Zarastam zielskiem w kilku rabatach. Trawa rośnie jak szalona. Tydzień temu w sobotę jak była koszona i znowu zaraz trzeba będzie kosić. Pomidorki w tunelu się poprawiały. w/ gruncie już trzeba palikować. Warzywka jakoś nawet dobrze rosną. Pózno posadzone ale są i rosną.
cyma2704- Soniu Dziękuję.

Bardzo lubię orliki, Trochę już ich się uzbierało w moim ogrodzie. One pasują wszędzie. Troszkę mi się nasiało za dużo w różach i po kwitnieniu trochę je w inne miejsca poprzesadzam.
Kuklika mam tego jednego.
Dziękuję bardzo za pochwałę mojej fotografii ogrodowej.
Przesadzałam chyba ze 4 powojniki. I dobrze sobie radzą. Jeden tylko może słabiiej. Ale z czasem i on w sobie się zbierze.
Szkoda, ze twoje coś kapryszą. Na wiosnę jeszcze podzielę sobie Jan Pawła. bo już spory. To go dam w inne miejsce. Ale to trzeba robić wczesną wiosną.
Tak, tak, kolejny wernisaż się szykuje. Mam nadzieję, że i moje obrazy się spodobają. A w lecie na kilkudniowy plener malarski jadę.
Dziękuję i ja życzę dobrego tygodnia
Locutus- LOKI Bardzo cieszy mnie, że mój ogród komuś się podoba. Jeszcze są pewne zakątki, które mi nie odpowiadają ale coś może z czasem wymyślę.
Dzięki za miłe słowa pod adresem mojego obrazu.
plocczanka- Lucynko Majowe ogrody są bardzo bogate w różne kwitnienia . Uwielbiam tą porę roku. A kto jej nie lubi ? chyba nie ma takiej osoby , która nie lubiłaby miesiąca maja i tych wszystkich rozkwitów i kwitnień.
Mnie wszystko cieszy , każda roślinka i każdy kwiat.
Orliki są piękne. I nawet cieszę się , że są w kilku miejscach. Muszę jeszcze z różanaki je poprzesadzać.
A i nasionka też planuję potem zebrać i wysiać tam gdzie ich nie ma jeszcze.
Tak wernisaż już w piątek. A jeszcze drugi obraz nie wykończony.
Ale jeszcze trochę dni jest to wykończę. Hmm zawsze jestem ciekawa, czy ludzie będę oglądać moje obrazy i czy się spodobają. Czy pójdą do innych obrazów moich koleżanek i kolegów. .
Macierzanka szaleje i bzyczki na niej też

Clematis Innocent Blush