Działka z widokiem i co dalej?

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka z widokiem i co dalej?

Post »

To pierwsze "takie tam" bardzo ładne
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Jolu a co to jest i takie tam b mi się podoba?
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Jolu i ja zawitałam u ciebie wstyd że dopiero teraz ale wiesz jak jest nie mam na nic czasu czasem płakać się chce ale cóż człowiek chce pomagać innym bo nie wiadomo kiedy pomocy będzie potrzebował .
Masz piękny kolorowy wypielęgnowany ogród gratuluję z całego serducha i pozdrawiam ! ;:196
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Słonecznik :D U mnie dopiero maleńki pączek ma. Jeżówki śliczne, sporo odmian jest dostępnych na rynku, a ja wciąż się nie zebrałam za ściągnięcie tych ciekawych. Te datury to masz super, ale ile przy nich zachodu, podziwiam.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga, trudno powiedzieć, szczególnie na publicznym forum :roll: Powiem tak, nie sprawdzałam, ale sprawdź u nas na forum, bo są tu renomowani sprzedawcy traw ;:108
Gosiu, a widzisz i u nas też okazje :uszy
Z trawami to jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa, zobaczysz po niedzieli :uszy
Sylwek, pogratulować planów urlopowych, tylko powiedz, co z Twoim zoo, kto się tym zajmie podczas Waszej nieobecności :roll:
Januszu, cieszę się, że wpadłeś z wizytą ;:180 Mój ogródek młodziaszek, gdzie mi tam do Twojego dojrzałego ogrodu. Wiem, ze początki trudne, ale zaczynam ;:224 pomalutku.
Dziękuję za obiecane roślinki, jakby co dzwoń lub pisz, ja się dostosuję ;:108
Celinko :wit wpadaj kiedy zechcesz.
Monia, pierwsze takie tam, to kwitnąca eucomis ;:136
Gosiu, które, jeśli pierwsze napisałam powyżej.
Mariol, witki :wit miło, że wpadłaś, a i ja podgladam Twój ogród w ukryciu ;:108 mam nadzieję, że kłopoty wkrótce się skończą i odtchniesz ;:196 Czy u Was też takie upały?????
Aniu, z jeżówkami, to jak z innymi, kupujesz jedną odmianę, a dostajesz zupłnie co innego ;:223 Szok prawdziwy, a te najcenniejsze, niby, wcale nie urosły. Tak więc polecam sprawdzonych sprzedawców ;:108
Datury przeniosłam na pólnocną stronę, bo nie radzą sobie z upałami. Niedługo więcej wykwitnie i cann też :uszy A słoneczniki samosiejki, zaś ozdobne wysiane dużo później jeszcze nie kwitną.
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38

Post »

Jeżówki ja kupiłem o ile pamięć nie myli od Janusz"Drozda" więc pewien jestem i zaczęły wreszcie kwitnąć , niech szaleją póki słońce , choć wypala wszystko co nie jest w cieniu ;:3
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47

Post »

Upały to pikuś dziś o 16stej przestała woda lecieć w kranie do teraz nie mam więc nic nie podlane dobrze że wstaję o 5 to jak będzie to dam wody roślinkom okna wszystkie w domu otwarte i nie ma czym oddychać .

W tym momencie mamy 26stopni :(
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani, nie było mnie chwilę, ale tylko w zasadzie postowo, przeglądać forum mogłam zdecydowanie.
U nas w sezonie zjeżdża się nad jeziora ok. 200 tys. osób i każdy ma komóreczkę, większość komputery, więc wciaż komunikat "sieć zajęta", a dodzwonić się gdzieś graniczy z cudem ;:223
Taki to wypoczynek, ale upalnie ;:3 dzisiaj 33 stopnie były, jutro ma być cieplej.
Ponieważ zapomniałam zabrać mój cenny sprzęt do fotek znad jeziora, dzisiaj wstawię tylko kilka działkowych :oops: weekendowych
Moje miliny, choć pączków jeszcze nie widać, ostro cięte, ale bardzo zaborcze
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Powojniki sobie kwitną
Obrazek

Chyba czas przyciąć, co myślicie?
Obrazek

M rozpalał ognisko , przy okazji osmalił nasze sosny :oops: , tu już przycięte częściowo
Obrazek

Sąsiedzi wycięli brzozy, bo przy takich nawałnicach i trąbach powietrznych, jakie się u nas pojawiają, to szkoda domków
Obrazek

A dzwonków nie cyknęłam, skleroza, czy co :oops:
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

No niech te miliny zakwitną, to będzie widok! A ja ciekawa jestem, co tam w ogrodzie przydomowym, a Ty aparatu musiałaś zapomnieć! :evil:
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Jola ale masz piękną działeczkę ;:138
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marta, sama widziałaś pączków zdecydowany brak zarówno w domu, jak i nad jeziorem, ale może to jeszcze nie pora ;:224 Jak będzie tak upalnie to na pewno szybciej zakwitną.
W domu kilka niespodzianek, ale to jutro ;:224 sąsiad podrzucił sprzęt zapomnialskiej sąsiadce :;230 rano postrykamy coś ;:136
Gosiu, dziękuję to taki malutki kawałeczek ziemi, ale własny ;:108 No i jak pisałam na którymś wątku thuje, jako osłona od sąsiadów.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taaaa :;230 :;230 :;230 zaraz nie można :lol: ale po co zaraz dolewać benzyny, żeby się szybciej zajęło, no po co pytam :?
A policja do nas nie wpada, chyba, że zaprzyjaźniona, na zimny beer ;:136
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38

Post »

kiedy próbowałem wypalić na wodę beczkę po oleju , wsypałem trociny i dolałem rozpuszczalnika - efekt to wizyta u fryzjera , mocne cięcie , przypalone brwi i włoski na rękach odrosły po niedługim czasie --- teraz już nie wypalam beczek.....
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

markonix pisze:kiedy próbowałem wypalić na wodę beczkę po oleju , wsypałem trociny i dolałem rozpuszczalnika - efekt to wizyta u fryzjera , mocne cięcie , przypalone brwi i włoski na rękach odrosły po niedługim czasie --- teraz już nie wypalam beczek.....
No właśnie to miałam na myśli, tylko obyło się bez wizyty u fryzjera :;230
A i przy rozpalaniu ogniska może więcej rozwagi będzie ;:14
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

Witaj JOLU, niby nie tak dawno "buszowałem po Twoim ogrodzie, a tu znowu widzę jakieś nowości, i to piękne te nowości jak mi szkoda że nie mam już miejsca na nowe rośliny( ??????????). A tak , na wszelki wypadek, gdzie Ty je wynajdujesz, podejrzewam że nie jedziesz po nie na drugi koniec kraju.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”