Witajcie Moi Mili Goście,
Dziękuję Wam za ciepłe słowa
Nareszcie oddycham spokojnie i pomału wracam na normalne tory. Komunia przebiegła gładko i choć troszkę padało było ciepło więc nie aż tak źle.
Moja córcia wyglądała ślicznie i mi, jak pewnie każdej mamie, łezki w oczach się kręciły.
Przyjęcie również udane a więc mogę śmiało powiedzieć Uffff, ma to już za sobą.
Jedyne na co mogę narzekać to na przeziębienie, które od poniedziałku mnie męczy - przez klimatyzację - no ale nie można mieć wszystkiego więc nie narzekam
Na działkę wybrałam się wczoraj i nawet nie wiecie, jakie było moja zaskoczenie, gdy zobaczyłam jak urosła trawa i chwasty

W te pędy wyciągnęłam kosiarkę i skosiłam wszystko

Chwasty muszą poczekać do jutra, z nimi również się rozprawię

Widzę również, że coś podgryza mi różę, muszę dziś podjechać do obi i kupić coś na pożeraczy. Zdjęć niestety nie mam, ale w weekend to zadrobię
....................................................................................
Aniu, clem3 Pozwólcie, że odpowiem Wam razem
Mój ice cream prawie przekwitły a drugi chyba nie ma zamiaru się otworzyć, gdyż od tygodnia pąk ma w takim samym stanie.
Szkoda by było gdyby sie zmumifikował.
Jeśli chodzi o rabatkę, to pisałam kilka stron wcześniej, że będzie tam wolnostojący rzygacz w otoczeniu róż i traw. Na początku czerwca będzie już wszystko "na gotowo"
cyma2704 Te tulipany dorwałam w auchan i muszę przyznać, że to bardzo udany zakup.
sweetdaisy czosnki bardzo wcześnie posadziłam i to pewnie jest przyczyną ich wczesnego startu. Nie mogę powiedzieć, że cieszę się z tego powodu, gdyż nie mam kiedy nimi oko nacieszyć ...
zara Oj, piwonie to królowe ogrodu, gdy zakwitną to nawet róża miejsca nie ustąpią
Ola2310 dziękuję

pogoda była taka sobie, ale nie była znów taka najgorsza. Dzieci wyglądały cudnie, wszystkie, bez wyjątku
anabuko1 Moje lilie jeszcze daleko mają do kwiatów. Ale startują już irysy, więc kolor w ogrodzie zostanie.