Moje storczyki - galeria zuzulec
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Zuzulec ! Przepiekne masz storczyki !
, przerózne gatunki...
. W dodatku swietne zdjęcia no i sopra kolekcja . Przyjemnie popatrzeć na takie pieknotki , super !
. Pozdrawiam i miłego dnia zyczę ! 

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Kochani,
dziękuję Wam bardzo za wszystkie miłe słowa, jakie tutaj się pojawiły. U mnie ciągle kocioł .. i tak jeszcze troszkę potrwa. Dlatego sporadycznie tutaj zaglądam, a to co czytam dodaje mi naprawdę wiary w ludzi. Na takich osobach jak Wy można polegać (zwłaszcza wiedzą to te do których piszę ;)).
Aby nie było tak na sucho - postanowiłam wkleić kolejne dwie foteczki dla Was - z mojej podróży .. skromniutko - ale obiecuję, że w odpowiednim momencie to nadrobię.

dziękuję Wam bardzo za wszystkie miłe słowa, jakie tutaj się pojawiły. U mnie ciągle kocioł .. i tak jeszcze troszkę potrwa. Dlatego sporadycznie tutaj zaglądam, a to co czytam dodaje mi naprawdę wiary w ludzi. Na takich osobach jak Wy można polegać (zwłaszcza wiedzą to te do których piszę ;)).
Aby nie było tak na sucho - postanowiłam wkleić kolejne dwie foteczki dla Was - z mojej podróży .. skromniutko - ale obiecuję, że w odpowiednim momencie to nadrobię.

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lucynko,milo że udało Ci się znaleźć chwilkę by nas odwiedzić na Forum
czekamy aż wrócisz na dobre bo smutno bez Ciebie....
Fotki robią wrażenie
to musiało być niesamowite przeżycie, tyyyyle vandowatych
Serdecznie pozdrawiam

czekamy aż wrócisz na dobre bo smutno bez Ciebie....
Fotki robią wrażenie

Serdecznie pozdrawiam

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Jako, że w tym roku nastapiły okoliczności takie, iż po raz kolejny nie cierpię świąt - postanowiłam na chwilkę oderwać się od tej wszechobecnie panujące atmosfery i pokażę Wam kilka - juz dawno temu obiecanych fotek. Poczytam sobie również rózne wątki dawno nie odwiedzane.
W takim oto klimacie - w takich okolicznościach - w takim otoczeniu - miałam raz możliwość zjeść śniadanko:

A teraz to, co kwitło:

Ładne, prawda? To może jeszcze kilka....

A na koniec - z tego miejsca, jeszcze jeden, który bardzo mi się spodobał. Zresztą zobaczcie sami:

W takim oto klimacie - w takich okolicznościach - w takim otoczeniu - miałam raz możliwość zjeść śniadanko:

A teraz to, co kwitło:

Ładne, prawda? To może jeszcze kilka....

A na koniec - z tego miejsca, jeszcze jeden, który bardzo mi się spodobał. Zresztą zobaczcie sami:

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lucynko, fotki i otoczenie - marzenie
po tym co nam pokazałaś, zakochałam si.ę w denrobium phalaenopsis i próbuję swych sił w uprawie tego gatunku
A mimo że Świąt nie lubisz...składam Ci najserdeczniejsze życzenia, spokoju, odpoczynku, wytchnienia od codziennych spraw i dużo radości i miłości każdego dnia nadchodzącego Nowego Roku, by był lepszy od mijającego

A mimo że Świąt nie lubisz...składam Ci najserdeczniejsze życzenia, spokoju, odpoczynku, wytchnienia od codziennych spraw i dużo radości i miłości każdego dnia nadchodzącego Nowego Roku, by był lepszy od mijającego

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki