Ogródek AGNESS
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aguś,czy ja też mogę prosic o stronkę z takimi latarenkami/?Taka cena za 2 sztuki to gratka,a jaka jest wysoka ta większa? Wiosną w netto były piekne własnie kremowe w dwóch wielkościach i jak teraz spotkam to na pewno kupię,bo tylko mi napukać,ze wziełam solarna panienke bez latarenek.Ostatnio kupiłam w ysku taka niedużą tez przeceniona za 13 zł.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Agnieszko czy Ty masz wszystkie talenty świata??
Doskonała ogrodniczka, zdolna artystka, talent kulinarny....Zaczynam być zazdrosna
Zawsze wychodzę od Ciebie z uśmiechem, bardzo lubię Twoje kolory w ogrodzie.

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś,śliczne te latarenki ,ja uwielbiam ich światło ,ono pasuje do każdej kompozycji i pory roku,pozdrawiam 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu, Tajeczko, Jula, Martusiu, Bożenko, Marysiu, Agulka, gdyby tak można było przesłać po kawałeczku jakimiś światłowodami
.... a tak tylko obrazek mogę pokazać..... i zapewnić.... że dobra była.... oj dobra
Mogę również obiecać, że w razie odwiedzin w realu pizza może czekać
Elu schyłek lata jest bajecznie kolorowy..... mnie ogrodowe barwy wciąż zachwycają.... kocham tę porę, kiedy wszystko obiera cudowne gorące kolory..... liście już pomalutku zaczynają sie przebarwiać i robi się tak pięknie..... a ja chłonę to całą sobą
Zaraz wrzucę Ci linka do latarenek
Misiu witaj
Wrzosy mam posadzone na rabacie z małymi iglakami i żurawkami..... ale są też porozrzucane po całym ogródku w nóżkach iglaków
Małgosiu już piszę Ci PW
Ta duża jest naprawdę okazała, ma około 60 cm wysokości
Już piszę Ci PW z linkiem
Kremowe które widziałaś też na pewno były piękne.... w ogóle mi chyba wszystkie się podobają.... uwielbiam takie gadżety
Iwonko dziękuję za takie cieplutkie słowa, jest mi niesamowicie miło
......ale chyba nie zasłużyłam
Ja już takim niespokojnym duchem jestem, że nie umiem usiedzieć i w głowie pomysły na różne rzeczy mi się kotłują
Bardzo się cieszę , ze wizyty u mnie sprawiają Ci przyjemność i serdecznie zapraszam
Martuś i ja kocham wszelkich ,,dawców,, światła..... świece, świeczniki, lampiony wszelakie.... uwielbiam.... właśnie zamówiłam sznur cudnych świecących kul bawełnianych dla córci do mieszkanka..... już nie mogę się doczekać aż przyjdą.... bardzo podobają mi się.... i sama nie wiem czy i do domu na takie się nie skuszę tylko w innym kolorku

Elu schyłek lata jest bajecznie kolorowy..... mnie ogrodowe barwy wciąż zachwycają.... kocham tę porę, kiedy wszystko obiera cudowne gorące kolory..... liście już pomalutku zaczynają sie przebarwiać i robi się tak pięknie..... a ja chłonę to całą sobą

Zaraz wrzucę Ci linka do latarenek

Misiu witaj

Małgosiu już piszę Ci PW

Kremowe które widziałaś też na pewno były piękne.... w ogóle mi chyba wszystkie się podobają.... uwielbiam takie gadżety

Iwonko dziękuję za takie cieplutkie słowa, jest mi niesamowicie miło

Ja już takim niespokojnym duchem jestem, że nie umiem usiedzieć i w głowie pomysły na różne rzeczy mi się kotłują

Bardzo się cieszę , ze wizyty u mnie sprawiają Ci przyjemność i serdecznie zapraszam

Martuś i ja kocham wszelkich ,,dawców,, światła..... świece, świeczniki, lampiony wszelakie.... uwielbiam.... właśnie zamówiłam sznur cudnych świecących kul bawełnianych dla córci do mieszkanka..... już nie mogę się doczekać aż przyjdą.... bardzo podobają mi się.... i sama nie wiem czy i do domu na takie się nie skuszę tylko w innym kolorku

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko czy latarenki postawisz na tarasie, one są bardzo ładne
Jesień też jest piękna, dowodem są zdjęcia Twoich rabatek.
Mnie też zachciało się takiej smakowitej pizzy.

Jesień też jest piękna, dowodem są zdjęcia Twoich rabatek.
Mnie też zachciało się takiej smakowitej pizzy.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,wybrałas najładniejsze i ja chyba tez przy nich zostanę,są najwieksze i najbardziej okazałe.Dosyc droga jest przesyłaka,ale przy takiej promocji i tak się opłaci.Dzwoniłąm do Bozenki Babopielki,moze zdecyduje się to będziemy miały przesyłke na poł.Też myslę nad dwoma kompletami.
- AGNESS
Dorotko tak, latarenki będą stały na tarasie
a te, które wcześniej tam stały powędrują przed drzwi wejściowe do domku
Cieszę się, że podobają Ci się
Teraz z dnia na dzień będzie więcej jesiennych kolorków.... u mnie jakoś bardzo się ociągają i marcinki i chryzantemy.... już nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie obficie zakwitną....
Małgosiu cieszę się, że spodobały Ci się

Teraz z dnia na dzień będzie więcej jesiennych kolorków.... u mnie jakoś bardzo się ociągają i marcinki i chryzantemy.... już nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie obficie zakwitną....
Małgosiu cieszę się, że spodobały Ci się

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja też ciężko znoszę takie widoki, bo ze względów leczniczych jestem teraz na diecie. Zero drożdży, mąki pszennej i wieprzowiny
A tak kocham takie jedzonko

A tak kocham takie jedzonko
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10

Wszyscy zachwycają się latarenkami i ja też śliczne są, Ty to umiesz wyszukać ciekawe rzeczy, nie mówiąc już o tym jakie cuda tworzą Twoje rączki.
- AGNESS
Małgoś współczuję Ci takiej restrykcyjnej diety, ale niestety jak mus to mus..... mam nadzieję, że szybko ten czas, kiedy musisz uważać na to co jesz, minie
Iwonko bardzo dziękuję Ci za takie miłe słowa
cieszę się bardzo, że latarenki podobają Ci się
Wreszcie udało mi się cyknąć troszkę fotek w ogródku.... zapraszam na spacer

Iwonko bardzo dziękuję Ci za takie miłe słowa

Wreszcie udało mi się cyknąć troszkę fotek w ogródku.... zapraszam na spacer

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Kupiłaś mnie tym zimowitem
Mam do Ciebie taka prośbę...pokaż chociaż raz coś co nie jest piękne...Popadam w kompleksy

Mam do Ciebie taka prośbę...pokaż chociaż raz coś co nie jest piękne...Popadam w kompleksy

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Zimowity prześliczne! Muszę się rozejrzeć za moimi...
Uwielbiam latarenki i inne gadżety ogrodowe, mogłabym co sezon zmieniać dekoracje
Pozdrawiam serdecznie

Uwielbiam latarenki i inne gadżety ogrodowe, mogłabym co sezon zmieniać dekoracje

Pozdrawiam serdecznie

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Załapałam się na wieczorny pokaz , zimowity pięknie Ci zakwitły
...co do latarenek to się nie wypowiem bo jakoś ...nie gustuję w tego typu ozdobach
choć ogólnie światełkami nie gardzę
..ot są gusta i guściki... 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Wiesz co Agnieszko na wiosnę jak będę coś kupować to w pierwszej kolejności nawóz (wiesz jaki!)
Żywa reklama !
Żywa reklama !
- AGNESS
Aniu niesamowita jesteś
Miło mi bardzo, że podoba Ci się to co pokazuję
Zimowity są super, pięknie wybijają intensywnym kolorkiem z zieleni. U mnie na razie niewielkie kępy.... trzeba czasu, żeby się rozrosły..... Moja ogromna, kilkuletnia kępa wymarzła niestety poprzedniej, paskudnej zimy, razem z wieloma innymi roślinami uważanymi przeze mnie za ,,żelazne,,.....
Kasiu to tak jak ja
Uwielbiam takie różne dekoracje wśród roślinności.... nie lubię jak jest ich zbyt dużo.... żeby nie zdominowały roślin, ale kilka elementów wtapiających cię w całokształt, wspaniale podkreśla urodę każdego zakątka, nadając mu charakteru i oryginalności
Ja zmieniam dekoracje kilka razy w sezonie, ale wiele przedmiotów jest tych samych tylko w innych aranżacjach
.... już od dawna marzy mi się taki ptaszorek jak u Ciebie na ławeczce.... to znaczy nie musi być taki sam, ale podobny.... taki surowy i naturalny....cudo.... może kiedyś uda mi się upolować
Maryniu i to jest właśnie wspaniałe, że gusta mamy rożne.... dzięki temu nie ma nudy i u każdego ogrody i domy wyglądają inaczej.... mimo wielu elementów wspólnych
Zimowity bardzo cieszą, muszę posadzić sobie ich więcej, to takie maluszki, że cebulki wszędzie się zmieszczą
Marysiu a no nie bardzo wiem jaki
Bo ja z nawozami to tak troszkę na bakier.... prawie nie stosuję
Ale cieszę się bardzo, że podoba Ci się

Zimowity są super, pięknie wybijają intensywnym kolorkiem z zieleni. U mnie na razie niewielkie kępy.... trzeba czasu, żeby się rozrosły..... Moja ogromna, kilkuletnia kępa wymarzła niestety poprzedniej, paskudnej zimy, razem z wieloma innymi roślinami uważanymi przeze mnie za ,,żelazne,,.....
Kasiu to tak jak ja

Maryniu i to jest właśnie wspaniałe, że gusta mamy rożne.... dzięki temu nie ma nudy i u każdego ogrody i domy wyglądają inaczej.... mimo wielu elementów wspólnych

Zimowity bardzo cieszą, muszę posadzić sobie ich więcej, to takie maluszki, że cebulki wszędzie się zmieszczą

Marysiu a no nie bardzo wiem jaki

Ale cieszę się bardzo, że podoba Ci się