Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 3- ZIMA
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 3- ZIMA
Miałaś bardzo fajnego pomocnika, to pewnie pączki się udały 

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aż sie boję pomyśleć, ile bym zjadała, gdyby ktoś usmażył przy mnie tylko i do tego domowych pączków
Dzieci uwielbiają taka zabawę i choć zwykle dodaja tym trochę pracy w ten sposób budujemy ich wspomnienia. Kiedyś Twój wnuk będzie opowiadał, jak to piekł z babcią pączki i jakie były pyszne

Dzieci uwielbiają taka zabawę i choć zwykle dodaja tym trochę pracy w ten sposób budujemy ich wspomnienia. Kiedyś Twój wnuk będzie opowiadał, jak to piekł z babcią pączki i jakie były pyszne

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ROMCIU,MARYSIU,BOGUSIU,EWCIU,IWONKO,BASIU,MARYSIU,ASIU,GOSIU,DOROTKO,PRZEMKU,TERENIU,EWO-Kochani wybaczcie mi ,ale odpowiem zbiorowo
Dziękuję że przyszliście do mnie i razem ze mną cieszycie się że babcine pączki wnukom i dzieciom robię
Jest to dla mnie wielka przyjemność dla mnie jak widzę zadowolone buzie swoich dzieci i wnuków
Zawsze robiłam pączki i moje dzieci sobie nie wyobrażają inaczej no i jak mówią mamusi pączki są najlepsze na świecie ,oni będą to pamiętać
Odkąd mam wnuczki chcę żeby i z nimi robić żeby sprawić im radość w robieniu i jedzeniu
Robi się ciepło na sercu jak wnuczki jedzą z takim apetytem i zadowoleniem a jeszcze do tego wiem co jedzą
Wczoraj zrobiłam 99 pączków ale to nie mój rekord,ale latka lecą i trudniej mi robić,ale cieszyłam się że dałam radę 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Jak już odpoczniesz to może mi odpowiesz na moje pytanko? 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci on cz. 3
- ElleBelle
ANIU- myślimy tak samo i wiem że z dzieckiem jest dużo więcej pracy ,ale z kim jak nie z babcią 

Pozdrawiam, Ela
- ElleBelle
MIRECZKO-już właśnie odpowiadam
Ja jeszcze swoim daturom nic nie robię bo uważam że to dużo za wcześnie,bo będą dziczki rosły ja bym jeszcze z miesiąc poczekała,dadzą radę jak dasz im póżniej jedzonko i słoneczko
ELU- ja jeszcze nigdzie nie szukam nasionek zdążę ,ja i tak wolę kupić sadzonki bo jest szybciej,oczywiście coś tam będę siała,ale jeszcze spoko,ostróżki jednorocznej nie miałam ,natomiast te wieloletnie uwielbiam

ELU- ja jeszcze nigdzie nie szukam nasionek zdążę ,ja i tak wolę kupić sadzonki bo jest szybciej,oczywiście coś tam będę siała,ale jeszcze spoko,ostróżki jednorocznej nie miałam ,natomiast te wieloletnie uwielbiam

Pozdrawiam, Ela
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
A gdzie twoje stoją przez zimę?Moje popuszczały właśnie długie badyle,choć stały w mocno zacienionym miejscu.
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Mój ci on cz. 3
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Eluś- -no to się urobiłaś...po takiej ilości pewnie bym na drugi dzień, nie miała siły. ani stać ani leżeć,masz kondycję 20 -latki.Wysieję kobee ,bo mam gołą siatkę od strony
sąsiada ,prawie wszystko musiałam usunąć na jesieni , on posadził rdest Alberta ,który zagłuszył mi wszystko równo ,przy domu ten mój ogródek ma niecałe 300m i on i ja
sadziliśmy jak oszołomy ..ja wszystko chciałam mieć -rododendrony ,azalie wierzbę mandżurską ,koreankę, kosodrzewinę,cis,hortensje ogrodowe ,i jakieś bylinowe,lilie itd
lista bardzo długa (to tylko z jednej strony)zapomniałam o tujach...jak już założę wątek wkleje zdjęcia bedzie się z czego pośmiać a raczej z kogo
teraz robię od nowa
z tym że sadzić było prościej niż wykopywać, ale mnie wzięło- na samokrytykę...dzisiaj byłam w OBI kupiłam 2 storczyki -nie powinnam w ogóle wchodzic do ogrodniczych bo
dostaje amoku ..ale były takie piękne , gdyby nie to ,ze kasy brak kupiła bym jeszcze z 5 co jeden to ładniejszy, jutro jedziemy na działkę zobaczyć czy śniegi puściły bo koło domu mam całkiem niezłe zaspy, zwłaszcza od strony północnej...jak wrócimy zdam relacje
do jutra
Ela
sąsiada ,prawie wszystko musiałam usunąć na jesieni , on posadził rdest Alberta ,który zagłuszył mi wszystko równo ,przy domu ten mój ogródek ma niecałe 300m i on i ja
sadziliśmy jak oszołomy ..ja wszystko chciałam mieć -rododendrony ,azalie wierzbę mandżurską ,koreankę, kosodrzewinę,cis,hortensje ogrodowe ,i jakieś bylinowe,lilie itd
lista bardzo długa (to tylko z jednej strony)zapomniałam o tujach...jak już założę wątek wkleje zdjęcia bedzie się z czego pośmiać a raczej z kogo

z tym że sadzić było prościej niż wykopywać, ale mnie wzięło- na samokrytykę...dzisiaj byłam w OBI kupiłam 2 storczyki -nie powinnam w ogóle wchodzic do ogrodniczych bo
dostaje amoku ..ale były takie piękne , gdyby nie to ,ze kasy brak kupiła bym jeszcze z 5 co jeden to ładniejszy, jutro jedziemy na działkę zobaczyć czy śniegi puściły bo koło domu mam całkiem niezłe zaspy, zwłaszcza od strony północnej...jak wrócimy zdam relacje

pozdrawiam Ela
- ElleBelle
Mirusiu -moje datury stoją na korytarzu
tam jest zimno i nic jeszcze nie puszczają i daję im spokój i nic im nie robię i jeszcze miesiąc spokojnie
ELUŚ - wiem ,że Ciebie jeszcze energia rozpiera ja już wyluzowałam oj co wyrośnie to będzie a dzisiaj mrozik nie wiem czy coś na działce znajdziesz pozytywnego

ELUŚ - wiem ,że Ciebie jeszcze energia rozpiera ja już wyluzowałam oj co wyrośnie to będzie a dzisiaj mrozik nie wiem czy coś na działce znajdziesz pozytywnego

Pozdrawiam, Ela
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Eluniu ależ u Ciebie przebiegała produkcja na wielką skalę
Miałaś wspaniałego kompana przy robocie
Pączki jak marzenie.....uwielbiam je i aż mi ślinka cieknie na ich widok 

- ElleBelle
AGUŚ- tak jest u mnie co roku i dzieci ciągną do mamusi jak pszczoły do miodu

Pozdrawiam, Ela
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Elu !....jestem...częstuję się pączusiem....
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
...pomocnik
...pączusie idealne.. 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- ElleBelle
BOGUSIU-no i bez ryzyka że zostaną w bioderkach

Pozdrawiam, Ela
- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Elu, 99 pączków
podziwiam cię! Fotorelacja bardzo fajna, wnuczek zadowolony a pączki wyglądają smakowicie. Mi pączki nie wychodzą, pogodziłam się z tym i co roku robię faworki.