jakie przedszkolaki piękne masz półeczki widziałam na drugim wątku bardzo dobrze że są już to i więcej miejsca na kwiaty się zrobi , sabotek zaparł mi dech. ( u mnie już były same oklapnięte ) MIŁEGO DNIA
Arletko masz rację zapomniałam czasu jakos ostatnio mam tak mało Ale już się poprawiam oto półki
Pokazałam je już w wątku storczykowym bo na razie zamieszkają tam bellina i mm ale jak tylko kupie lampke i będę mogła doświetlać to także inne roślinki znajdą tam dla siebie miejsce
Aha no i jeszcze mój pierworodny fiołeczek w rozkwicie
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM
Agatko no tak najpierw zawitałam do storczykowego i już podziwiałam ale tu też napiszę, że są piękne i super wyglądają już zapełnione nieważne, że jeszcze niepełne od storczyków w końcu nie od razu Kraków zbudowano
Dzień dobry Agato. Właśnie chciałam zapytać o twojego pierworodnego, ale widzę, że już rozkwitł. Tez takiego mam. On bardzo długo kwitnie, choć jest NN.
...żeby wszyscy, tak szybciutko spełniali moje życzenia a z drugiej strony...Agatko mam nadzieję, że nie zarwałaś przeze mnie nocy półeczka zaczyna wyglądać wykwintnie, ale co się dziwić, skoro zamieszkały na niej tak piękne kwiaty
Agatko świetny pomysł z półeczkami.
Życzę Ci, żeby już wkrótce aż uginały się pod ciężarem pięknie kwitnących storczyków.
A póki co świetnie wyglądają na nich świąteczne bibeloty.