Dala- mój piękny ogród cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też uwielbiam wszystkie zwierzęta.
Pozdrawiam
Mariola
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

Witaj Dala-Pięknie u Ciebie jak w raju!!!

I ta lobelia przy wejściu :shock: :shock: :shock: cudo!!!
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

W tych różach z psinką wyglądasz cudnie. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Dala nie wiem czemu dopiero odkryłam Twój piękny ogród. Jestem pełna podziwu dla Ciebie mistrzostwo. Podobnie ja Grażynka Kogra Twierdzę że pięknie wyglądasz w tych różach
Genia
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Dalo, zwiedziłam twój ogród od początku, jest przepiękny, tyle zieleni, która tworzy przyjemny klimat. Róże cudowne, bardzo obficie kwitnące, inne kwiaty również piękne i dorodne. Twoje pupilki śliczne i przemiłe, ich pani wygląda czarująco.
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Nową Forumowiczkę,
Dalo Twój ogród jest przepiękny, a zwierzaki cudowne i super że pokazałaś "światu" ten ukwiecony kawałeczek "raju"
Pozdrowionka
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
x-d-a

Post »

Witam wszystkich w tę deszczową niedzielę i proponuję krótki powrót do ubiegłego lata. Dzisiaj chciałabym pokazać dwa zakątki wypoczynkowe w moim ogrodzie. Pierwszy, tzw. cienisty jest w nim od początku. Na wybrukowanym placyku w kształcie koła, w cieniu dużej czereśni i śliwy w objęciach glicynii, stoi stół i krzesełka. Dookoła rosną różne odmiany hortensji. To tu spędzamy większośc wolnego czasu w upalne dni lata, tu grilujemy i przyjmujemy gości. Ale w zeszłym roku, wczesną wiosną, stęskniona za pierwszymi promieniami słońca, urządziłam na miejscu po rozebranym domku gospodarczym, drugi kącik i nazwałam go, trochę na wyrost - kącikiem śródziemnomorskim. Chodzi o to, że jest on w pełnym słońcu, co w naszym klimacie jest nie bez znaczenia i mogłam tam ustawić moje rośliny "kubełkowe". Pozdrawiam cieplutko. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A na koniec moja ulubiona ostróżka
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

Piękny kącik wypoczynkowy!!!
I ostróżki-też bardzo kocham....

Ale urzekł mnie ten piękny stolik :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chciałabym taki stolik, aż się rozmarzyłam. Możesz przy okazji pstryknać blat?
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Dala w pięknym miejscu mieszkasz. Ogród po prostu bajkowy ,jestem nim zachwycona. Do twarzy Ci w różach i ... w pieskach :wink:
x-d-a

Post »

Grzesiu, Majko mnie też spodobał się podobny stolik, jak zobaczyłam go parę lat temu u znajomych i tak długo wierciłam dziurę w brzuchu tej pani, aż zrobiła drugi egzemplarz specjalnie dla mnie. Bo stół jest robiony na zamówienie - rzemieślnik robił szkielet, natomiast mozaika z kafelków została zaprojektowana i zrobiona dla mnie przez artystę plastyka. Jak się bliżej przyjrzeć to są lilie wodne.Pozdrowionka
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39

Post »

Witaj Dala :)

Śliczny i pięknie skomponowany ogród, bardzo mi się podobają zadbane, dorodne rośliny i Twoje zakątki wypoczynkowe. Widać, że darzysz swój ogród wielką miłością, a roślinki się odwdzięczają :)

Zdjęcie z psiakiem z różanym tłem słodkie, cała trójka ( Ty, psiaczek i róże) urocze i romantyczne :lol:

Czekam z niecierpliwością na więcej fotek. Miło, że do nas dołączyłaś :)
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-d-a

Post »

Dzięki za miłe słowa. Na pewno będę wklejać nowe fotki z mojego ogrodu, mam jeszcze sporo z zeszłego roku, ale zaczynam już robić tegoroczne. Wczoraj n.p. sfotografowałam pierwsze kwitnące kwiatki - malutkie skromne przebiśniegi.
Awatar użytkownika
gulek
200p
200p
Od: 16 mar 2008, o 18:29

Post »

Przepiękny ogród. Bardzo mi sie podoba. Widać że ogród jest Twoją pasją.
Fajnie że u Ciebie są duże drzewa, zawsze można sobie posiedziec w cieniu w upalne dni :) . Mnóstwo kolorów masz w ogrodzie, piękne kwiaty i krzewy... po prostu super
pozdrawiam
x-d-a

Post »

A wiesz, Gulek, jak objęłam ten ogród, to różne mądrale radziły mi pozbyć się starych, czasami chorych drzew owocowych. A ja się zaparłam, wzięłam specjalistyczną firmę, doprowadziłam te drzewa do porządku i mam nadzieję, że jeszcze wiele lat się będę cieszyć tymi drzewami. Mimo że np. moja trudna do zidentyfikowania jabłonka co roku rodzi miliony jabłek, z którymi nie bardzo wiadomo co robić. Ale jest tak piękna, rozłożysta....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”