Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agatko, staram się jak mogę ;)
Haniu, ja mu żony wybierać nie będę. Może będzie gustował w starszych od siebie... ;)
Haniu, ja mu żony wybierać nie będę. Może będzie gustował w starszych od siebie... ;)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Ano masz rację, Haniu. Tego się nie da zaplanować 
Witaj Justynko. Miło mi, że podoba Ci się u mnie.
Twój bąbelek szybko urośnie i na pewno będzie Ci pomagał. Ja nawet nie zauważyłam, kiedy ten czas zleciał.
U mnie dziś śliczna pogoda, Kacper jest u mojej mamy, więc idę walczyć w ogrodzie

Witaj Justynko. Miło mi, że podoba Ci się u mnie.

U mnie dziś śliczna pogoda, Kacper jest u mojej mamy, więc idę walczyć w ogrodzie

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Dziś mój kochany M postanowił wspomóc mnie w ogrodzie i tak powstała nowa rabatka. Jutro powsadzam na niej roślinki i będzie następny kroczek do przodu
. 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Witaj Beatko, kiedy ja do Ciebie dotrę???? 
Krysiu ja na Bicolette mogę patrzeć godzinami. Jest zjawiskowa. I bardzo wymarzona
Oczywiście chętnie się podzielę
. A ta różowa, to The Fairy.
Madziu, mam trzy kalikarpy, a każda jest inna. Mam takie: Callicarpa dichotoma (Pięknotka rozwidlona), Callicarpa japonica v. angustata (Pięknotka japońska) i Callicarpa bodineri. Nie muszę oczywiście dodawać, że nie wiem, która jest która. Ale do tego jednak spróbuję dojść. ;) Wszystkie były kupione tej wiosny.

Krysiu ja na Bicolette mogę patrzeć godzinami. Jest zjawiskowa. I bardzo wymarzona

Madziu, mam trzy kalikarpy, a każda jest inna. Mam takie: Callicarpa dichotoma (Pięknotka rozwidlona), Callicarpa japonica v. angustata (Pięknotka japońska) i Callicarpa bodineri. Nie muszę oczywiście dodawać, że nie wiem, która jest która. Ale do tego jednak spróbuję dojść. ;) Wszystkie były kupione tej wiosny.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Grażynko, to jest hortensja, bodajże bukietowa.
Martusiu, callicarpę bodinieri kupowałam wysyłkowo i ma ona większe liście od pozostałych. A tamte dwie nabyłam w Arboretum w Rogowie. Zamierzam im wysłać zdjęcia, to może mi powiedzą, która jak się nazywa
Martusiu, callicarpę bodinieri kupowałam wysyłkowo i ma ona większe liście od pozostałych. A tamte dwie nabyłam w Arboretum w Rogowie. Zamierzam im wysłać zdjęcia, to może mi powiedzą, która jak się nazywa
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki