Leśny ogród Moni68 cz.5
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.5
Monisiu plany, plany z jednej strony to dobrze że przyjazd goscia troche je pomieszał, a nie choroba jakas tfu tfu odpukać. Na koncert pojedziesz innym razem co sie odwlecze.... a ludzie z Wrocławia są super, czytałam o goszczeniu Ciebie i nie byłam jakos specjalnie zaskoczona ale to miód na serce że są tacy ludzie. Pozdrawiam cieplutko 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko przykro że z wypadu nie wyszło ci nic , może innym razem ci się uda
Jakie cudne zdjęcia lilii i Twojego słodkiego syneczka

Jakie cudne zdjęcia lilii i Twojego słodkiego syneczka

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Moniczko od kiedy pamiętam to dzieci zawsze lubiły wąchać lilie bo przy tym nosek się przebarwił, słodki synek, widać coś szepcze tej lilii pewnie mówi ty pachniesz a ja mam batonika
Szkoda koncertu ale pewnie będzie inna okazja a miłego gościa trzeba przyjąć taka już nasza polska natura dobrze że mamy teraz inne czasy jest czym i gdzie przyjąć ale najważniejsza atmosfera, życzę
miłego spotkania bo udane będzie na pewno

Szkoda koncertu ale pewnie będzie inna okazja a miłego gościa trzeba przyjąć taka już nasza polska natura dobrze że mamy teraz inne czasy jest czym i gdzie przyjąć ale najważniejsza atmosfera, życzę
miłego spotkania bo udane będzie na pewno

- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko trudno sie mowi,myśle,ze sie i tak spotkamy . A moja propozycja jest wciąz aktualna dasz znać tylko na pw i jesteśmy gotowi 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Isiu, masz rację
Postawą Wrocławianek jestem bardzo miło zaskoczona, po prostu w obecnych czasach nie spodziewałam się takiej serdeczności i otwartości. Miłego wieczoru Ci życzę i proszę przekazać serdeczności Mamie
Celinko Kochana, dziękuję
Pawełek rozczarowany...Miał obiecaną wizytę w zoo i szaleństwa na placu zabaw proponowanym przez Mariolę. Zawsze mówię, że co się odwlecze.... Szkoda mi tylko tych koncertów, bo wiosna to na pewno lepszy czas na wrocławskie szaleństwa 
Taruś, dziękuję bardzo
Na pewno Pawełek ucieszy się z Twoich słów, bo forum juz podczytuje, jak tylko odejdę od swojego komputera
Robi to oczywiście jeszcze wolno, ale i tak z sześciolatka- samouka jestem dumna
Dzisiaj dziadkowie czytali tę nieszczęsną opinię pedagogiczną. W dziele przygotowanie do matematyki było napisane, że wiedza posiadana znacznie przerasta oczekiwaną i P potrafi liczyć na podstawowych działaniach w zakresie 1000. Jakież było zdziwienie dziadka, kiedy P bezbłędnie podał wynik odejmowania 1000- 654
Przepytał z tabliczki mnożenia, a ja byłam dumna jak paw
Taruś, z gościa bardzo się cieszę i teraz zerkam do netu w poszukiwaniu atrakcji
Stasiu, dziękuję bardzo
Gdybym nawet nie chciała jechać do Wrocławia, to teraz tylko ze względu na Was na pewno się wybiorę 

Celinko Kochana, dziękuję

Taruś, dziękuję bardzo

Taruś, z gościa bardzo się cieszę i teraz zerkam do netu w poszukiwaniu atrakcji

Stasiu, dziękuję bardzo

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Moniu ja jestem 3 razy w roku niedaleko Wrocławia bo stamtąd pochodzi moj Artur a zawsze mi czasu braknie iść na wrocław i popodziwiać
-
Celinko, musisz się zmobilizować
Z tego co wiem, Wrocław bardzo się zmienił i warto to miasto poznać 

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Moniś - Pawełek ma szerokie zainteresowania, najzabawniejsze to sprawdzanie która lilia najintensywniej pachnie...
Dobranoc życzę
Dobranoc życzę
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Wrocław jak Wrocław ale forumowicze są jeszcze fajniejsi 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Monisiu. Żałuję, że nie będzie dane nam się spotkać i poznać w realu, czego bardzo bym chciała, ale liczę, że wiosną to nastąpi. Miłego dnia życzę. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Witaj Moniczko
Nie martw się nie ma tego złego...... na pewno z tej wizyty będziesz zadowolona
, czuję to w kościach
Całuski

Nie martw się nie ma tego złego...... na pewno z tej wizyty będziesz zadowolona

Całuski

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Moniko!
Tulipane może ładne , wypada je mieć, ale za nimi nie przepadam.
Moimi ulubionymi cebulowymi są hiacynty i nikt tego nie zmieni.
Miłego dnia.
Tulipane może ładne , wypada je mieć, ale za nimi nie przepadam.
Moimi ulubionymi cebulowymi są hiacynty i nikt tego nie zmieni.
Miłego dnia.
-
Kochane, witam Was serdecznie
Przed chwilą wpadłam do domu, krótka chwila relaksu z kawką i forum
Uzupełniłam zapasy w lodówce i kupiłam większość ilość piwa
Wszyscy znani mi Amerykanie piją w Polsce sporo piwa, a ja je kupuję tylko latem. Ponieważ Ian jest melomanem, będą dwa wieczory muzyczne. Dzisiaj pójdzie z nim M do Filharmonii na "Kserksesa" Handla- opera w wersji koncertowej z okazji 250. rocznicy jego śmierci. Mnie natomiast przypadnie czwartkowy wieczór w Teatrze Wielkim na koncercie Wielkiej Orkiestry Symfonicznej im. Czajkowskiego. W programie suita z baletu "Śpiąca królewna" i V Symfonia Szostakowicza- to akurat lubię, chętnie więc posłucham
Nie przypuszczałam, że będzie tak łatwo o bilety- z drugiej jednak strony nie są tanie: 90 i 120 zł od osoby, więc pewnie dlatego można kupić z dnia na dzień.
Pogoda dzisiaj iście wiosenna, ale tak wieje, że mało głowy nie urwie... znowu leży mnóstwo dębowych liści na rabatach, muszę je uprzątnąć z zimozielonych bylin.
Zytuś, masz rację
Mariolu, co do tego nie ma żadnych wątpliwości
Aduś, też bardzo żałuję i liczę na wiosnę!!
Żabeczko, wiem, że będę zadowolona
Po prostu jestem rozczarowana, bo nastawiłam się na coś zupełnie innego... Czajkowski nie zrekompensuje mi Evory
Krysiu, ja też bardzo lubię hiacynty
Właściwie lubię wszystkie wiosenne cebulowe, nie przepadam tylko za szachownicami.
Miłego dnia Wam życzę

Przed chwilą wpadłam do domu, krótka chwila relaksu z kawką i forum

Pogoda dzisiaj iście wiosenna, ale tak wieje, że mało głowy nie urwie... znowu leży mnóstwo dębowych liści na rabatach, muszę je uprzątnąć z zimozielonych bylin.
Zytuś, masz rację

Mariolu, co do tego nie ma żadnych wątpliwości

Aduś, też bardzo żałuję i liczę na wiosnę!!
Żabeczko, wiem, że będę zadowolona

Krysiu, ja też bardzo lubię hiacynty

Miłego dnia Wam życzę

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Dzięki, że raczysz nas widokiem swoich lilii. Są piękne, a w leśnej scenerii wyglądają niesamowicie.
Wzięłam z Ciebie przykład i w piątek poszłam do fryzjera...Niestety to byłam fryzjerka
, a ja nie wyszłam z zakładu tak zadowolona ze zmiany jak Ty
Nie jest chyba tragicznie choć całkiem inaczej.
Troszkę szkoda, że nie wypalił Ci ten wyjazd do Wrocławia. Co się odwlecze to nie uciecze...Ekipa wrocławska jest niesamowita i godna poznania w realu. mam nadzieję, że też kiedyś będzie mi to dane
Trzymam kciuki za udany pobyt gościa!
Wzięłam z Ciebie przykład i w piątek poszłam do fryzjera...Niestety to byłam fryzjerka

Troszkę szkoda, że nie wypalił Ci ten wyjazd do Wrocławia. Co się odwlecze to nie uciecze...Ekipa wrocławska jest niesamowita i godna poznania w realu. mam nadzieję, że też kiedyś będzie mi to dane

Trzymam kciuki za udany pobyt gościa!
-
Izuniu, dziękuję
Przekonałam się do lilii i naprawdę bardzo mi się podobają. Nie muszę chyba dodawać, że wiosną pojawią się kolejne
Na pierwszy zdjęciu widać białe kwiatki- to rumianek, który w całości oddałam znajomej. Zrobiło się po nim dużo miejsca i właśnie tam chcę między innymi posadzić lilie. Mam dużo w pastelowych kolorach, M prosi o ciemne i takich przede wszystkim będę szukać wiosną.
Ciężko o naprawdę dobrego fyzjera...najważniejsze, że jesteś w miarę zadowolona!! Może następnym razem trafisz na właściwego, włosy na szczęście szybko rosną
Żałuję ogromnie tego wyjazdu, ale cóż... mam nadzieję, że uda się wiosną!!

Ciężko o naprawdę dobrego fyzjera...najważniejsze, że jesteś w miarę zadowolona!! Może następnym razem trafisz na właściwego, włosy na szczęście szybko rosną

Żałuję ogromnie tego wyjazdu, ale cóż... mam nadzieję, że uda się wiosną!!