Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aguś,czy ja też mogę prosic o stronkę z takimi latarenkami/?Taka cena za 2 sztuki to gratka,a jaka jest wysoka ta większa? Wiosną w netto były piekne własnie kremowe w dwóch wielkościach i jak teraz spotkam to na pewno kupię,bo tylko mi napukać,ze wziełam solarna panienke bez latarenek.Ostatnio kupiłam w ysku taka niedużą tez przeceniona za 13 zł.
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Agnieszko czy Ty masz wszystkie talenty świata?? :wink: Doskonała ogrodniczka, zdolna artystka, talent kulinarny....Zaczynam być zazdrosna :D Zawsze wychodzę od Ciebie z uśmiechem, bardzo lubię Twoje kolory w ogrodzie.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aguś,śliczne te latarenki ,ja uwielbiam ich światło ,ono pasuje do każdej kompozycji i pory roku,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu, Tajeczko, Jula, Martusiu, Bożenko, Marysiu, Agulka, gdyby tak można było przesłać po kawałeczku jakimiś światłowodami 8-) .... a tak tylko obrazek mogę pokazać..... i zapewnić.... że dobra była.... oj dobra ;:224 Mogę również obiecać, że w razie odwiedzin w realu pizza może czekać ;:196

Elu schyłek lata jest bajecznie kolorowy..... mnie ogrodowe barwy wciąż zachwycają.... kocham tę porę, kiedy wszystko obiera cudowne gorące kolory..... liście już pomalutku zaczynają sie przebarwiać i robi się tak pięknie..... a ja chłonę to całą sobą :D
Zaraz wrzucę Ci linka do latarenek ;:167

Misiu witaj ;:196 Wrzosy mam posadzone na rabacie z małymi iglakami i żurawkami..... ale są też porozrzucane po całym ogródku w nóżkach iglaków :D

Małgosiu już piszę Ci PW :D Ta duża jest naprawdę okazała, ma około 60 cm wysokości :D Już piszę Ci PW z linkiem :D
Kremowe które widziałaś też na pewno były piękne.... w ogóle mi chyba wszystkie się podobają.... uwielbiam takie gadżety 8-) :lol:

Iwonko dziękuję za takie cieplutkie słowa, jest mi niesamowicie miło ;:167 ......ale chyba nie zasłużyłam :oops: ;:196
Ja już takim niespokojnym duchem jestem, że nie umiem usiedzieć i w głowie pomysły na różne rzeczy mi się kotłują :lol:
Bardzo się cieszę , ze wizyty u mnie sprawiają Ci przyjemność i serdecznie zapraszam ;:196

Martuś i ja kocham wszelkich ,,dawców,, światła..... świece, świeczniki, lampiony wszelakie.... uwielbiam.... właśnie zamówiłam sznur cudnych świecących kul bawełnianych dla córci do mieszkanka..... już nie mogę się doczekać aż przyjdą.... bardzo podobają mi się.... i sama nie wiem czy i do domu na takie się nie skuszę tylko w innym kolorku 8-) :lol:
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko czy latarenki postawisz na tarasie, one są bardzo ładne ;:215
Jesień też jest piękna, dowodem są zdjęcia Twoich rabatek.
Mnie też zachciało się takiej smakowitej pizzy.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,wybrałas najładniejsze i ja chyba tez przy nich zostanę,są najwieksze i najbardziej okazałe.Dosyc droga jest przesyłaka,ale przy takiej promocji i tak się opłaci.Dzwoniłąm do Bozenki Babopielki,moze zdecyduje się to będziemy miały przesyłke na poł.Też myslę nad dwoma kompletami.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko tak, latarenki będą stały na tarasie :D a te, które wcześniej tam stały powędrują przed drzwi wejściowe do domku :D Cieszę się, że podobają Ci się :D
Teraz z dnia na dzień będzie więcej jesiennych kolorków.... u mnie jakoś bardzo się ociągają i marcinki i chryzantemy.... już nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie obficie zakwitną....

Małgosiu cieszę się, że spodobały Ci się :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja też ciężko znoszę takie widoki, bo ze względów leczniczych jestem teraz na diecie. Zero drożdży, mąki pszennej i wieprzowiny ;:145
A tak kocham takie jedzonko
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

:wit Agnieszko
Wszyscy zachwycają się latarenkami i ja też śliczne są, Ty to umiesz wyszukać ciekawe rzeczy, nie mówiąc już o tym jakie cuda tworzą Twoje rączki.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgoś współczuję Ci takiej restrykcyjnej diety, ale niestety jak mus to mus..... mam nadzieję, że szybko ten czas, kiedy musisz uważać na to co jesz, minie ;:196

Iwonko bardzo dziękuję Ci za takie miłe słowa ;:196 cieszę się bardzo, że latarenki podobają Ci się :D

Wreszcie udało mi się cyknąć troszkę fotek w ogródku.... zapraszam na spacer ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Kupiłaś mnie tym zimowitem ;:oj ;:167
Mam do Ciebie taka prośbę...pokaż chociaż raz coś co nie jest piękne...Popadam w kompleksy ;:145
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Zimowity prześliczne! Muszę się rozejrzeć za moimi... ;:224
Uwielbiam latarenki i inne gadżety ogrodowe, mogłabym co sezon zmieniać dekoracje :D
Pozdrawiam serdecznie :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Załapałam się na wieczorny pokaz , zimowity pięknie Ci zakwitły ;:173 ...co do latarenek to się nie wypowiem bo jakoś ...nie gustuję w tego typu ozdobach :oops: choć ogólnie światełkami nie gardzę ;:185 ..ot są gusta i guściki... ;:131
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Wiesz co Agnieszko na wiosnę jak będę coś kupować to w pierwszej kolejności nawóz (wiesz jaki!)
Żywa reklama !
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu niesamowita jesteś :lol: Miło mi bardzo, że podoba Ci się to co pokazuję ;:167
Zimowity są super, pięknie wybijają intensywnym kolorkiem z zieleni. U mnie na razie niewielkie kępy.... trzeba czasu, żeby się rozrosły..... Moja ogromna, kilkuletnia kępa wymarzła niestety poprzedniej, paskudnej zimy, razem z wieloma innymi roślinami uważanymi przeze mnie za ,,żelazne,,.....

Kasiu to tak jak ja 8-) :lol: Uwielbiam takie różne dekoracje wśród roślinności.... nie lubię jak jest ich zbyt dużo.... żeby nie zdominowały roślin, ale kilka elementów wtapiających cię w całokształt, wspaniale podkreśla urodę każdego zakątka, nadając mu charakteru i oryginalności :D Ja zmieniam dekoracje kilka razy w sezonie, ale wiele przedmiotów jest tych samych tylko w innych aranżacjach :D .... już od dawna marzy mi się taki ptaszorek jak u Ciebie na ławeczce.... to znaczy nie musi być taki sam, ale podobny.... taki surowy i naturalny....cudo.... może kiedyś uda mi się upolować :D

Maryniu i to jest właśnie wspaniałe, że gusta mamy rożne.... dzięki temu nie ma nudy i u każdego ogrody i domy wyglądają inaczej.... mimo wielu elementów wspólnych ;:196
Zimowity bardzo cieszą, muszę posadzić sobie ich więcej, to takie maluszki, że cebulki wszędzie się zmieszczą :D

Marysiu a no nie bardzo wiem jaki :oops: :lol: Bo ja z nawozami to tak troszkę na bakier.... prawie nie stosuję :oops:
Ale cieszę się bardzo, że podoba Ci się ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”