No to rzeczywiście strasznie drogo .Życzę ,aby przetrwała wiele sezonów.iwonaxp pisze:Witaj Pelagio
cieszę się że bywasz u mnie
Za margaretkę dałam 45 zł - bardzo drogo moim zdaniem, dlatego jeśli i tym razem nie uda mi się przechować jej przez zimę już więcej jej nie kupiębo się nie opłaca
W zeszłym roku miałam taką samą i zimy nawet nie doczekała a co dopiero ja przechować
więc zobaczę co będzie tym razem
Ewuniu witajDaisy pisze:Witaj Iwonko
Moja margarytka też jest jedno sezonowaPróbowałam 2 razy ją przezimować i nic
W lecie pięknie rośnie, ale raz na tydzień trzeba ją zasilać i cały czas obcinać przekwitnięte kwiaty.
Pokazałaś przepiękne kwiaty, glicynia cudownie kwitnie, róże też prześliczne, a pergolka marzenie, jak ją wykończysz i zakwitną róże to nie będziesz chciała stamtąd wyjść. Jakie róże tam posadziłaś?
Witaj GrześGrzesik pisze:Iwona, ależ Twój rojnik jest potężny
Jolu no właśnie nie wiem czy nie ostatni razJolantaGraj pisze:No to rzeczywiście strasznie drogo .Życzę ,aby przetrwała wiele sezonów.iwonaxp pisze:Witaj Pelagio
cieszę się że bywasz u mnie
Za margaretkę dałam 45 zł - bardzo drogo moim zdaniem, dlatego jeśli i tym razem nie uda mi się przechować jej przez zimę już więcej jej nie kupiębo się nie opłaca
W zeszłym roku miałam taką samą i zimy nawet nie doczekała a co dopiero ja przechować
więc zobaczę co będzie tym razem