Kochani - no to pod wpływem impulsu, a raczej pod wpływem draceny, założyłam taki właśnie Nasz wspólny wątek ---> Zielone wybryki, czyli najoryginalniejsze fotki roślin
który znajduje się w Strefie kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia.
Może znajdziecie coś, co nasz troszkę rozbawi albo zaczaruje - zapraszam do wklejania swoich ciekawych fotek
No to strasznie się cieszę, że Was troszkę rozweseliłam
Mati ? no i dobrze, że masz takie dobre serduszko, i że ratujesz roślinki przed kompostowym śmietnikiem.
A jak takie maleństwo się podchowa, to zawsze można komuś potem w prezenciku podarować
Tulap ? ale to wszystko dla dobra FO A może Ty też jakiś trzeci ...
Bogdan ? ja nie mam pojęcia do jakiej donicy ją teraz zapakować !!! Zostało mi chyba tylko ? głębokie wiadro
Olu ? na tym szaleństwie poprzestanę No i jednego jestem absolutnie pewna ? na pewno nie założę ... wątku sprzedażowego
Marcin - no nie po jednym dniu, ale tak czy inaczej taaaaaki korzeń !! No i co teraz - uciąć go czy co ?
Pati - szczawik zielony to już nie taki maluszek jak kiedyś, śmiga w oczach !!
Ewo fajny wybryk zrobiła Ci dracenka A jak reszta stałych, zielonych domowników? Jestem Ciekawa szczególnie Twoich strzałkowców jak rosną i starego egzemplarza oraz pięknych marant