Wszystkie roślinki małe i duże.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hanka101
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wszystkie roślinki małe i duże.

Post »

:wit
Ale kolekcja hoyi ;:oj ;:oj ;:oj ;:oj
Pozdrowienia Hania
Zapraszam do mojego wątku: Cz. 1 i Część 2
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj coś się stęskniłam za Tobą :) - może pokażesz znów coś po czym nam oczęta wyjdą na wierzch ;:65
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Widok Twoich hojek powalił mnie z nóg. ;:180 ;:180 ;:180
Nie zdawałam sobie sprawy, że jest ich taka mnogość.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Ło matko -Agato co ty narobiłaś ,tyle roślin ;:138 ;:138
x-Cz-a

Post »

Trochę mnie zatkało ;:oj ;:oj chodzi o ilość hoi ;:180 ;:180
Niech się chowają ;:138
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Agatko ;:202 ile Hojek ;:oj A podobno dopiero zaczynasz..... ;:224 Oj..oj całkiem podoba mi się ta kolekcja ;:215 Pozdrowionka ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Taaaka kolekcja ;:oj ;:oj ;:oj no kochana, aż Ci zazdroszczę, takiego parapetu, ja mam tylko jeden do dyspozycji, więc trzymam miejsce na pomidorki :wit
Awatar użytkownika
gaura
500p
500p
Od: 14 lut 2013, o 15:37

Post »

Mam u siebie hoję nawet dobrze rośnie i kwitnie, ale trochę mnie zaskoczyło jak wiele jest jej odmian, co jedna to ładniejsza. Piękne hoje, cudna kolekcja.
Pozdrawiam, Kasia
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Czasami to człowiek się naogląda na forum takich cudów, a potem po nocach mu się śnią...
Co jedna, to ładniejsza. Śliczne panny hoje ;:138
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moi kochani goście
Obrazek

Tak się cieszę że mnie tak gremialnie odwiedziliście

Przez te parę dni, miałam 550 wejść ;:138

To tylko znaczy że jednak duch hojowy w narodzie nie ginie.

Nawet jeśli ktoś przez przypadek tutaj zajrzał, to i tak bardzo mi miło ;:cm

Alenuś---, Bardzo dziękuję za pochwały, jednak Twoje zdjęcia i Twoje okazy robią na mnie większe wrażenie, ja tylko staram się Tobie dorównać, no ale cóż, wszystkiego mieć nie można.

Dorota71---, Dziękuję Dorociu że zajrzałaś do mnie, naprawdę chciałabym żeby te hojki szybciej mi rosły, więc gdy zaczną to na pewno o tym wszystkich poinformuję, mimo to dziękuję Ci że reprezentujesz myślenie życzeniowe, bo może to je popchnie do działania.

Tesieńko---, Bardzo się cieszę że hojoza także u Ciebie się ciut rozwija, wiem że potrafisz się świetnie zmobilizować w tym kierunku, a efekty już wczoraj widziałam u Ciebie, idzie wiosenka, a więc czekamy na Twoje zaskakujące zakupki :tan

Mewciu Ewciu---, wiem że tylko z grzeczności interesujesz się moim wątkiem :;230 , zaprawdę powiadam Ci, nie mam jeszcze za dużo odmian które mnie interesują, więc nie wyśmiewaj ludzi uzależnionych od czegoś, bo i Ciebie może to spotkać!!!

Kubasiu---, Rarytaskami moich hojeczek nie nazwałabym, za to jestem pewna że właśnie Ty chowasz przed nami odmianki, o których możemy tylko pomarzyć, ale wyjdzie szydło z worka niedługo............, dzięki że mnie odwiedziłaś ;:138

Niunia1981---, Fajnie że mnie odwiedziłaś, już dawno Cię nie widziałam ;:145 , a z tą protezką dogadamy się, może moja na Ciebie wejdzie ;:306

Filigranowa27---, nie liczyłam ile mam odmian, kiedyś nawet chciałam, ale zanim się za to zabrałam one mi zaczęły padać jak muchy, więc dałam sobie spokój. Na wiosnę kiedy może w końcu zaczną rosnąć, na pewno się zmobilizuję, i może to ogłoszę, ale tak żeby sobie wstydu nie narobić, bo ja skromna babeczka jestem :;230

Kasiuta---, Jak to dobrze że w końcu znalazłaś mój wątek, i posiedziałaś na forum chwilkę, to prawda że moje parapety są dosyć pojemne, też jestem z tego zadowolona. A Ty możesz sobie też jakoś poradzić, słyszałam że ludzie jakoś tam dobijają sobie deseczki, oczywiście wszystko tak żeby estetycznie wyglądało, ale wystarczy chłopa do takiej roboty pogonić, albo szlaban na gary, jeśli nie chce :D

Mandragora---, Milenuś, jak to ładnie że zwróciłaś mi uwagę na to że mi hojki urosną, oby tak było!!!I powtórzę im to, że ciocia Milenka nakazała takie zachowanie, zresztą nie zagaduj- Twoje skrzętnie skrywane skarby bardziej mnie zainteresowały, bo są cudne, no i z daleka widać że się z nimi nie dogadujesz :;230 , Także na pw. masz mój adres ;:224

Renata1962---, Renaciu, żaróweczka jest jedna, ale planuję i knuję takie coś, żeby było ich więcej, nawet staremu wytłumaczę że właśnie Ty zaleciłaś mi większą ilość w celu uzyskania większych przyrostów, także gdyby Cię ktoś pytał, to Twoja wina.
Dzięki że się pokazałaś, jestem Ci wdzięczna ;:167

hanka101---, Dziękuję że mnie odwiedziłaś, niestety kolekcją tej zbieraniny nie można nazwać, ale zawsze będzie mi miło gdy mnie będziesz odwiedzała i odezwiesz się ;:138

Ewunia7---, Ewuniu, to fajnie że zainteresowałaś się moją zbieraninką. Wcale nie mam dużej ilości roślinek, chociaż mój małżon twierdzi inaczej ;:138 Cieszę się że Ci się chyba podobają, chciałabym mieć tyle co niektóre babeczki które na forum pokazują swoje piękności, ale wszystko po kolei, Jednak Twój ogródek przebija wszystko, więc możesz być z tego dumna, i na pewno jesteś, zapraszam do mnie.

e-babcia---, Jadzieńko, naprawdę miło mi że pooglądałaś moje kulawe próby stworzenia grupy hojeczek, całuski ode mnie dla Ciebie ;:167

czereśnia---, Bardzo mi miło że odwiedziłaś mnie, a nawet stwierdziłaś że mam sporo roślinek, oczywiście przez grzeczność nie przeczę, ale CHCĘ WIĘCEJ :;230 , zapraszam częściej.

Aliwas---, Alinko, fajnie że się pokazałaś, dzięki że sobie pooglądałaś, mimo że jest tyle ciekawszych tematów na forum, i tyle fajnych kolekcji, wpadaj do mnie częściej, zapraszam Cię na dzionki!!! Pozdrówka :wit

gaura---, Dziękuję że mnie odwiedziłaś, widzę że niedługo jesteś na forum, ale to nie problem, jeszcze troszkę i pozarażasz się wszystkimi forumowymi chorobami, hojozą, storczykozą, i wszystkim co ma końcówkę- ozą-, czego Ci z całego serduszka życzę, bo inaczej pobyt tutaj nie ma sensu, można sobie oglądać rok, dwa, ale nie dłużej, w końcu człowiek sam się za jakąś roślinkę bierze, i to jest właśnie początek przygody......... .

Justus27---, Justynko, cieszę się że odwiedziłaś mój wątuś, no ale cuda hojowe to chyba w innych wątkach są, u mnie na razie jest żłobek, i to nieliczny, zobaczymy co dalej, oby było więcej, a miejsce zawsze gdzieś tam się w domku znajdzie, zapraszam do mnie częściej.

Iwonka0042---, To prawda, moje parapety są z gumy ;:306 , ale jeśli chodzi o pomidorki masz rację, kiedy tylko trzeba, wszystko idzie w kąt i tomaty zajmują pierwsze miejsce, także nie dziwię się że trzymasz ostatnie wolne centymetry dla nich.
Pozdrów wszelkie pomidorowe nasionka ode mnie, wiem że to dziwne :;230

Ostatnio miałam pokazać jak u mnie tej zimy zaczyna się wiosna, ale z tego wszystkiego zapomniałam, jeśli kogoś to interesuje

bardzo proszę

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na koniec hoja Chiang Mai

Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
gaura
500p
500p
Od: 14 lut 2013, o 15:37

Post »

oj, to prawda już mnie pozarażało. Oglądałam tak ok roku, zanim doszła potrzeba bycia w tej "forumowej rodzince" i miło tu, miło ;:196
Postępy czynię we właściwym kierunku, kiedyś miałam jedną hoję, a teraz jak patrzę to mam już cztery z niej sadzonkowane. U Ciebie dojrzałam wielość odmian, no i czuję się już zarażona, dziękuję :)
Pozdrawiam, Kasia
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Oj Agatko nie bądź taka skromna - jak dla mnie to już kolekcja hojowa a nie zbieranina ;:173 Na Chiang Mai też poluję ;:204
Buziolki Mordeczko ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Agacior kochana, ;:167 I ty się dziwisz, że ja nie zaglądam do Ciebie, toż to ja spać później przez te hojkowe obrazki nie mogę ;:306 ;:306 ;:306

Cudniaste hoye, wszystkie razem i każda z osobna, i powiedz czemu to moje parapety z gumy nie są ;:223

Stęskniłam się za Tobą :) ;:196 Duża buzia od ciotki Kaśki :tan
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Agatko, ano mam nawrót hojozy, objawy coraz silniejsze ;:224 A jak się napatrzę u Ciebie i Kubasi to choruję coraz bardziej ;:108
Teraz też, pokazałaś tą cudną hoje Chiang Mai ;:oj no i siedzę wgapiona w nią już parę minut ;:oj ;:oj ;:oj Oj nie jest dobrze, chyba muszę sobie jakąś kupić ;:224 ;:306
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Agatko- bo bardzo lubimy Ciebie i Twój watek,dlatego wpadamy.A TY gdzie znowu sie podziewasz ,pewnie hoye ściskasz .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”