Jadziu, pada już od kilku dni. Może to i dobrze, bo przynajmniej nie żal, że na działkę pojechać nie można. Ostatnio ślimaków zebrałam cały kubek
Wandziu, Starburst kwiaty ma cudowne, ale ta jej łamliwość doprowadza mnie do szału

. Próbowałam już wszelkich sposobów i jak na razie niestety przegrałam. Gdyby się tylko pokładała, to przymknęłabym może na to oko, ale po każdym większym deszczu po prostu jest cała połamana

Jednak żal mi ją wyrzucić, na razie poszła przed siatkę, może tam uda mi się wymyślić jakiś sposób na nią

Cieszę się, że pszczółki Ci się spodobały
Iwonko, to bardzo wdzięczny temat do zdjęć. Za pochwały, dziękuję
Małgosiu, lubię obserwować zmagania wszelkich żyjątek i lubię jak ich przygody maja szczęśliwe zakończenie

Ale wiadomo, że nie zawsze tak jest
Wiosna chyba poszła sobie w siną dal. Zrobiło się zimno i ciągle leje. Może po świętach coś się poprawi?
Lucynko, z tego samego powodu deszcz mi nie przeszkadza, ale mogłoby być choć odrobinę cieplej

Za życzenia
Gosiu, to raczej siła wyższa a nie determinacja

Po takich zawodowych maratonach na działkę nie jeżdżę, teraz jednak byłam do tego zmuszona. A, że sprawiło mi to przyjemność? No ba, jakżeby inaczej

Latem po nocy na działkę jeżdżę, ale mam wtedy tzw. dzień leniwca. Snuję się pomalutku, czytam książkę, a jak zachce mi się spać, to po prostu się kładę. Teraz jednak jeszcze za zimno na spanie w domku i wyszło jak wyszło. za życzenia
Danusiu, witam w swoich skromnych zielonościach. Zapraszam serdecznie

Czasami chciałbym mieć większą działkę, ale zdaję sobie sprawę, że miałabym mniej czasu na inne zajęcia. Uwielbiam wyłożyć się na leżaczku i czytać książki, przy większej powierzchni musiałabym odmówić sobie tej przyjemności
Mieszkam w Olsztynie, a Ty? Zapraszam do odwiedzin
Przygotowania do świąt już zakończyłam. Jutro eM z synem idą do teściowej, a ja do pracy. Ale w pracy też robimy sobie święta, wtedy jest mniej żal, że tego czasu nie spędza się z rodziną.
Kochani, zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych