Ogródek Doroty - dodad cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Doroty - dodad cz.3

Post »

Chyba się już dziś nie zmogę na napisanie czegokolwiek sensownego, więc tylko zostawiam wam na dobranoc takiego jednego co mi zakwitł w domu :heja
Wczoraj
Obrazek
i dziś :D
Obrazek
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pięknie zakwitł :uszy i cieszy w te mroźne dni. Na moje przyjdzie mi jeszcze nieco poczekać, jeden startuje z pąkiem od cebuli :lol:
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś świeci pięknie słońce, ale zimno :( Przeglądając zdjęcia znalazłam ubiegłoroczną wczesną wiosnę.
19.03.2010r.
Obrazek
18.01.2011r.
Obrazek
I co powiecie :wink:
Pozdrawiam, Dorota
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Powiem, że w tym roku pączki są takie (przynajmniej u mnie), jak w ubiegłym miesiąc później.
I jeszcze narzekamy :roll:
Do prezentacji oczka przygotuj się porządnie, nie na chybcika i po egzaminach :lol: .
Ja też jestem zainteresowana tym tematem, ale poczekamy - miej z tego przyjemność, to nie obowiązek :P .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

A to wielkie pocieszenie....widać różnicę
czyli wiosna będzie wczesniej ;:138
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Dorotko, te dwa zdjęcia ciemiernika to najlepsza dokumentacja, że ten rok zaczyna się łagodniej. Chociaż całkiem niedawno były zimy że i w styczniu kwitły pierwiosnki i fiołki. Troszkę nas to rozpieściło.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Dorotko ;:167 ciemierniki cudne !!!
Bardzo jestem ciekawa, kiedy moje ciemierniki tak będą wyglądać :wit
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
igielka78
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 10:24

Post »

dodad pisze:Dziś świeci pięknie słońce, ale zimno :( Przeglądając zdjęcia znalazłam ubiegłoroczną wczesną wiosnę.
19.03.2010r.
Obrazek
18.01.2011r.
Obrazek
I co powiecie :wink:
Dorotko, ja ostatnio też specjalnie cofnęłam się w swoim wątku i efekty mi wyszły takie jak tobie, więc chyba nie mamy co narzekać?
A swoją drogą, to ciemiernik zapowiada się pięknie. ;:3
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Witam Dorotko przebrnęłam przez dwie części Twojego ogrodu i wpisuję się żeby Ciebie nie zgubić. Najbardziej zaskoczyła mnie Twoja lista róż jakie masz obecnie, a tak bardzo zapierałaś się że one u Ciebie nie będą rosnąć. Ta zmiana najbardziej mnie ucieszyła, widać że choroba różana bardzo się rozprzestrzenia i zaraża wszystkich którzy tylko zetkną się z tymi pięknymi królowymi. :;230 :;230 :;230
Na dzisiaj wystarczy przyjemności jaką obdarzyłaś mnie swoim ogrodem, jutro cdn. :wit
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ DOROTKO
Bardzo zazdroszczę Ci pierwszych zwiastunów wiosny. U nas jeszcze wszystko w ziemi.
Ciemiernik będzie kwitł Ci obficie. Nie wiem jak moje - na działce nie byłam już siedem
miesięcy.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

I ja dołączam do gratulacji...Ciemiernik masz piękny...tyle pąków...ja mam jeszcze młode :(
Nie wiem jak Ty ale ja już nie mogę patrzeć na tą zimę...brakuje mi kolorów..i wychodzę z siebie... ;:223
Jeszcze złapałam jakiś katar i męczy mnie okrutnie...a tak dawno nie chorowałam... :evil:
Wracam wspomnieniami do fotek ale to nie to samo... ;:132
Pozdrawiam słonecznie... ;:3
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluś, relacja z budowy oczka będzie, ale pewnie dopiero w przyszłym tygodniu. W domu nie wiem za co się pierwsze chwytać. I jeszcze to słońce świecące w ohydnie brudne szyby... Aż mnie trzęsie brrrr.....
Grześ, wiosna na pewno przyjdzie wcześniej niż w zeszłym roku, byle te mrozy puściły. U nas dziś w nocy było -17 :(
Aniu, ja pamiętam jak całkiem niedawno (kilka lat temu) przechodziłam całą zimę w półbutach i adidasach. Fajnie było :wink:
Halinko, to bardzo stara kępa, pewnie ma tak ze 7 lat, więc i obficie kwitnie. W zeszłym roku wysyłałam już kwitnące siewki od tego ciemiernika :wink:
Ewka ;:196
Majeczko, mnie samej się teraz śmiać chce jak czytam te moje zarzekania, że wcale nie będę mieć róż. Zapraszam kiedy tylko chcesz, mój ogród stoi otworem :lol:
Krysiu, nie martw się, odbijesz sobie jak się zrobi ciepło. Mam nadzieję, że twoje roślinki dobrze się sprawują pod twoja nieobecność. U mnie też tulipany ani narcyze nie takie wyrywne jak w niektórych forumkowych ogródkach, ale nie martwię się, zdążą nadrobić ;:196
Reniu, u mnie reszta też jeszcze nie zapączkowane. Mam nadzieje, że przynajmniej jeden rozkwitnie. ja też już mam dosyć tej burości, dobrze, że przynajmniej słońce świeci a nie szaruga. Choć pewnie wtedy byłoby cieplej. Zdrówka życzę, czyżby kawka w ogrodzie ci sprowadziła katar ? :wink:

Miłego, słonecznego dnia ;:3
A takiego mam "przeszkadżaca" przy wkuwaniu :;230
Obrazek
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

To chyba nie przeszkoda ale cudowny przerywnik..Widać ze chce Ci pomagać ;:7
Pewnie ta kawka a i ciągłe wychodzenie z domu z psem ..a wiesz jak to jest że człowiekowi wydaje się że jak słonce świeci to już cieplutko..jednak to złudne ciepło..i teraz trzeba płacić za głupotę... :oops:
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Dzień dobry. Kiedyś moja koteczka też mi tak przeszkadzała w pracy. A najlepiej siedziałoby się jej na klawiaturze, na co niestety nie mogłam jej pozwolić. :) Twój koteczek wie przynajmniej, gdzie jego miejsce. A pewnie wieczorkiem, gdy się uczysz, przesuwa się on pod cieplutką lampkę.
x-d-a

Post »

Dorotko, Twój kotek siedzi Ci na papierach, a moje psy pchają mi się na kolana i mordki kładą na klawiaturze komputera :evil: No, wtedy, to już nic nie mogę zrobić...
Dzisiaj na szczęście mocno się zmęczyły na spacerku, bo padły teraz i śpią w swoich legowiskach...A na dworze słonecznie, ale stosunkowo zimno i wiosenka trochę przystopowała. Dobrze, że pąki ciemierników i kwitnące przebiśniegi zimna się nie boją :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”