Tradycyjny wiejski ogródek przydomowy
- asta6265
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tradycyjny wiejski ogródek przydomowy
Klorowo - pięknie - sielsko - wiejsko -uwielbiam takie klimaty 

Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Miłość wzajemna na łące kwietnej
...cudne widoki.
Sielsko, anielsko, cudownie
Proszę o więcej takich widoków

Sielsko, anielsko, cudownie

Proszę o więcej takich widoków

- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Pacynko, rehabilitacja pełna - warzywniak wylizany i uładzony na maksa !
Na szczęście, pomimo Twoich wiosennych zapędów, zostało nieco swojskich, sielskich roślinek do podziwiania

Buziaki i mam nadzieję - do zobaczenia

Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pacynko
piękne widoki las,zborza,słoneczniki w tle pięknie to wszystko wygląda...
Prawie jak u Mnie haahaa 

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Jakie piękne, swojskie widoki.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ale kolorowo 

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Masz wstrętnie uporządkowany warzywnik...jak z gazety jakiejś, a nie z życia
No ale przynajmniej kwiaty masz normalne, wsiowe to ratuje wizerunek wiejskiego bałaganu 

W moim warzywniku nie ma chwastów tylko tam, gdzie w międzyrzędziach leżą kartony 

Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Pacynko warzywniki mamy bliźniaczo podobne, no może już nie bo wczoraj zacząłem część przekopywać, ale po za ty, jak 2 krople wody 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Pacynko,byłam u ciebie na wsi i nadrobiłam zaległości,też goni mnie z czasem bo teraz z uporem maniaka robię przetwory ,mój ogród też wymaga obróbki,tak jest jak wszystko chce się mieć a brakuje czasu i rąk do pracy odezwij się co do roślin dla ciebie, te dodatkowe o które pytałaś kiedyś na pw też są i dam ci trochę tych 100-letnich piwonii jeżeli chcesz,pozdrawiam 

Pacynko, nadrabiam zaległości zachwycając się Twoimi kwiatami i warzywnikiem... pięknie jest u Ciebie w sierpniu!
Pozdrawiam,
A
Pozdrawiam,
A
- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Moi mili, jestem w trakcie prac wszelakich, wyjazdów, rozjazdów, przeprowadzek i innych atrakcji, ale naładowana pozytywną energią, ponieważ udało mi się wczoraj poznać osobiście Moją Drogą Mufkę oraz shidę!
Tak jak się spodziewałam, wspaniałe, serdeczne, życzliwe dziewczyny
Mufka jako wybitna Gospodyni wyczarowała przepyszne wypieki, a następnie obdarowała szczodrze roślinnymi darami
Mój tradycyjny ogródek stoi bez zmian i pielęgnacji, ale czekają go roszady w nasadzeniach. To jednak później. Na chwilę obecną muszę mamić Was innymi widoczkami, ale cieszę się niezmiernie, że Wam się podobają
asta, reniusia, Dorota, sweety dziękuje Wam dziewczyny za przemiłe słowa
Udało się trafić na piękne kontrasty w polu i warzywnik zyskał dzięki tym plecom
aage, chętnie, gdybym była stale na wsi lub choćby częściej, z pewnością i widoków bym Wam nie poskąpiła
Mufko
, uf, ciesze się zatem
survivor, jak ja lubię te Twoje małe barwne kłamstewka
EwaM, pomyślę o tym w przyszłym sezonie, bo Luby śmieje się, że za rok kładziemy na całości włókninę. Ale póki co przyznaję Ci rację odnośnie komentarza po moich rozrysowanych nasadzeniach, że ogródek nie jest z gumy. Faktycznie, jakoś zagęściło się nadto
Darmokot, wiadomo, po sąsiedzku przecież. Tylko kto u kogo podpatrywał? ;)
koziorozec, wierzę i domyślam się, że zagoniona jesteś. Odezwę się, oczywiście. A piwonie, jeśli tylko faktycznie chcesz się ze mną podzielić, to bardzo chętnie. To już chyba czas na nie, prawda?
aguniada, i ja przed momentem nadrabiałam u Ciebie
Cieszę się bardzo, że moje wiejskie widoki Ci się podobają. Ja zachwycałam się wczoraj trawką od Ciebie, która stoi na schodach u shidy 

Mój tradycyjny ogródek stoi bez zmian i pielęgnacji, ale czekają go roszady w nasadzeniach. To jednak później. Na chwilę obecną muszę mamić Was innymi widoczkami, ale cieszę się niezmiernie, że Wam się podobają

asta, reniusia, Dorota, sweety dziękuje Wam dziewczyny za przemiłe słowa

aage, chętnie, gdybym była stale na wsi lub choćby częściej, z pewnością i widoków bym Wam nie poskąpiła
Mufko

survivor, jak ja lubię te Twoje małe barwne kłamstewka

EwaM, pomyślę o tym w przyszłym sezonie, bo Luby śmieje się, że za rok kładziemy na całości włókninę. Ale póki co przyznaję Ci rację odnośnie komentarza po moich rozrysowanych nasadzeniach, że ogródek nie jest z gumy. Faktycznie, jakoś zagęściło się nadto

Darmokot, wiadomo, po sąsiedzku przecież. Tylko kto u kogo podpatrywał? ;)
koziorozec, wierzę i domyślam się, że zagoniona jesteś. Odezwę się, oczywiście. A piwonie, jeśli tylko faktycznie chcesz się ze mną podzielić, to bardzo chętnie. To już chyba czas na nie, prawda?
aguniada, i ja przed momentem nadrabiałam u Ciebie

- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Teraz coś dla wielbicieli mruczków. Otóż w zeszłym tyg do Taty Kuby podszedł na ulicy mały kociak i zaczął się przymilnie łasić, mruczeć i spojrzeniem prosić o przygarnięcie. Pan Paweł, wielbiciel kotów, nie wahał się ani chwili i wziął kociaka do domu. Kotek prześlicznej urody, niesamowicie przymilny, ale też strasznie wychudzony. Rozwiesiliśmy ogłoszenia o znalezieniu kotka, jednak nikt się nie zgłosił, a stan rzeczonego wskazuje jednak na porzucenie. Kociak niestety nie znał wcześniej kuwety i dłuższy czas pozostawał na nią obojętny załatwiając swe potrzeby w każdym innym miejscu ku przerażeniu Mamy Kuby. Powoli okazuje się, że jednak nie jest wcale taki nieporządny i zaczyna odnajdować porozstawiane po mieszkaniu kocie toalety. Po wizycie u weterynarza potwierdziliśmy płeć kotka - kotki. Nie nadaliśmy jej jedynie stałego imienia. Kicia już podjadła nieco i rozruszała się. Jest niezwykle żywiołowa i towarzyska. Daje nam tym samym nadzieję, że po zapoznaniu z naszą Waciakową wprowadzi do domu nieco więcej gimnastyki i pomoże jej w odchudzaniu... :] Zobaczcie jakiej jest urody

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
kociak piękny,ma bardzo ciekawy kolor sierści,nam też ktoś podrzucił kotka małego ,ma czarną sierść i białą krawatkę pod brodą przygarnęliśmy go choć na początku był bardzo nieufny,ale i bardzo głodny i tak z nami pomału się oswaja,dzieciaki bardzo się cieszą nazwali go murzyn,problem mamy z naszym starym kotem bo nie bardzo go toleruje, był do tej pory panem na włościach a teraz nie jest w centrum uwagi i czasem jak mały chce się do niego przytulić to go łapką bije,może się zaprzyjaźnią,co zrobić jak ludzie tak wyrzucają zwierzęta,pozdrawiam
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Kocię nieprzeciętnej urody
Na pewno odwdzięczy się za okazane mu dobre serce oraz uratowanie życia, taki mały kotek porzucony raczej by nie przeżył. Gratulacje dla rodziców Kuby