Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Ja się wybrałam na spacer na miasto.. na małe zakupy..po drodze rozbierałam sie z kurtki taki gorąc..uff a teraz chwila odpoczynku i czas zabrać się za obiad i mały spacer z psami.. 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
Dario, koniecznie weź aparat! 

Aga ostatnio aparat miałam w ręku w sierpniu albo początek wrzesnia..
ja piękne widoki mam z balkonu nie wychodząc z domu, niektórym być może te drzewa przeszkadzają bo zabierają słonko w lato ale ja jestem zadowolona
latem słychać śpiew ptaków a jesienią z okna widok kolorowych drzew.. 

ja piękne widoki mam z balkonu nie wychodząc z domu, niektórym być może te drzewa przeszkadzają bo zabierają słonko w lato ale ja jestem zadowolona

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko, piękny spacer po ogrodzie. Jeśli pozwolisz pomęczę CIę trochę
. Jak dużo ma wokół siebie miejsca Twoja sosna himalajska? Wreszcie ją sobie kupiłam, ale maleństwo i nie wiem czy nie zaciasno jej będzie, bo jeszcze chcę róże przed nią dać i ławeczkę i...

Marzenko, zapraszam serdecznie 
Sosenka ma zostawione około 2m średnicy, nie wiem czy nie za mało... Himalajki dość szybko rosną i róże w ich bezpośrednim sąsiedztwie trzeba sadzić ze sporym dystansem, w mojej opinii.

Sosenka ma zostawione około 2m średnicy, nie wiem czy nie za mało... Himalajki dość szybko rosną i róże w ich bezpośrednim sąsiedztwie trzeba sadzić ze sporym dystansem, w mojej opinii.
- Sosenki4
O kurczaki, to rzeczywiście ciasnawo może jej być
. Nie no róże nie tak całkiem przy niej. Odsunę je i może nawet ich tam w ogóle nie posadzę, bo ciągle biję się z myślami. Czekam jeszcze na opinię Kasi. Róże od niej już posadziłam, a teraz kolejne idą. Oczywiście plan rozmieszczenia się zmienił, bo M przestawił mi pergolę 

Marzenko, jeśli jeszcze nie zdecydowałaś, to znajdź lepiej dla róż inne miejsce 

- Sosenki4
Latam z 2 różami: Veilchenblau i Souvenir du dr.Jamain. No i chciałam je wepchnąć bliżej ogrodzenia i dać podpory a przed nie niezawodne Boniki posadzić.
Szukam tylko dla nich "pleców", bo przed liściakami chyba niebardzo, bo byłyby to pęcherznice luteus, czyli kolory: limonkowo-żółty, fiolet, bordo a potem róż. No trochę nieteges
Szukam tylko dla nich "pleców", bo przed liściakami chyba niebardzo, bo byłyby to pęcherznice luteus, czyli kolory: limonkowo-żółty, fiolet, bordo a potem róż. No trochę nieteges

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu ...ależ masz wypieszczony ten swój raj na ziemi ...ja - jak do tej pory niestety , ale pieszczę kogo innego . Taka kolej rzeczy ..czasem zmieniają się priorytety ...teraz głowę mam w innym wymiarze .
Przyjdzie taki czas , że i ogrodem się zajmę ...na drugi rok - jak dobrze pójdzie ...liście zgrabi Sławek - starszy syn , z pomocą M - a jak mi się uda , to i z moją .
Pozdrawiam bardzo cieplutko

Przyjdzie taki czas , że i ogrodem się zajmę ...na drugi rok - jak dobrze pójdzie ...liście zgrabi Sławek - starszy syn , z pomocą M - a jak mi się uda , to i z moją .
Pozdrawiam bardzo cieplutko

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Aguś, duża porcja pięknych zdjęć, dziękuję bardzo. Dziś było tak pięknie, oby jak najdłużej. Należy się nam wszystkim po długiej zimie i brzydkim wrześniu.
Aga cudne fotki dopieszczonego nawet jesienią ogrodu 

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Piękny ogród,piękne dekoracje,piekne niebo ...cudnie 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widze, ze wielka dynia nie stracila jeszcze formy w dzemie
Slicznie u Ciebie
Piesio zaczyna zolknac, u mnie juz tez od spodu troche zolte igly widac - niedlugo opadnal i bedzie trzeba czekac do wiosny.

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Po południu zrobiło się wreszcie pięknie i ciepło, co daje nadzieję na jutrzejszy ciepły dzień. Powinnam zacząć grabić liście, bo ogród jest nimi usłany.