Krzysztof masz rację , zreszta tak jest też z innymi roślinami .
Agnieszko, Ago uwielbiam te małe iglaczki szkoda tylko ,że mało miejsca w moim ogródku .
U mnie też już sporo liliowców kończy kwitnienie , ale też jeszcze są takie które są w pąkach więc radość i zapach będzie jeszcze przez pewien czas .
Genia- u Was padało
U nas niestety nie ,tylko się ochłodziło trochę
A ja tak czekam na deszcz bo straszna susza , nie mam siły
robić za strażaka i ciągle z sikawka biegać
Geniu całe 100% Twoich obfoconych iglaczków wygląda cudownie....
I wszystkie fotki wyszły świetnie.....
więc uwierz w siebie....i rób dalej....
a dojdziesz do wprawy.....
najważniejsze zawsze jest to żeby uchwycić ostrość na to co ma być ostre....a nie np.na otoczenie....
teraz wyszło super
Geniu, ja Cię wcale nie namawiam na martagony , tylko myślałam,że Tobie uda się ustalić jaką odm. masz. Myślę że wystarczy kolekcjonowanie irysów i liliowców Są oszałamiajaco piękne, a tyle mają odmian że och...
Gieniu Przepiękne lilie ,moje dopiero zaczynają swój pokaz .Czosnki dzisiaj wysłane
Ściana z powojnika cudo,cała ściana kwiatów chyba dużo z nimi rozmawiasz że tak się od wdzięczają kwiatami
Mario Tereso wiem że mnie nie namawiasz , ze mną to nigdy nic nie wiadomo , kiedyś nie podobały mi się liliowce pająki a teraz podobają mi się i muszę sobie choć ze trzy kupić .
Adrianie , i-skta witajcie , dzięki
niteczko dzięki , ja też niedługo wyślę może nawet po tej niedzieli .
Ten powojnik po zimie wyglądał jakby zmarzł bardzo go przycięłam a on ami sie tak odwdzięczył
Gieniu
moje malwy też chorują ,od dołu usychają liście ,a te na górze maję brązowe plamki ,nie wiem co to za choroba Rosna sobie pod murem domu więc niczego nie zarażają i kwitną pięknie rok w rok
czy u Ciebie tez popadało ,moje roślinki odżyły
Bożenko u mnie też kwitną , ale ja nie lubię chorych liści i boję się że choroba rozniesie się po innych roślinach , a trudną ja zlikwidować .
Dziś ta czarna chyba się wywróci bardzo jest pochylona a wyrosła chyba na 2.50m.