Moje Arboretum cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje Arboretum cz.4

Post »

Ojej , jak się cieszę ,że mój cudny Bąbel jest ulubieńcem FO ;:4 ;:196 ślemy Bąbelkowe buziaki dla wszystkich. Jest cudny, radosny i oby nas kwiecień ominął :;230
A wiosenka to u mnie jest + 14 st , czosnek na wierzchu, ale jeszcze jeden dopiero wychodzi, inna odmiana , oczar kwitnie .... ;:3
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Och jak by było fajnie jakby zima już nie wróciła,w maju jedlibyśmy już truskawki,
U mnie jagoda kamczacka napęczniała , chyba zaraz pojawią się listki,pozdrawiam wiosennie :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bąbel jest taki słodki, że trudno żeby nie był ulubieńcem Karolka, a opowiadasz o ni tak fajnie, że aż miło poczytać ;:167
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

No i da się wiosenne fotki dać?Da :!: ;:306
A co w warzywniczku posadzone?
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulap w warzywniku wyszedł czosnek hiszpański a Harnaś polski w trakcie wychodzenia :wink:
Jasne, że jak się człowiek uprze to już wiosenne fotki są możliwe :wink: No, skoro mnie skarciłeś musiałam coś zrobić :;230
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko, Bąbel jest uroczy :lol: Pomijam jego niszczenie, ale jak dokazuje to boki zrywamy :;230 Wczoraj tak się zmęczył na dworze, że padł jak nie żywy na brzeszku kanapy. A jak na brzeszku to spadł jak długi, na bok i się nie ruszał ;:202 Ja w strachu bo coś mu się stało. Normalnie to by się zerwał jak poparzony a on jak spadł tak leży. Już zaczynałam reanimację , a on chrapnął--czyli dalej spał :;230 No myślałam ,ze się zaduszę ze smiechu, zwłaszcza ,ze nie chciałam śpiocha obudzić .
Albo ubieram kapcie a tam coś mi przeszkadza, no i co :?: Bąblapiłeczka :;230 Stale takie numery. A jak się rozbawi to biega , robi młynka , rozbija się o meble a tak szybko ,że jak chciałam go nagrać to tylko ogonek , podłoga...no perszing :;230 A inteligentny jest . Wie ,że nie wolno np. brac tabletek ze stolika , to właśnie rano jak tylko otwieram drzwi od sypialni , biegnie i kradnie tabletki :;230 Oczywiście cały szczęśliwy i roześmiany :;230 Taki jest Bąbel :;230
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolcia no już widziałam oczami wyobraźni jak go reanimujesz, usta- usta, a za chwilę Bąbelek odstawia jakiś numerek , na przykład za nos Ciebie łapie, no delikatnie oczywiście, ale jak o nim czytam, to wszystko jest możliwe z takim Bąbelkiem ;:306 , czuje się bardzo bezpiecznie u Was, dlatego tak śpi, nie zrywa się, wie, że tu mu krzywda nie grozi ;:196 a że zmęczony był, to druga sprawa, ale jemu nawet to nie przeszkadzało że spadł ;:306
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko to ,że łapie za nos to na pewno by tak było, zwłaszcza,że niestety mój nos jest częstym obiektem jego ząbków ;:306 Taka u nas hierarchia :;230 Bąbel rządzi ;:108 :lol:
Teraz ma znowu manię chowania wszystkich skarbów pod fotel. Wykapował ,że tam dla nas za nisko żeby zabrać , to wszystkie zdobycze chowa pod fotel :wink: Co dzień coś nowego u tego zucha :lol:codziennie rano po sniadaniu muszę zmyć podłogę, odsuwać fotel, pozbierać strzępy gazet które już przeczytał, odkopać zakopane smakołyki bo mogłyby np. kiełbaska sama na nóżkach odejść i po prostu przywrócić mieszkanie do wyglądu :lol: W tym czasie Bąbel zamknięty w innym pokoju bo przecież nie da mopowi się ruszać po podłodze :;230 atakuje ;:306 po prostu mam w domu urwisa :wink:
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale jak za to wesoło, bo ile radości wnieść potrafi w nasze życie taki Bąbelek ;:167
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Masz z nim przeboje ale to sama radość. ;:196
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Bąbel i moje ;:167 skradł... ;:215
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Karolino, jak już pokazały się krokusowe szczypiorki, to wiosna niebawem do nas przyjdzie :) Luty ma być dosyć łaskawy, trochę gorzej wygląda początek marca ;:202 Jeśli prognozy się spełnią to zima może powrócić i jakieś opady śniegu z lekkim mrozem ;:219 Byle ten stan nie trwał zbyt długo...no tak do połowy marca, nie dłużej.
Łapki już coraz bardziej swędzą do grzebania w ziemi Obrazek
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj , Dorotko to nie dobrze,że ewentualnie w marcu wróciłaby zima. Bo już pąki są nabrzmiałe ...
Ja dzisiaj dokupiłam ciekawych nasion kwiatów a nawet drzew ;:306 naprawdę :) A Bąblowi kupiłam Konga, zabawkę, ale tak albo małe granulki wylatują , albo większe nie wychodzą i Bąbel nie za bardzo się tym bawi . Już woli kolejne piłeczki ;:306 On jest inteligentny--nie będzie się trudził i wyciągał jedzenia jak nie ma jak . Olewa :;230 i woli leżeć na Panci kolanach :wink:

Obrazek
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
juni
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 wrz 2009, o 10:43

Post »

Specialnie przybiegłam,żeby zobaczyć Bąbla :wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Karolka, wygłaskaj łobuza po brzuszku ;:167 , jakie nasionka drzew kupiłaś?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”