MASKA......prawda, kiedyś żyliśmy z rowerem a teraz bez komputera krzywda się dzieje........wysiadło główne zasilanie ale ponoć jutro będzie wymienione, bo to jeszcze w ramach gwarancji....
ILONKO....tak, już na nowym i po głównych remontach....ojjjj dostrzegłam teraz różnicę w przestrzeni mimo, że mieszkanie w bloku wcale nie było małe....a targanie mna trwało dość długo, ale na to skladało się wiele przyczyn....wielkie

za życzenia i oczekuję bardziej spokojnego roku, oby nie taki jak ten miniony.......
BOŻENKO.......

miło, że podzielasz moją radość, pracy jeszcze mnóstwo szczególnie ogród ale myślę, że podołamy.........zdjęcia czapeczki lada moment będą........
Nowy Rok minął spokojnie z wnusiem w domku, młodzież zabawiała w Toruniu........
ROMCIU.......

dzięki za życzenia i tak marzę aby nadchodzący był spokojniejszy i obfitował w większe zdrowie rodzinkę to już damy radę.....do pracy jesteśmy chętni więc i ogród się zazieleni.....
JUSTYNKO....na pewno się doczekasz....a ja Was widziałam i Madzie podziwiałam....zdrówka dla całej czwórki życzę........