Wtaj Kamilko. Cieszę się, że mnie odwiedziłaś. Ta monsterka to jeden z moich ulubionych kwiatków a to dlatego, że widzę jak rośnie, a to cieszy. Przytargałam ją z Biedronki było bardzo zimno i myślłam, że biedactwo będzie chorować a z jej strony taka wdzięcznośćKamilaP pisze:Witaj Iwono,bardzo ładne masz kwiatki, a Ty jeszcze narzekasz.A monsterka dosłownie powaliła mnie z nóg.
Moje roślinki - iwona p
Witam u mnie i bardzo się cieszę, że do mnie trafiłaś.Ja już zdążyłam się przyzwyczaić, że u mnie kwiatki bardzo wolno rosną, albo nie rosną wcale, tylko nie wiem dlaczego. O te kwietniki to też pluję sobie w brodę, niby nic szczególnego ale ile kwiatków się tam upcha.kari pisze:No co za śliczności, proszę, proszę...Też mam paskowane reo - ta cholercia strrrrrrrrrasznie wolno rośnie
Teraz widzę, że mamy takie same kwietniki... Moja Mama również żałuje, że wzięła dwa zamiast czterech ;)
Obejrzałam też Twoje kwiatki... i cóż nie ma co komentować...dech zapiera
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie wiem jak u was to jest, ale u mnie to chyba tylko roślinki z Biedronki się utrzymują przy życiu. Co tydzień tam biegam, bo jak roślinka z B... to na pewno pewna. Wstwię póżniej zdjęcia innych biedronkowcówaconitum pisze:ta monsterka to zaprzeczenie biedronkowych zakupów!
i żyje i piękna!
tfu tfu
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też mam taką roślinkę i potrzebuje ona zraszania, bo takie brzegi to oznaka zbyt suchego powietrza 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ta paproć lubi "ciepłe stopy" i podlewanie miękką, odstałą wodą, temperaturę powyżej 20 st.C., no i cieniste lub półcieniste stanowisko
Tutaj więcej info 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola