ASK_anulla- sama się nakręcam, oglądając takie pięknotki; tylko to mi zostało

. Zawsze, jak chciałam poprawić sobie humor, brałam do rąk album o różach i wyszukiwałam, co też bym u siebie posadziła. Pomagało

Teraz wystarczy otworzyć komputer, żeby znaleźć się w pięknych kolorach i kształtach. Mogliby jeszcze jakoś zapachy dołączyć

.
PEPSI - jako, że wstaję bardzo rano, to ta ciemność mnie przygniata. Wcześniej można było już po 4.00-tej wyjść do ogrodu. Cicho i spokojnie, a kolorowo

. Oj będę biadolić na te 'ciemności egipskie', dlatego korzystam ze słonka, ile się da

. Jeszcze pamiętam, jak to jeździło się po ciemku do pracy i tak wracało

.
Zresztą codziennie 'wyprawiam' męża do pracy, bo i tak jestem już 'na nogach'.
A floks? nie, on powinien być ciemno bordowy, ale któregoś ranka takim go zobaczyłam. Miałam nawet pokazać poprzednie zdjęcie. One zmieniają kolor, jak kameleon, w zależności od pory dnia.
takasobie- oj, chciałoby się , żeby tak było, jak najdłużej, chociaż jest bardzo, ale to bardzo sucho, bo moje podwórko wygląda jak nadmorski piasek, w sensie luźności podłoża

. Aż ciężko się chodzi, a pieski jeszcze 'dotłuką' dziur w ziemi

.
Paulii- cieszy mnie, że Ci się moje roślinki podobają

.
teksański się nie daje, chociaż przy ziemi, ale kwitnie

trojsklepki są niepozorne, ale trwałe

te ślady, to jakby ptak uderzył w szybę

to też kwiatek

jak tu nie kochać żurawek?

zawilce dalej kwitną

Invicible - lubię błyszczące hosty i z falbanką

tak będzie wyglądał miłorząb, jak 'zdąży' zżółknąć prze mrozem. Inaczej spadną wszystkie zielone liście jednorazowo, jakby ktoś je nagle odkleił - smutne

. Taki widok mam raz na kilka lat, niestety.