Moje kwiatuszki
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Moniko
mam nadzieję że zielone lekarstwo będzie najskuteczniejsze,bo już za bardzo zmęczyła mnie ta choroba.Człowiek ma trochę wolnych dni od pracy a choruje.To niesprawiedliwe.
Asiu
nareszcie się odezwałaśDziękuję za życzenia noworoczne.Tobie równiez życzę Szczęśliwego Nowego Roku.
Hibki od Ciebie rosną pięknie.Mam nadzieję że już tak długich przerw nie będziesz sobie robiła.Bardzo zaniedbałaś forum
Musisz to nadrobić.Czekam na uaktualnienie Twojego wątku.
mam nadzieję że zielone lekarstwo będzie najskuteczniejsze,bo już za bardzo zmęczyła mnie ta choroba.Człowiek ma trochę wolnych dni od pracy a choruje.To niesprawiedliwe.
Asiu
nareszcie się odezwałaśDziękuję za życzenia noworoczne.Tobie równiez życzę Szczęśliwego Nowego Roku.
Hibki od Ciebie rosną pięknie.Mam nadzieję że już tak długich przerw nie będziesz sobie robiła.Bardzo zaniedbałaś forum

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
-
-
- 1000p
-
Moje roslinki bardzo dobrze przechodzą okres zimowy.Hibiskusy rosną jak szalone.Te kupione w netto pieknie kwitną.Fiołki od Ciebie i inne z wymiany już puściły młode.Część porozsadzałam od listka .Niektóre skrętniki też wypuściły młode.Listki syningi te od Ciebie i kocurka wszystkie się przyjęły tzn.utworzyły bulwki.Jedna nawet już puściła młode listki.(chyba od ciebie.)
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
-
Agnieszko
roślinki rozrastają sie pięknie :P ale mam też trochę strat zimowych.Kilka listków fiołków padło mi i nie wiem dlaczego.Wypuściły młode sadzonki i zgnił listek i sadzonka.Obok rósł drugi listek i nic mu nie jest .Nie wiem dlaczego ,no ale trudno.Padło mi też kilka sadzonek sundaville
,ale kilka zostało. :P
Za to listki zamiokulasa puściły już korzonki i chyba tworzą bulwki ,bo są takie małe kulki przy listku.Mam nadzieję że więcej strat nie będę miała.
roślinki rozrastają sie pięknie :P ale mam też trochę strat zimowych.Kilka listków fiołków padło mi i nie wiem dlaczego.Wypuściły młode sadzonki i zgnił listek i sadzonka.Obok rósł drugi listek i nic mu nie jest .Nie wiem dlaczego ,no ale trudno.Padło mi też kilka sadzonek sundaville

Za to listki zamiokulasa puściły już korzonki i chyba tworzą bulwki ,bo są takie małe kulki przy listku.Mam nadzieję że więcej strat nie będę miała.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
-
dziękuję rastharsis
.Stara rosiczka poszła odpoczywać przez zimę.Nowe już zasiane,wykiełkowały.
Próbowałam zrobić im zdjęcie ,ale są jeszcze słabo widoczne.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Beatko
moja rosiczka stoi w chłodnym miejscu i listki jej już zbrązowiały.Na wiosnę wypuści nowe (jak nie padnie przez ten czas).
A tutaj moje nowe eksperymenty-kalanchoe ukorzeniane z listków(już ma korzonki)

zamiokulas również z listka też puścił już korzonki.(wsadziłam do ziemi listki na początku grudnia)

A to mój drugi hibiskus z netto- różowy.Ma dużo większy kwiat niż ten wcześniejszy żółty.

moja rosiczka stoi w chłodnym miejscu i listki jej już zbrązowiały.Na wiosnę wypuści nowe (jak nie padnie przez ten czas).

A tutaj moje nowe eksperymenty-kalanchoe ukorzeniane z listków(już ma korzonki)

zamiokulas również z listka też puścił już korzonki.(wsadziłam do ziemi listki na początku grudnia)

A to mój drugi hibiskus z netto- różowy.Ma dużo większy kwiat niż ten wcześniejszy żółty.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków