Jak go bardziej poprosisz , to może bez gaci ........Syringa pisze:Mąż zgodził sie na sesję zdjeciową w gaciach

Jak go bardziej poprosisz , to może bez gaci ........Syringa pisze:Mąż zgodził sie na sesję zdjeciową w gaciach
Można elementy strategiczne ukryć w liliach na przykład, żeby łukiem nawrócić do tematu ogrodowego...a za to porównanie do palca, to nie wiem, czy się eM Bei nie obrazialphax pisze:kanapi no wiesz. Masz głód na erotyczne zdjęcia?
Dać palec to chcą całą rękę
Z opryskiwaczem Marolexu go przegoń! Na stronie głównej forum na dole pojawiają się reklamy z ładnymi paniami i panami z rzeczonym sprzętem, jak mąż się godnie zaprezentuje, to może też tam trafi?Syringa pisze:Tak, tak... Tylko, że Małz całą niedzielę latał w innych gaciach, a teraz to go nie ma. Czyli obiecanki cacanki...![]()
Może w ten weekend sie uda go namierzyć w tych gatkach![]()
Ktoś na Dolnym Ślasku szukał sadu jako pleneru do zrobienia sesji z modelkami... U mnie w sadzie są takie pokrzywy, że to musiałyby być bardzo wyczynowe modelki albo pozować w lateksowych kombinezonach...Ale... może Małża przez te pokrzywy z kosą spalinową w gatkach "Niezłe ciacho" przegonię ?! To mogłaby być sesja reklamowa sprzętu ogrodniczego
Może jakas firma sie zainteresuje i zarobimy tak na remont chałupy?? !!
Mój Małz sie martwi, że ma zbyt krzywe nogi, by być modelem, a ja na to, że w modelingu nie chodzi tylko o urodę, ale o indywidualność, a poza tym w pokrzywach nie bedzie widać nóg
no nic dziwnego.... jak się dowiedział ,że forumki żeńskie zainteresowane są jego gatkami ( i nie tylko)Syringa pisze:Mój Mąż opielił z własnej nieprzymuszonej i nawet niezachęconej woli rabatę !!! To jest cud prawdziwy