a mianowicie 4,3 hip hip hurrrra i na dodatek wczoraj mnie nie bolała głowa

Ja czasami robię odstępstwomarlenka78 pisze:Ja magnez też biore,tyle ze rozpuszczam w wodzie,oprocz tego inne witaminy do tego.Moze mi te bole glowy przejda,moze to pogoda,nie wiem odczekam, zobacze.Mnie najbardziej brakuje owocow,bo przed dieta jadlam duzo i trudno je calkiem wyeliminowac.Mam zaniedlugo termin do lekarza to sie poradze co i jak.
A propos majonezu,chciałabym się dowiedzieć skąd bierzecie ten olej parafinowy bo mnie się marzy sałata z vinegretemBaryczka pisze:Dobrze, że piszecie o tych witaminach! Muszę Piotrkowi jakieś kupić. Na razie mówi, że czuje się rewelacyjnie (12 dzień), dietę trzyma restrykcyjnie, choć namawiam go na małe odstępstwa.
Mówi, że marzą mu się ziemniaki z sosem na obiad. Jedynie w pon. zjadł kawałek tortu, pierw był zachwycony, że taki pyszny, a później go zemdliło (tort wcale nie był za słodki!).
Trochę mnie martwi ten brak witamin, choć jego wcześniejszy sposób odżywiania też był raczej ubogi w warzywa (mnóstwo ziemniaków i smażone mięsa).
Jutro planuję zrobić dla niego sernik, a na niedzielę sałatkę warzywną z protomajonezem i rybę po grecku.
Pozdrawiam cieplutko!
Marlenkomarlenka78 pisze:Ja mam też bole glowy od wczoraj, ale mam nadzieje,ze mi przejdzie.Dzisiaj mialam prawie kilo wiecej rano, ale to przez to, ze jestem na P+W, w zeszlym tygodniu też mialam wzrost wagi.
Mozesz mi dokladniej napisac jak zmodyfikowalas te diete?
Ja w sklepach też ogladam tylko etykietki, to rzeczywiscie pochlania troche czasu