Andziax007 pisze:Tomku piękne maluszki dostałeś....(tfu,tfu)niech się szybciutko ukorzenią i zdrowo rosną
Tak sliczne bobaski niech rosną dlamnie na pocieche.A już odemnie też pojechały pocztą do nowego domku,zobaczymy jaka będzie radosć wkrótce jak dotrą na miejsce bo to też prezent niespodzianka dla katarzyneczki
na pewno będą cieszyć ,wiem coś o tym bo ja to prawie pod sufit skakałam jak dostałam A pokażę ,albo jutro ,albo jeszcze dziś wieczorem bo u mnie wymiana okien ,a ja na wygnaniu jestem
No też mam taką nadzieje że będzie taka radosna rekcja,katarzyneczka w ogóle jest wyjątkową osobą to mi również bedzie miło sprawić jej odrobine radośći :P
Tomku Ja bardzo lubię robić prezenty Wczoraj też dostałam prezent od FIGI .Cieszę się z niego jak dziecko Z tego od Ciebie tez będę się bardzo cieszyła, już się nie mogę doczekać
katarzyneczka pisze:Tomku Ja bardzo lubię robić prezenty Wczoraj też dostałam prezent od FIGI .Cieszę się z niego jak dziecko Z tego od Ciebie tez będę się bardzo cieszyła, już się nie mogę doczekać
No właśnie zauważyłem że lubisz Katarzyneczko robić prezenty,żeby tak każdy był taki dobrotliwy jak Ty to by było idealnie bo mi śię od dłuższego czasu marzy taka jedna Hoyka Kerii nawet bym był w stanie poświęcic swoją nietykalną compacte regalis lub jakąś inną Hoyeczke żeby śię wymienić na nią,no ale jak na razie pozostaje Hoyeczka Kerii w sferze moich marzeń ale marzenia nic nie kosztują więc można sobie zawsze pomarzyć:lol:
Tomku, tutaj wszyscy mają dobre serduszka i chętnie się dzielą A z tymi marzeniami to uważaj, bo spełniają się wszystkie Na pewno znajdzie się Dobra Wróżka i podzieli się z Tobą taką hoyką
katarzyneczka pisze:Tomku, tutaj wszyscy mają dobre serduszka i chętnie się dzielą A z tymi marzeniami to uważaj, bo spełniają się wszystkie Na pewno znajdzie się Dobra Wróżka i podzieli się z Tobą taką hoyką
Oj będe uważał mam też taką nadzieję że tak będzie i śię spełni moje marzenie,dziękuję
Byłem Kasiu wszystko piękne i we właśćiwym miejscu umieszczone przez Ciebie pieknie to wygląda,oczywiśćie jest tam publicalix,thomsoni i wayetti,gratuluje takiej przesyłki
anoli pisze:Widzę, że dziś tu była zabawa na całego
No właśnie a Ty Ilonko gdzie śie podziewałaś,ze na sam koniec zabawy wpadłaś,no ale podobno lepiej póżno jak wcale poczęstuj śię kochana ciasteczkiem i napij śię drinkaprosze bardzo
anoli pisze:Dziękuję serdecznie, rano wpadłam tylko z życzonkami, a później musiałam zaopiekować się babcią, zresztą też wielką miłośniczką hojomaniaczką
Tak tak wiem wiem że byłaś z samego rana,pozdrawiam babcie hojomaniaczke to już wiem gdzie byłaś cały dzień urawałaś śie i imprezowałyśćie z babcią troszeczke bo jak sądze babcia też nie zapomniała o dzisiejszym święcie