Leśny ogród Moni68 cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Leśny ogród Moni68 cz.5

Post »

Monisiu plany, plany z jednej strony to dobrze że przyjazd goscia troche je pomieszał, a nie choroba jakas tfu tfu odpukać. Na koncert pojedziesz innym razem co sie odwlecze.... a ludzie z Wrocławia są super, czytałam o goszczeniu Ciebie i nie byłam jakos specjalnie zaskoczona ale to miód na serce że są tacy ludzie. Pozdrawiam cieplutko :wit
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moniko przykro że z wypadu nie wyszło ci nic , może innym razem ci się uda :)
Jakie cudne zdjęcia lilii i Twojego słodkiego syneczka :D
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Moniczko od kiedy pamiętam to dzieci zawsze lubiły wąchać lilie bo przy tym nosek się przebarwił, słodki synek, widać coś szepcze tej lilii pewnie mówi ty pachniesz a ja mam batonika ;:196

Szkoda koncertu ale pewnie będzie inna okazja a miłego gościa trzeba przyjąć taka już nasza polska natura dobrze że mamy teraz inne czasy jest czym i gdzie przyjąć ale najważniejsza atmosfera, życzę
miłego spotkania bo udane będzie na pewno ;:196
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Mama Ani
1000p
1000p
Od: 17 cze 2009, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moniko trudno sie mowi,myśle,ze sie i tak spotkamy . A moja propozycja jest wciąz aktualna dasz znać tylko na pw i jesteśmy gotowi ;:196
Pozdrawiam Stasia Stasi ogród
Aktualny wątek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Isiu, masz rację :) Postawą Wrocławianek jestem bardzo miło zaskoczona, po prostu w obecnych czasach nie spodziewałam się takiej serdeczności i otwartości. Miłego wieczoru Ci życzę i proszę przekazać serdeczności Mamie ;:167

Celinko Kochana, dziękuję ;:167 Pawełek rozczarowany...Miał obiecaną wizytę w zoo i szaleństwa na placu zabaw proponowanym przez Mariolę. Zawsze mówię, że co się odwlecze.... Szkoda mi tylko tych koncertów, bo wiosna to na pewno lepszy czas na wrocławskie szaleństwa :)

Taruś, dziękuję bardzo ;:196 Na pewno Pawełek ucieszy się z Twoich słów, bo forum juz podczytuje, jak tylko odejdę od swojego komputera :lol: Robi to oczywiście jeszcze wolno, ale i tak z sześciolatka- samouka jestem dumna :lol: :lol: Dzisiaj dziadkowie czytali tę nieszczęsną opinię pedagogiczną. W dziele przygotowanie do matematyki było napisane, że wiedza posiadana znacznie przerasta oczekiwaną i P potrafi liczyć na podstawowych działaniach w zakresie 1000. Jakież było zdziwienie dziadka, kiedy P bezbłędnie podał wynik odejmowania 1000- 654 :lol: :lol: Przepytał z tabliczki mnożenia, a ja byłam dumna jak paw :lol: :lol:
Taruś, z gościa bardzo się cieszę i teraz zerkam do netu w poszukiwaniu atrakcji :)

Stasiu, dziękuję bardzo ;:167 ;:167 Gdybym nawet nie chciała jechać do Wrocławia, to teraz tylko ze względu na Was na pewno się wybiorę ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Moniu ja jestem 3 razy w roku niedaleko Wrocławia bo stamtąd pochodzi moj Artur a zawsze mi czasu braknie iść na wrocław i popodziwiać
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Celinko, musisz się zmobilizować :) Z tego co wiem, Wrocław bardzo się zmienił i warto to miasto poznać :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Moniś - Pawełek ma szerokie zainteresowania, najzabawniejsze to sprawdzanie która lilia najintensywniej pachnie...
Dobranoc życzę
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Wrocław jak Wrocław ale forumowicze są jeszcze fajniejsi :;230
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Monisiu. Żałuję, że nie będzie dane nam się spotkać i poznać w realu, czego bardzo bym chciała, ale liczę, że wiosną to nastąpi. Miłego dnia życzę. :lol:
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Witaj Moniczko

Nie martw się nie ma tego złego...... na pewno z tej wizyty będziesz zadowolona ;:167 , czuję to w kościach :;230 :;230

Całuski :wit :wit
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Witaj Moniko!

Tulipane może ładne , wypada je mieć, ale za nimi nie przepadam.
Moimi ulubionymi cebulowymi są hiacynty i nikt tego nie zmieni.
Miłego dnia.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane, witam Was serdecznie :D
Przed chwilą wpadłam do domu, krótka chwila relaksu z kawką i forum :lol: Uzupełniłam zapasy w lodówce i kupiłam większość ilość piwa :lol: Wszyscy znani mi Amerykanie piją w Polsce sporo piwa, a ja je kupuję tylko latem. Ponieważ Ian jest melomanem, będą dwa wieczory muzyczne. Dzisiaj pójdzie z nim M do Filharmonii na "Kserksesa" Handla- opera w wersji koncertowej z okazji 250. rocznicy jego śmierci. Mnie natomiast przypadnie czwartkowy wieczór w Teatrze Wielkim na koncercie Wielkiej Orkiestry Symfonicznej im. Czajkowskiego. W programie suita z baletu "Śpiąca królewna" i V Symfonia Szostakowicza- to akurat lubię, chętnie więc posłucham :) Nie przypuszczałam, że będzie tak łatwo o bilety- z drugiej jednak strony nie są tanie: 90 i 120 zł od osoby, więc pewnie dlatego można kupić z dnia na dzień.
Pogoda dzisiaj iście wiosenna, ale tak wieje, że mało głowy nie urwie... znowu leży mnóstwo dębowych liści na rabatach, muszę je uprzątnąć z zimozielonych bylin.

Zytuś, masz rację :lol:

Mariolu, co do tego nie ma żadnych wątpliwości :lol:

Aduś, też bardzo żałuję i liczę na wiosnę!!

Żabeczko, wiem, że będę zadowolona :lol: Po prostu jestem rozczarowana, bo nastawiłam się na coś zupełnie innego... Czajkowski nie zrekompensuje mi Evory :lol:

Krysiu, ja też bardzo lubię hiacynty :D Właściwie lubię wszystkie wiosenne cebulowe, nie przepadam tylko za szachownicami.

Miłego dnia Wam życzę ;:167
Obrazek Obrazek
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Dzięki, że raczysz nas widokiem swoich lilii. Są piękne, a w leśnej scenerii wyglądają niesamowicie.
Wzięłam z Ciebie przykład i w piątek poszłam do fryzjera...Niestety to byłam fryzjerka :;230 , a ja nie wyszłam z zakładu tak zadowolona ze zmiany jak Ty :;230 Nie jest chyba tragicznie choć całkiem inaczej.
Troszkę szkoda, że nie wypalił Ci ten wyjazd do Wrocławia. Co się odwlecze to nie uciecze...Ekipa wrocławska jest niesamowita i godna poznania w realu. mam nadzieję, że też kiedyś będzie mi to dane :D
Trzymam kciuki za udany pobyt gościa!
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu, dziękuję :) Przekonałam się do lilii i naprawdę bardzo mi się podobają. Nie muszę chyba dodawać, że wiosną pojawią się kolejne :lol: :lol: Na pierwszy zdjęciu widać białe kwiatki- to rumianek, który w całości oddałam znajomej. Zrobiło się po nim dużo miejsca i właśnie tam chcę między innymi posadzić lilie. Mam dużo w pastelowych kolorach, M prosi o ciemne i takich przede wszystkim będę szukać wiosną.
Ciężko o naprawdę dobrego fyzjera...najważniejsze, że jesteś w miarę zadowolona!! Może następnym razem trafisz na właściwego, włosy na szczęście szybko rosną :lol: :lol:
Żałuję ogromnie tego wyjazdu, ale cóż... mam nadzieję, że uda się wiosną!!
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”