Od przybytku głowa nie boli......

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Od przybytku głowa nie boli......

Post »

Krysiu czekam też na fotki ;:138 Życzę Ci jeszcze wspanialszego Nowego Roku i dużo zdrowia i sił do pracy ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Krysiu też czekam na nowe fotki.

Wszystkiego dobrego Obrazek
Pozdrawiam - Justyna
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MASKA......prawda, kiedyś żyliśmy z rowerem a teraz bez komputera krzywda się dzieje........wysiadło główne zasilanie ale ponoć jutro będzie wymienione, bo to jeszcze w ramach gwarancji....

ILONKO....tak, już na nowym i po głównych remontach....ojjjj dostrzegłam teraz różnicę w przestrzeni mimo, że mieszkanie w bloku wcale nie było małe....a targanie mna trwało dość długo, ale na to skladało się wiele przyczyn....wielkie ;:196 ;:196 za życzenia i oczekuję bardziej spokojnego roku, oby nie taki jak ten miniony.......

BOŻENKO....... ;:196 miło, że podzielasz moją radość, pracy jeszcze mnóstwo szczególnie ogród ale myślę, że podołamy.........zdjęcia czapeczki lada moment będą........ ;:196 ;:196
Nowy Rok minął spokojnie z wnusiem w domku, młodzież zabawiała w Toruniu........

ROMCIU....... ;:196 dzięki za życzenia i tak marzę aby nadchodzący był spokojniejszy i obfitował w większe zdrowie rodzinkę to już damy radę.....do pracy jesteśmy chętni więc i ogród się zazieleni.....

JUSTYNKO....na pewno się doczekasz....a ja Was widziałam i Madzie podziwiałam....zdrówka dla całej czwórki życzę........
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Krysiu zaglądam tu bo na działkowym nie bywasz - ;:136 za ten Nowy Rok :wit
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DORCIA....bywaj tutaj.......działkowy na jakiś czas poszedł w odstawkę co nie znaczy, że działki nie będzie........będzie bo zbyt wiele mnie z nią łaczy i zbyt dużo roślin mam na niej aby ją zbyć......

...Tobie równiez na Nowy Rok wszystkiego najlepszego....... ;:196
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Krysiu, chciałam tylko serdecznie pomachać ci w Nowym Roku. Czekamy, kochana, na wiosnę. Już teraz o wiele lżej. Połowę oczekiwań mamy za sobą :D
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krysiu szkoda , że Ty nie bawiłaś w Toruniu.................... :wit :wit
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WANDZIU.......też macham :wit :wit ....a wiosnę to czujemy cały czas, jeżeli tak dalej bedzie cebulowe niebawem znajdą się na powierzchni.......

lada moment zaczniemy robic sadzonki, u mnie wszystkie pelargonie przetrwały i są w dobrej kondycji, myślę ze coś z nich wychoduję....

BOŻENKO.......ja to bawię się z wnukiem.....ale ostatnio bylam na Barbarze......
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

.....od dzisiaj działam na swoim sprzęcie....niby niewiele ale daje to poczucie radości i niezależności....okazało się, że fachman który przy ocieplaniu domu odkręcił całe ustrojstwo zdjął antenkę i położył w bezpiecznym miejscu, następnie sam dochodził usterki i oczywiście jej nie znalazł......musiał załatwić to następny :;230 :;230 ....oj ci nasi fachowcy........

ale już teraz mam łączność z Wami i nie pozwolę sobie jej zabrać.....

...pogoda iście wiosenna czego dowodem są kwitnące anemony.......

Obrazek

tak sobie myślę, jak one będą kwitły kiedy przyjdzie ich czas prawdziwego kwitnienia....

Obrazek

.....a to wyczekiwana przez Was czapeczka........tak to wyglądało kiedy XAWERY szalał nad moją głową, załoga spisała się na 5 i nic nikomu na głowę nie spadło.....

Obrazek

....to jeszcze w trakcie zmagań.......

Obrazek

....na tą chwilę brakuje jeszcze okien na górze ale ponoć lada moment mają być gotowe więc chyba przed zimą zdążymy......choć się zastanawiam czy ona w ogóle będzie.....

Obrazek

...ale w tym całym zamieszaniu jakie przeżyłam musiałam odreagować się przy firance.....mam teraz okna o innych wymiarach więc mam co robić........
.....oto moje okienko w ganku.......

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Czy przewidujecie zadaszyć taras ?
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OLUSIA.....nie ma planów zadaszenia tarasu, myślimy na pewnym odcinku zamontować moskitierę , która w dużym nasłonecznieniu zapewni trochę cienia........zadaszenie zabrało by dużo światła ....jedno okno to sypialnia a drugie to pokój zielony....tak śmiesznie nazwany od koloru ścian i od kwiatów które tam mają swoje miejsce....
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Krysiu najpierw zachwycę się Twoimi rękodziełami, bo są cudne ;:215 i firaneczka i aniołki - masz dar Kobieto! Jak widzę takie dzieła sztuki to nigdy nie wzięłabym się za sztrykowanie. Dom wygląda bardzo ładnie wcale nie wygląda na przebudowany z już istniejącego ;:333
A anemony...cóż pochrz......się w przyrodzie, a jak kwitną w ciepłych krajach gdzie w ogóle nie ma zimy, może na okrągło?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Rękodzieło fantastyczne...podpisuję się pod słowami Marysi ;:215
Wszystko udało wam się zakończyć i zamknąć przed zimą...gratuluję, teraz drobne wykończenia.
Ohh jak ja bym chciała być na tym etapie co Ty ;:224
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MARYŚ....a wiesz jak to sztrykowanie wpływa kojąco na system nerwowy.........muszę się zabrać za drugą firaneczkę, jak aniołki pójdą do kartonika to u góry zawiśnie druga taka sama.....
...domkowi jeszcze trochę brakuje, ale to już z nadejściem wiosny....
Maryś a przyjrzyj się moim czerwonym ścieżynkom które będą się wiły w ogrodzie, będę chodziła po czerwonym chodniku :;230 .........żal za dachówką zdejmowaną z dachu i dziura budżetowa były tak duże, że kazałam zostawić dachówkę na przykrycie drewutni, oraz studni która jest w centralnym miejscu podwórza i z wiosną zostanie wyniesiona nad powierzchnię, będzie też przykryta dachówką i będzie miała prawdziwą pompę do czerpania wody.......ale mi się zaczerwieni :;230 :;230

Obrazek

ADA....a na jakim jesteście etapie :?: ....ja to muszę się śpieszyć aby się nacieszyć, toteż wszystkim daję zajęcie kto podejdzie pod rękę.......jutro piła spalinowa idzie w ruch i będzie rosła sterta drewna z dachu do spalania..... ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Cóż Krysiu jedni po czerwonym dywanie inni po czerwonej ścieżce :;230 to z dachówki? a nie będzie się kruszyła?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”