Moja rabatka - perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja rabatka - perdii

Post »

Gosiu, masz ogromny teren a warzywniak chyba wielkości całego mojego ogródka. :;230
Widzę że ciężko Ci się powstrzymać by nie wysiewać warzyw i kwiatów, a co się będzie działo jak to wszystko trzeba będzie porozsadzać. ;:oj
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Comcia Mariolu jak co roku bieganie i przypominanie co gdzie miało być bo zeszyt z planami w domu zostawię :;230 :wink:
Mam całą zimę na planowanie więc siedzę i sobie rysuje co gdzie posadzić. Nie dotyczy kwiatów Jestem leniwa i nie chce mi się rabat rysować . Dużo nazw roślin nie pamiętam i to mnie złości bo kiedyś miałam super pamięć, a teraz bez pamięci "zeszytowej" się nie obywa. :;230
Mój warzywniak ma prawie 20 m długości i prawie 7m szerokości , ale to tylko na warzywa "koło szklarni" Koło domu jest drugi warzywniak mniejszy na rośliny typu dynia kabaczki cebula czosnek truskawki i szparagi.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu masz ogromny teren ;:oj bajka po prostu...... Do zagospodarowania ogrom..... ale to normalnie raj na ziemi ;:oj
Widzę, ze u Ciebie w domku prawdziwa wiosna :D zasiewów mnóstwo , zieloniutko :D Ja poza warzywkami, siałam tylko niecierpki, ale u mnie ciasnota i w domku i w ogródku :(
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Dobrze, że zajrzałam do Twojego wątku! Zapomniałam na śmierć wysiać łubin ;:108
Ale masz super siewy!! :wit
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Ewo -Rewi cieszę się, że dzięki moim zasiewom przypomniałaś sobie o łubinie :D
AGNESS masz rację to raj na ziemi bynajmniej dla mnie. Ze względu na spory teren do zagospodarowania kupuje małe rośliny więc muszę czekać aż urosną. Część sama robię rozsady czy tez sadzonki.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu gratuluje hektarków,ale kręgosłupik boleć bedzie.życzę ;:3 ;:3 bo u mnie zima wróciła ;:223
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu,domowa szklarnia imponująca ;:173 Ale masz działeczkę ;:oj spora a ile możliwości ;:224 ;:224
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Witaj Gosiu życzę miłej niedzielki ;:3 ;:3 i dobrego nastroju :wit :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Jadziu i nawzajem ;:196
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu w tą pochmurną niedzielę, może u Ciebie chociaż jeden promyczek przebije się przez to błoto na niebie. Humor nadal do bani, chociaż ciut lepszy jak wczoraj. A tu jeszcze ponoć calutki tydzień takiej cudownej pogody :(
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko u mnie też pochmurnie.W prognozy nie trzeba tak do końca wierzyć.Zbliżamy się do wiosny. Latem będziemy narzekać na upał i brak opadów :;230 Taka to już nasza ludzka natura. :wink: Głowa do góry, uśmiech na twarz i do przodu ;:196
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

perdii pisze:... Latem będziemy narzekać na upał i brak opadów :;230 Taka to już nasza ludzka natura. :wink: ...
Chciałbym, bo w tamtym roku narzekałem na ich nadmiar....
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piotrze, ale narzekałeś :;230
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Heyka :wit
Wczoraj zaczęłam przeglądać Twój wątek, nie skończyłam bo mnie odciągnięto od komputera , obiecałam sobie wrócić na drugi dzień i ...jakież było moje zdziwienie kiedy w swoim wątku zobaczyłam Twój wpis ;:oj hm nie wnikam kto kogo przyciągnął i jakie siły maczały w tym paluchy ;:306
Pospacerowałam , pozwiedzałam las miejski popływałam w Krzywym , zwiedziłam arboretum w Kudypach / sadziłam tam żonkile / :lol: w szoku byłam widząc ogrom zasiewów parapetowych nie wspominając o zakupach liliowcowych i liliowych w szczególności lilii Lankon , nie mam takiej wpadła mi w oko , może na targach znajdę . Przypomniałam sobie ... zamiast folii do przykrywania doniczek z nasionkami używam kartek papieru , tak samo utrzymują wilgoć a nie zdarzyło mi się by jakaś doniczka zaszła pleśnią , pod folią ziemia zupełnie nie oddycha i szybko zakwita albo pleśnieje i tracimy zasiewy nie raz tak miałam :roll:
Gratuluję serducha
Pozdrawiam w 100 % zimowo :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Tija bardzo jestem zadowolona, że odwiedziłaś mój wątek :D Faktycznie jakaś telepatia ;:oj Ja jeszcze nie przestudiowałam całego Twojego wątku, ale zaraz to nadrobię ponieważ mam troszkę wolnego czasu. Zakupy poczyniłam dość spore nie tylko te które pokazałam lub opisałam. Niestety na moje potrzeby to "kropla w morzu" :( Mam nadzieję, że zima nić mi nie zabierze no i te okropne nornice, które mi pożerają cebulki. :evil:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”