Ogródek KaRo cz.3
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, ależ u Ciebie KaRobusz, a ten czerwony orlik śliczny, wszystko inne też.I kolkwicje już u Ciebie kwitną. Kruszyna taka delikatna, wytworna.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Krysiu.
Pospacerowałam sobie trochę po twoich włościach. Piszesz, że całkiem zarastasz, ale to nie jest prawda. Trawnik jeszcze u Ciebie istnieje. Dopiero jak zniknie to będzie prawdziwy KaRobusz.
Póki co to jest tak jak u mnie, czyli też gęsto. Ale ma to ten urok, że nie trzeba wiele pielić.
Pięknie kwitną twoje krzewy. Ja też je lubię, szkoda tylko, że nie można mieć wszystkich. Ale i tak jest dobrze. U Ciebie to jest ich tyle, że zawsze mogę coś podpatrzeć.
Piękny ogród i tyle.

Pospacerowałam sobie trochę po twoich włościach. Piszesz, że całkiem zarastasz, ale to nie jest prawda. Trawnik jeszcze u Ciebie istnieje. Dopiero jak zniknie to będzie prawdziwy KaRobusz.

Pięknie kwitną twoje krzewy. Ja też je lubię, szkoda tylko, że nie można mieć wszystkich. Ale i tak jest dobrze. U Ciebie to jest ich tyle, że zawsze mogę coś podpatrzeć.
Piękny ogród i tyle.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Kwiaty
KARo dzisiaj dłużej pospacerowałam po twoim ogrodzie jest śliczny masz w nim tyle gatunków rośli, i tyle pięknych kwiatów.Bardzo mi się podoba ten czerwony orlik. U mnie orliki są jakieś nijakie blade, brudny róż i bordowe no i niebieski nowy zakup. Pozdrawiam Halina
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Ale śliczna ta piwonia, róże oczywiście też piękne. A jak nie kochać bodziszka za jego kolor? Ja go utykam gdzie tylko się da. A te metodę też wprowadzę do swego ogrodu, bo to ładnie i wygodnie.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Witaj Krysiu
Przecudnie u Ciebie jak zwykle
Żylistek przepiękny, pierwszy raz widzę
Bodziszki uroczo romantyczne 
A róże cudowne, Westerland na liście chciejstw, ale ta żółta to też piękność, jest urocza z tym niebieskim kwiatuszkiem
Jak ma na imię? Właściwie to nie ma znaczenia, piękno sie liczy, ale gdyby się chciało takie cudo mieć
to warto znać nazwę 

Żylistek przepiękny, pierwszy raz widzę

A róże cudowne, Westerland na liście chciejstw, ale ta żółta to też piękność, jest urocza z tym niebieskim kwiatuszkiem

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Ooo
witam Was!
Krysiu - wygodnie baaaardzo ,potwierdzam.
Ewo - żółta to "Fresia" a czerwonopomarańczowa to "Aleksander"
Mam jeszcze pękające pąki na innych ,myślę,że już jutro będzie co pokazać.
A dzisiaj jeszcze moje miniaturki ,które "pchają się" by kwitnąć
To rozbrarające - takie maleństwa ...nie maja więcej niż 20 cm wysokości i maja pąki.

Krysiu - wygodnie baaaardzo ,potwierdzam.
Ewo - żółta to "Fresia" a czerwonopomarańczowa to "Aleksander"
Mam jeszcze pękające pąki na innych ,myślę,że już jutro będzie co pokazać.
A dzisiaj jeszcze moje miniaturki ,które "pchają się" by kwitnąć

To rozbrarające - takie maleństwa ...nie maja więcej niż 20 cm wysokości i maja pąki.

- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
Dawno u Ciebie nie byłam, zaległości mi się nazbierało, ale za to ile pięknych zdjęć się teraz naoglądałam!
Twój ogród, Krysiu, jest piękny o każdej porze roku. Kolkwizję masz prześliczną. Moja jest u mnie dopiero drugi sezon... Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie taka piękna jak Twoja! Ma takie słodkie kwiatki, jest taka lekka i zwiewna... Piękny krzew!
U Ciebie wszystkie rośliny są piękne. Nie tylko dlatego, że są piękne, ale też dlatego, że potrafisz je wyeksponować, sadząc w odpowiednim otoczeniu. Przy tym są zadbane i... kochane...
(one to czują!)
Niedługo wrócę!
P.S. Zgadzam się z Grzegorzem, róża "Westerland" to prawdziwe cudo!
Zresztą jak pamiętam z wcześniejszych wizyt w Twoim ogrodzie, masz dużo pięknych róż!

Twój ogród, Krysiu, jest piękny o każdej porze roku. Kolkwizję masz prześliczną. Moja jest u mnie dopiero drugi sezon... Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie taka piękna jak Twoja! Ma takie słodkie kwiatki, jest taka lekka i zwiewna... Piękny krzew!
U Ciebie wszystkie rośliny są piękne. Nie tylko dlatego, że są piękne, ale też dlatego, że potrafisz je wyeksponować, sadząc w odpowiednim otoczeniu. Przy tym są zadbane i... kochane...

Niedługo wrócę!

P.S. Zgadzam się z Grzegorzem, róża "Westerland" to prawdziwe cudo!

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Moniko,Grzesiu ,Alu - fajnie ,że zajrzeliście do mnie
Ciesze się bardzo bo różany zawrót głowy dopiero się zaczyna,chociaż ja mam niewiele krzaczków tych pięknych kwiatów.
Jednak potrafią upiększyć ogród jak żadne inne kwiaty ,no i ten boski zapach...szczególne w upalny dzień.
Bardzo to lubię.
Będę więc odwiedzać Ciebie Alu i Daisy i inne różane fanki ...
Moje różyczki już wystartowały ,mam co wąchać i chciałabym rozszyfrować nazwy tych których nie znam jeszcze.Może uda się tego roku?
Zobaczymy.
Pozdrawiam Was serdecznie

Ciesze się bardzo bo różany zawrót głowy dopiero się zaczyna,chociaż ja mam niewiele krzaczków tych pięknych kwiatów.
Jednak potrafią upiększyć ogród jak żadne inne kwiaty ,no i ten boski zapach...szczególne w upalny dzień.
Bardzo to lubię.
Będę więc odwiedzać Ciebie Alu i Daisy i inne różane fanki ...
Moje różyczki już wystartowały ,mam co wąchać i chciałabym rozszyfrować nazwy tych których nie znam jeszcze.Może uda się tego roku?
Zobaczymy.
Pozdrawiam Was serdecznie

Witam.
Kilka dni nieobecności na forum i nie mogę nadążyć, tyle nowości a u Ciebie
Krystyno to faktycznie zawrotu głowy można dostać.
Nie tylko róże których jak pamiętam nasz całą masę ale wszystkie rośliny kwitnące
i nie tylko rewelacyjne.
Moje róże też powoli rozwijają pąki nie ma jeszcze co pokazać bo trochę robaki
zjadły, dziś pryskałem Decisem na mszyce, trzeci raz.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Kilka dni nieobecności na forum i nie mogę nadążyć, tyle nowości a u Ciebie
Krystyno to faktycznie zawrotu głowy można dostać.
Nie tylko róże których jak pamiętam nasz całą masę ale wszystkie rośliny kwitnące
i nie tylko rewelacyjne.
Moje róże też powoli rozwijają pąki nie ma jeszcze co pokazać bo trochę robaki
zjadły, dziś pryskałem Decisem na mszyce, trzeci raz.
Pozdrawiam, Krzysztof.