Bo Józef to taki ogrodowy
Mój ogród - Józef cz.1
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
tylko trochę wyrośnięty,, ;:12Miiriam pisze:A efekty tego cięcia przepiękne -![]()
Bo Józef to taki ogrodowy.....
ale byłem dziś na działce..stwierdziłem brak widocznych oznak działania krecików i nornic..chyba wyłapałem wszystkie jesienią...na tę "rurową"pułapkę..Dopiero teraz wyciąłem tyczki miskanta i tak prawdę powiedziawszy zastanawiałem się czy ich nie zostawić.Zima jest taka jaka jest i pędy nie przemarzły.W kątach liści były całkiem zdrowe pąki które pewnie wiosną by wypuściły.Ale wtedy pewnie musiałbym go wycinać siekierką.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Józefie "podoba się" to za mało powiedzianeJózef pisze:Witam też nowych gości ..nezkę i Gabrielę..cieszę się że się wam u mnie podoba..
Musisz być bardzo serdecznym i ciepłym człowiekiem skoro tak kochasz i działkę i Twoje piękne kwiaty w domu.
Jestem pod wrażeniem " (jak mawiał Wielki Brat w BB)
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Józiu, Józiu.. nie bądź taki skromniś... Owszem, ogród na zdjęciach piękny.. ale w realu...no, zabraklo słów gadule ( czyli mnie ;) ).. nawet na najlepszej fotce nie da się ująć miękkości trawki, ( i pochodzić po niej ), wrażeń, kiedy z taką życzliwością i zaangażowaniem pokazujesz swoje roślinne piękności, i .. nie można dotknąć tych iglaczków, obejść ich, spróbować pomidorka ......................Józef pisze:Gabi..to tylko magia zdjęć..pisałem już że na zdjęciach to nawet ja wyglądam lepiej niż w rzeczywistości,,Gabriela pisze:Józefie "podoba się" to za mało powiedzianeJózef pisze:Witam też nowych gości ..nezkę i Gabrielę..cieszę się że się wam u mnie podoba..Jestem oczarowana
![]()
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Miiriam, ja wiedziałam że Józef jest skromny, bo aż tak zdjęcia by nie kłamały :PMiiriam pisze:Józiu, Józiu.. nie bądź taki skromniś... Owszem, ogród na zdjęciach piękny.. ale w realu...no, zabraklo słów gadule ( czyli mnie ;) ).. nawet na najlepszej fotce nie da się ująć miękkości trawki, ( i pochodzić po niej ), wrażeń, kiedy z taką życzliwością i zaangażowaniem pokazujesz swoje roślinne piękności, i .. nie można dotknąć tych iglaczków, obejść ich, spróbować pomidorka ......................Józef pisze:Gabi..to tylko magia zdjęć..pisałem już że na zdjęciach to nawet ja wyglądam lepiej niż w rzeczywistości,,Gabriela pisze:Józefie "podoba się" to za mało powiedzianeJózef pisze:Witam też nowych gości ..nezkę i Gabrielę..cieszę się że się wam u mnie podoba..Jestem oczarowana
![]()