Dzień dobry kochani!
Piękne słońce dziś rano mnie powitało, które fantastycznie ogrzewa świat... mam nadzieję, że u Was jest równie pięknie

Planuję dziś wyjść na kije po dwóch dniach przerwy. Pogoda cudowna!
Dorotko, oczywiście, że mogę zdradzić - kupiłam je w Obi. Zasadzam się jeszcze na piękny dzban i może kulę... były jeszcze doniczki, serduszka i nieduże skrzyneczki na parapet. Przyzwoite ceny

Były jeszcze motywy różane i mocniej lawendowe w kolorze, ale to były przedmioty szkliwione. To, co kupiłam, jakoś bardziej przypadło mi do gustu.
Za oknem cudownie, choć jeszcze chłodno... nic to, zapowiadają około 12-14 stopni - mnie to całkowicie odpowiada!
Miłego dnia
Małgosiu, jaskry bardzo mi się spodobały u naszego poznańskiego Robaczka... nie zastanawiałam się nad zakupem - wydaje mi się, że są bardzo eleganckie i subtelne. Rozumiem, że siałaś i to Ci się nei udało?
Robaczku, dzień dobry! W planach mam dziś kije, dokończenie rysunków (wiem, że to wygląda jakbym strasznie długo się przy tym kokosiła, ale kurczę, tam jest tyle szczegółów...), a na obiad planuję usmażyć solę, do tego talarki z ziemniaków i surówka z kapusty kiszonej. Pasuje Ci taka propozycja?

Najważniejsze, że zapowiada się ładny weekend... skorzystasz na pewno z wszystkich uroków pogody i ogrodu!
Miłego
Aniu, podzielam Twoją opinię na temat jaskrów... wytworne i eleganckie, a przy tym takie swojskie. Zimy mi nie przypominają ;-)
Nasze pupile w kuchni zachowują się podobnie... Sara nie prosi co prawda na dwóch łapach, ale wykonuje na raz wszystko to, co u mnie... leży, robi siad, daje głos - jednym słowem, upomina się o najmniejszy kęs

Miłego dnia!
CDN...