Moje hoje i nie tylko one.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
qentor
200p
200p
Od: 28 mar 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Andziax007 pisze:Tomku piękne maluszki dostałeś....(tfu,tfu)niech się szybciutko ukorzenią i zdrowo rosną :wink:
Tak sliczne bobaski niech rosną dlamnie na pocieche.A już odemnie też pojechały pocztą do nowego domku,zobaczymy jaka będzie radosć wkrótce jak dotrą na miejsce bo to też prezent niespodzianka dla katarzyneczki :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

na pewno będą cieszyć ,wiem coś o tym bo ja to prawie pod sufit skakałam jak dostałam :D A pokażę ,albo jutro ,albo jeszcze dziś wieczorem bo u mnie wymiana okien ,a ja na wygnaniu jestem :lol: :lol: :lol:
qentor
200p
200p

Post »

No też mam taką nadzieje że będzie taka radosna rekcja,katarzyneczka w ogóle jest wyjątkową osobą to mi również bedzie miło sprawić jej odrobine radośći :P
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41

Post »

Tomku :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ja bardzo lubię robić prezenty :wink: Wczoraj też dostałam prezent od FIGI ;:180 ;:180 ;:180 .Cieszę się z niego jak dziecko :wink: Z tego od Ciebie tez będę się bardzo cieszyła, już się nie mogę doczekać :wink:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
qentor
200p
200p

Post »

katarzyneczka pisze:Tomku :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ja bardzo lubię robić prezenty :wink: Wczoraj też dostałam prezent od FIGI ;:180 ;:180 ;:180 .Cieszę się z niego jak dziecko :wink: Z tego od Ciebie tez będę się bardzo cieszyła, już się nie mogę doczekać :wink:
No właśnie zauważyłem że lubisz Katarzyneczko robić prezenty,żeby tak każdy był taki dobrotliwy jak Ty to by było idealnie :lol: bo mi śię od dłuższego czasu marzy taka jedna Hoyka Kerii nawet bym był w stanie poświęcic swoją nietykalną compacte regalis lub jakąś inną Hoyeczke żeby śię wymienić na nią,no ale jak na razie pozostaje Hoyeczka Kerii w sferze moich marzeń ale marzenia nic nie kosztują więc można sobie zawsze pomarzyć:lol:
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Tomku, tutaj wszyscy mają dobre serduszka i chętnie się dzielą :wink: A z tymi marzeniami to uważaj, bo spełniają się wszystkie :wink: Na pewno znajdzie się Dobra Wróżka i podzieli się z Tobą taką hoyką :D
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
qentor
200p
200p

Post »

katarzyneczka pisze:Tomku, tutaj wszyscy mają dobre serduszka i chętnie się dzielą :wink: A z tymi marzeniami to uważaj, bo spełniają się wszystkie :wink: Na pewno znajdzie się Dobra Wróżka i podzieli się z Tobą taką hoyką :D
Oj będe uważał :shock: mam też taką nadzieję że tak będzie :lol: i śię spełni moje marzenie,dziękuję :wink:
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27

Post »

Pomarzyć dobra rzecz :D Niestety nie posiadam kerii :cry:
Awatar użytkownika
jardin
1000p
1000p
Od: 7 sie 2007, o 14:26

Post »

Tomku widzę ,że mamy podobne marzenia ;), nowości śliczne , niech ładnie rosną. Regalis też mi się marzy ;)
Pozdrawiam
Aśka
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Tomku zajrzyj do mnie :D
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
qentor
200p
200p

Post »

katarzyneczka pisze:Tomku zajrzyj do mnie :D
Byłem Kasiu wszystko piękne i we właśćiwym miejscu umieszczone przez Ciebie pieknie to wygląda,oczywiśćie jest tam publicalix,thomsoni i wayetti,gratuluje takiej przesyłki :wink:
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Widzę, że dziś tu była zabawa na całego :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
qentor
200p
200p

Post »

anoli pisze:Widzę, że dziś tu była zabawa na całego :D
No właśnie a Ty Ilonko gdzie śie podziewałaś,ze na sam koniec zabawy wpadłaś,no ale podobno lepiej póżno jak wcale :lol: poczęstuj śię kochana ciasteczkiem i napij śię drinkaObrazekObrazekprosze bardzo :lol:
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Dziękuję serdecznie, rano wpadłam tylko z życzonkami, a później musiałam zaopiekować się babcią, zresztą też wielką miłośniczką hojomaniaczką :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
qentor
200p
200p

Post »

anoli pisze:Dziękuję serdecznie, rano wpadłam tylko z życzonkami, a później musiałam zaopiekować się babcią, zresztą też wielką miłośniczką hojomaniaczką :D
Tak tak wiem wiem że byłaś z samego rana,pozdrawiam babcie hojomaniaczke to już wiem gdzie byłaś cały dzień urawałaś śie i imprezowałyśćie z babcią troszeczke bo jak sądze babcia też nie zapomniała o dzisiejszym święcie :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”