Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23

Post »

Dzięki Aga za podpowiedź ;:108 Jutro tam wdepnę ;:173 Wyszłam dziś, bo już nie mogłam wysiedzieć w domu, ileż można chorować ;:14 :wink:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Jaskry bardzo ładnie wyglądają :D
Pogoda taka, że nawet mimo chęci nie odważyłam się wyjść po południu do ogrodu. Przestało padać, ale zimno było ponad moją wytrzymałość (niską zresztą :D). Posiałam wreszcie żeniszki.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Moi drodzy, dziękuję za liczne odpowiedzi! Napiszę swoje komentarze już jutro, bo jakoś ledwie już literki o tej porze widzę, ale chciałam Wam na dobranoc pokazać naszą słodką Sarunię ;:167

Obrazek

Spokojnej nocy!
Awatar użytkownika
-Piotr-
200p
200p
Od: 2 mar 2014, o 10:33

Post »

Ładny piesek, śpij dobrze ;:205
Pozdrawiam Piotr

Nasz kochany ogródek
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Jaka słodziutka- rozpłynęłam się na widok fotki ;:167
x-ag-a
---

Post »

Dzięki!
Fotka made by Nisia :)
W kuchni Sarunia zawsze robi oczy kota ze Shreka :D
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

A Zakuś od razu nabiera inteligencji na pyszczku.. Może leżeć z przygryzionym językiem i chrapać, ale jak coś zachrupie a on jest głodny- mądrośc aż bije od niego :;230
Takim oczętom ciężko odmówić! Nie mogę się przestać zachwycać- rozczulająca!

Śpij spokojnie :wit
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit

Witaj Agnieszko ;:196 Zimno było wyjątkowo dotkliwe - tak, że wyciągnęłam schowane głęboko rękawiczki :lol: Ale będzie coraz lepiej !

Biało zielona dekoracja na stoliku ogrodowym, wyjątkowo udana ;:138 A zdjęcie Saruni takie rozczulające i słodkie ! Ach ci nasi milusińscy, bez nich było by tak smutno i pusto...

Pozdrawiam Kochana serdecznie, przesyłam wiosenne buziaki ;:196

PS. Zastanawiałam się nad klonem 'Crimson Sentry', Twój bardzo mi się spodobał, ale niestety on lubi żyzne i wilgotne podłoże, więc to nie na moje stepy ;:185
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20

Post »

Jaki słodziak z tej saruni ;:oj Uwielbiam zwierzaki zwłaszcza psy i kotki :D
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam serdecznie .Długo mnie tutaj nie było a właściwie to byłam tylko się nie udzielałam. Agnieszko gratuluję podjęcia studiów- świetna decyzja ;:138 Twój ogród przepięknie już rozkwita :) Jestem pod wrażeniem Twojej pracowitości . Tylko czekać na lato aż wszystko zacznie kipieć kolorem i soczystą zielenią liści i trawy . Oj pozazdrościć, pozazdrościć . Mój ogród ( o ile to mozna tak w ogóle nazwać a chyba nie ! ) dopiero się tworzy w tempie slimaczym bo mam małe dzieci więc nie mogę każdej wolnej chwili poświęcić ogrodowi . Mam też problem z psem i tutaj właśnie piszę o radę . Widzę , że Ty masz pieska a mimo to masz wspaniały ogród . Mój ma 3 miesiące rasa cocker spaniel angielski - Ty masz chyba tego samego ? lub amerykańskiego ? Czy sunia nie nadgryzała Ci krzewów jak była mała ?? A jeśli tak to jak sobie z tym radziłaś ?? Ja sadzę dopiero krzewy , no i ten mały rozrabiaka je podgryza . Nie wiem jak z tym sobie radzić . Nie mam zamiaru zapinać go do budy czy tam do kojca , chce żeby miał swobodę ruchów ale chcę też za kilka lat cieszyć się kolorem u siebie :( A może jak już będzie dorosły to nie będzie tak gryzł? Podziel się swoim doświadczeniem będę bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam serdecznie ;:7
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Do jaskrów mam słabość, a białe wyglądają bardzo elegancko, choć przypominają mi .... zimę ;:224 :;230
Wzrok Sary jest, moim zdanie, wyczekujący. Znam go doskonale. Okami do kuchni przybiega ilekroć słyszy odgłos noża uderzającego o deskę. Bo cóż pani może kroić jak nie jedzenie dla niego :roll: ;:306 Tyle, że on długo nie usiedzi, tylko ładnie prosi stojąc na tylnych łapach, A może bardzo długo...
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Hej Aguś!
U nas słoneczko od rana, choć podobnie jak u Ciebie, lekki przymrozek przy gruncie był.
Szkoda, ze dziś nie wyjdę do ogrodu (wracam późno) ale weekend będzie mój :D
A Ty jaki masz rozkład jazdy na dzisiaj? Ogródek, kije? A co na obiad? Nie mam pomysłu co zrobić u siebie, więc chętnie posłucham :)
Miłego :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,piękne te jaskry,nie widziałam nigdzie kwitnących w sprzedaży.Kupowałam kilka razy do sadzenia,ale nigdy mi nie wzeszły w ogrodzie,dałam sobie spokój.Widziałam teraz chyba w biedronce w sprzedaży,ale nie skusiłam się już.
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Aga dzieńdoberek ;:196
Jak tam za oknem? U nas wreszcie słoneczko, ale chłodno. Choć przymrozków nie było :)
Sarunia słodka, ach te oczy ;:167
Możesz zdradzić, gdzie kupiłaś tą dekorację? Szukam fajnej rzeczy na taras ale nic mi nie wpadło w oko.
Miłego dnia!
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
x-ag-a
---

Post »

Dzień dobry kochani! ;:196

Piękne słońce dziś rano mnie powitało, które fantastycznie ogrzewa świat... mam nadzieję, że u Was jest równie pięknie :)
Planuję dziś wyjść na kije po dwóch dniach przerwy. Pogoda cudowna!

Dorotko, oczywiście, że mogę zdradzić - kupiłam je w Obi. Zasadzam się jeszcze na piękny dzban i może kulę... były jeszcze doniczki, serduszka i nieduże skrzyneczki na parapet. Przyzwoite ceny :) Były jeszcze motywy różane i mocniej lawendowe w kolorze, ale to były przedmioty szkliwione. To, co kupiłam, jakoś bardziej przypadło mi do gustu.
Za oknem cudownie, choć jeszcze chłodno... nic to, zapowiadają około 12-14 stopni - mnie to całkowicie odpowiada!
Miłego dnia ;:196
Małgosiu, jaskry bardzo mi się spodobały u naszego poznańskiego Robaczka... nie zastanawiałam się nad zakupem - wydaje mi się, że są bardzo eleganckie i subtelne. Rozumiem, że siałaś i to Ci się nei udało?
Robaczku, dzień dobry! W planach mam dziś kije, dokończenie rysunków (wiem, że to wygląda jakbym strasznie długo się przy tym kokosiła, ale kurczę, tam jest tyle szczegółów...), a na obiad planuję usmażyć solę, do tego talarki z ziemniaków i surówka z kapusty kiszonej. Pasuje Ci taka propozycja? :)
Najważniejsze, że zapowiada się ładny weekend... skorzystasz na pewno z wszystkich uroków pogody i ogrodu!
Miłego :)
Aniu, podzielam Twoją opinię na temat jaskrów... wytworne i eleganckie, a przy tym takie swojskie. Zimy mi nie przypominają ;-)
Nasze pupile w kuchni zachowują się podobnie... Sara nie prosi co prawda na dwóch łapach, ale wykonuje na raz wszystko to, co u mnie... leży, robi siad, daje głos - jednym słowem, upomina się o najmniejszy kęs :)
Miłego dnia!

CDN...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”