Bo Józef to taki ogrodowy

tylko trochę wyrośnięty,, ;:12Miiriam pisze:A efekty tego cięcia przepiękne -![]()
Bo Józef to taki ogrodowy.....
Józefie "podoba się" to za mało powiedzianeJózef pisze:Witam też nowych gości ..nezkę i Gabrielę..cieszę się że się wam u mnie podoba..
Józiu, Józiu.. nie bądź taki skromniś... Owszem, ogród na zdjęciach piękny.. ale w realu...no, zabraklo słów gadule ( czyli mnie ;) ).. nawet na najlepszej fotce nie da się ująć miękkości trawki, ( i pochodzić po niej ), wrażeń, kiedy z taką życzliwością i zaangażowaniem pokazujesz swoje roślinne piękności, i .. nie można dotknąć tych iglaczków, obejść ich, spróbować pomidorka ......................Józef pisze:Gabi..to tylko magia zdjęć..pisałem już że na zdjęciach to nawet ja wyglądam lepiej niż w rzeczywistości,,Gabriela pisze:Józefie "podoba się" to za mało powiedzianeJózef pisze:Witam też nowych gości ..nezkę i Gabrielę..cieszę się że się wam u mnie podoba..Jestem oczarowana
![]()
Miiriam, ja wiedziałam że Józef jest skromny, bo aż tak zdjęcia by nie kłamały :PMiiriam pisze:Józiu, Józiu.. nie bądź taki skromniś... Owszem, ogród na zdjęciach piękny.. ale w realu...no, zabraklo słów gadule ( czyli mnie ;) ).. nawet na najlepszej fotce nie da się ująć miękkości trawki, ( i pochodzić po niej ), wrażeń, kiedy z taką życzliwością i zaangażowaniem pokazujesz swoje roślinne piękności, i .. nie można dotknąć tych iglaczków, obejść ich, spróbować pomidorka ......................Józef pisze:Gabi..to tylko magia zdjęć..pisałem już że na zdjęciach to nawet ja wyglądam lepiej niż w rzeczywistości,,Gabriela pisze:Józefie "podoba się" to za mało powiedzianeJózef pisze:Witam też nowych gości ..nezkę i Gabrielę..cieszę się że się wam u mnie podoba..Jestem oczarowana
![]()