Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bartosz les
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sie 2013, o 09:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Post »

Gosiu :wit piękna fontanna ;:303
Pozdrawiam Bartek
Nowy sezon 2020
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Gosiu czytałam gdzieś ,że ten sposób ziemniaczany skuteczny jest...tylko te oczka trzeba ciachnąć z ziemiora ;:108
Jak tam u Ciebie ,bo u mnie zimnica straszna ;:222
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Stojak z półkami pierwsza klasa ;:215 przydałby się taki w moim ogrodzie ;:306
Gosiu już masz bratki, ja cały czas myślę, aby po nie jechać na giełdę.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

No Gosiu wspaniałe zakupy poczyniłaś... ;:138 Jednak skusiłaś się na fontannę..super...fotel na kołach też mi się podoba ;:333
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Lucynko,altanka na pewno będzie piękna i żeby się nie rozeschła trzeba koniecznie ją opić.
Aniu, stojaki mam metalowe czarne wszystkie,wiklinę jednak różna i zastanawiałam się czy nie pomalować jej albo na brąz albo na biało.Fontanna działa już jakieś 2 tygodnie.
Aguś,stojaki wszystkie mam stare,tylko donica betonowa i fontanna są nowe.Dokupię trochę z tego stylu,ale facet zaczyna produkcję gdzieś dopiero w połowie kwietnia.
Helenko,chciałabym,żeby te kwiatki na pierisie nie zmarzły,bo to byłoby jego pierwsze kwitnienie po 4-5 latach.
Ewuś,czyżbyś miała taką samą?W waszych stronach jest więcej producentów tych ozdób i mają dużo większy wybór.Oglądałam w internecie nawet komplety wypoczynkowe piękne.Chciałabym,żeby chociaż jeden patyczek ukorzenił się,ale nie wiem czy to nie za wczesna pora na to.Najwyżej spróbuję latem jeszcze raz.
Tadziu,ukroiłam naprawdę niewielki kawałek trawnika,bo trudno było na tym przesmyku kosić go,a i nie miałam miejsca na dalie.Dużo ich tam się i tak nie zmieści,ale dobre i kilka.
Bartku dziękuję.Szum jest cudowny jak siedzi się na tarasie.
Dorotko,u mnie też zimnica i wichura drugi dzień.Oczka tylko lekko wydłubałam,zobaczymy co z tego będzie.
Dorotko,kupiłam już na rynku i nie wiem czy z tydzień nie za szybko,bo zrobiło się bardzo zimno.
Reniu,fotel mam już ze 4 lata z tego sklepu holenderskiego,ale badziewie straszne.Klepki pękają,a nie ma mi kto zrobić wzmocnień. ;:185

U mnie wczoraj była taka wichura jak nigdy dotąd.Stojak z kwiatami wylądował na środku trawnika, pergola,gdzie rosła róża pnąca z wiciokrzewem wyrwana, stolik na tarasie potłuczony w drobny mak, rzuciło nim z parasolka o kilka cm od fontanny.Głowa mi rozsadza od tego dęcia,wczoraj zakładałam poduszę na głowę,żeby nie słyszeć.Dzisiaj trochę lżej,ale polsat oczywiście nie odbiera,a ma być Maja w ogrodzie u babki z ogrodowiska. ;:145 ;:145 ;:145

Obrazek
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

O, załapałam się na kawkę i ciasteczko :D Chociaż tak wirtualnie z tym ciasteczkiem :wink:
U nas też Gosiu wczoraj taka wichura była. Dzisiaj jakby troszkę spokojniej i słoneczko przez chmurki się przebija.
Oby główka przestała szybko boleć. Buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
patusia336
1000p
1000p
Od: 31 sty 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit tytuł adekwatny do tego co u Ciebie zobaczyłam, piękne Azalie, nie widziałam jeszcze fioletowej ;:138
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Małgosiu witaj, u mnie również wiało na potęgę, osiki na pół składało. Kora fruwała po ogrodzie i z mojego sprzątania niewiele zostało, muszę uruchomić kosiarkę i przejechać po trawniku żeby wyzbierać tę korę. Jedyny plus to deszcz, który rozpuścił rozrzucone nawozy. Plastikowy, ledwo co opróżniony kompostownik porwało na pola i połamało, dobrze, że leciwy już był więc nie żal.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ooo kawusia dla mnie ;:oj łapię i spadam .... :wit
O matulu...co to wietrzysko u Ciebie nawyprawiało ;:202
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Justynko,my wczoraj byliśmy na imieninach,było tyle słodkości,które kocham,ośliniłam się strasznie,ale nie zjadłam nawet grama.
Patusia,ja nie mam fioletowej azalii? ;:oj
Bogusiu,właśnie czytałam ,że i w waszym województwie i naszym wiało najbardziej.Żal mi stoilka,bo pasował taki nieduży na tarasie,ale trudno,trzeba rozejrzeć się za czymś innym,nie ze szkła,bo wichury w lecie to chleb powszedni.
Dorotko,a u ciebie nie wiało?To masz szczęście. ;:108
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Oj, to u Was aż tak wiało? U mnie dolinka opatulona ze wszystkich stron górami. A poza tym mam wszyściutko wysprzątane. Tylko za dom zajrzeć, czy taczki stoją :D Stolika bym się nie pozbywała. Może uda się jakiś blat dorobić?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Gosiu szkoda że u Ciebie wiatr narozrabiał , u mnie tylko ławeczka przewrócona za to u sąsiadów , na dachu gonty zaczęło zrywać , dach jest łączony więc baliśmy się że i u nas za ciosem pozrywa , ale jakoś szczęśliwie nie .
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, stolik do wyrzucenia,bo noga odpadła metalowa.Muszę zobaczyć w holenderskim coś taniego tymczasowego.Zaczną się w marketach dostawy sezonowe to coś kupię.
Geniu,wiało potężnie.U koleżanki powywracało wielkie donice z tujami.Ja nienawidzę wiatru,wtedy moj mózg przestaje pracować i jestem bliska obłędu.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu, w pięknym ogrodzie ,tyle nowości u Ciebie ,a teraz jak to wszystko obrośnie to będzie jak w raju,podobało mi się przysłowie "jak chcesz być szczęśliwy całe życie, to zrób sobie ogród, to prawda, coś w tym jest,każdy z nas ma taki swój mały raj na ziemi ,bo ma ogródek,pozdrawiam i miłego dnia życzę :wit ;:168
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosia wiało i wieje, i leje i tak na przemian albo wszystko razem ;:306 Przez tą wredną pogodę nie pojechałam na targ po bratki,bo musiałabym Emi wlec ze sobą...i przeziębienie gotowe...a po co mie to :roll: , ale dzisiaj kupiłam 10-pak ślicznych małych i drugi stokrotek w Aldim ;:172 Jak się wypogodzi to dokupię te cuda błękitne i pomarańczowo-fioletowe ,bo one są nieziemskie :wink:
A kupiłam jeszcze nasionka maczków jednorocznych ,mieszanka kolorków ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”