanach, żonkilach jeszcze za wcześnie pozdrawiam michalska.
mam pytanie co to jest na 1 stronie taki pomarańczowy kwiat http://forumogrodnicze.info/posting.php ... =2&t=32695#