Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;to prawda,,śnieg by zmienił krajobraz.Dzisiaj byliśmy z żoną w mieście na zakupach.Na Nowym Rynku jest szopka,ta co była pod ratuszem,chociaż wydaje się większa,choinki żadnej nie ma.Jutro wkleję fotki do Krzysia.Jak Ty pisałaś do mnie,to ja przeglądałem Twoje pogaduchy,uśmiałem się z tego odchudzania,jedne podają przepisy,a drugie przywalają lodami,tortami.drożdżówkami ,i zgub tu zbędne kilogramy.Sam należę do łasuchów i wiem jak trudno zgubić parę kilogramów. Będę cichcem podglądał o czym rozprawiacie.Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Rysiu dlaczego cichcem możesz tak samo zabierać głos no i oczywiście czasem wstąpić do mojego ogrodu
Było by miło
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

;:112 ;:112 ;:112 ;:112
Takich wątków smakowych tutaj troszkę jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I też tylko oglądam te pyszności i aż ślinka cieknie.
Uważam że taka ponura jesień to też niezła pora na robienie zdjęć :lol: :lol: :lol:
Zawsze można wklejać zdjęcia czarno białe o tej porze prezentują się rewelacyjnie.
A jeszcze jak słońce zachodzi na tle drzew pięknie. A miasto
wygląda jakby się zatrzymało w czasie. Polecam. :wink:
Choć wiem że nie wszyscy takie lubią. I z tego co wiem to chyba Rysiu takie nie
bardzo lubisz :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kszysiu a co jest nie tak z moim ogrodem że Rysiu miałby nie lubić wstępować bo Ty zauważyłam ostatniu że nie lubicz.
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;oczywiście odwiedzę Twoje wątki,nawet pogaduchy,żartowałem,że cichcem,ja żeby wejść do kogoś,muszę zapoznać się z jego wątkiem,żeby wiedzieć co jest" grane".A wczoraj już mi się nie chciało pisać,nachodziliśmy się po mieście.Niby tyle wszystkiego jest,a jak co do czego przyjdzie, to nie ma.Myślę,Geniu,że Krzysiu nie miał nic złego na myśli i jak Go znam,to odwiedzi Ciebie jeszcze nie raz,może nie ma czasu.
Krzysiu;zdjęcia czarno-białe też mają swój urok,lubię na nie popatrzeć,dla odmiany,żeby nie zapomnieć,jak to dawniej bywało,ale jak Napisałeś wolę zdjęcia kolorowe.
Pozdrawiam.Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Trochę kwiatków dla odmiany. Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu postarałeś się piękne te zdjęcia kwiatów no i ta gwiazda betlejemka .Wiem że Krzysiu nie miał nic złego na myśli przecież często odwiedza mój wątek .Lubi sobie żartować ja też
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;Też tak myślę. Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Kszysiu a co jest nie tak z moim ogrodem że Rysiu miałby nie lubić wstępować bo Ty zauważyłam ostatniu że nie lubicz.
Genia
;:154 ;:154 ;:154 ;:154
Chyba się teraz pogubiłem bo nie wiem o co chodzi :shock:
Ja mówiłem że Rysiu jest zapracowany i na pewno Cię odwiedzi
jak znajdzie chwilkę czasu. A teraz to dopiero bo święta za pasem
idą. Zobaczysz na jakiś czas będzie cisza na forum bo wszyscy
po sklepach latają i sprzątają :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu nigdy na forum nie będzie ciszy zawsze znajdzie się chwila dla Forum
Krzysiu wkleiła zdjęcie mojej działki teraz ale musisz się trochę cofnąć bo mój wątek trochę szybko się rozrasta
Rysiu dodałam kilka zdjęć z mojej starej działki z Rogówka z przed 10 lat jutro będzie następna tura
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;wszystko jest OK.Po prostu,tak czasami wychodzi,choć by się nie chciało.Być może,że w czasie świąt ruch na Forum będzie mniejszy,zobaczymy,chyba pierwsze święta związane z Forum,będziemy przechodzić.Nabędziemy doświadczenia.
Geniu;zajrzę do Ciebie,obejrzeć zdjęcia z dawnej działki.Zobaczę co u Krzysia słychać.Pozdrawiam.Ryszard.Trochę kwiatków wkleję Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Rysiu co to za kwiat na pierwszym zdjęciu
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mam dokładnie to samo pytanie co to za kwiat :roll: :wink:
Podoba mi się ten cyklamen , bardzo ładny miałem kiedyś podobnego. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu i Krzysiu,nie zaspokoję Waszej ciekawości,co do tego kwiatka dzisiaj,ale jutro wstąpię do kwiaciarni,tam był kupowany,to jest koło mnie,i zapytam.
Krzysiu,co w Katowicach,jak pogoda,czy prezenty kupione?.
Geniu,o pogodę nie pytam,ale o prezenty owszem.Nie wiem czy Wiesz,o jarmarku świątecznym na ul.Mostowej?Podobno różności świąteczne można kupić.
Po obejrzeniu zdjęć z działki w Rogówku,przypominam sobie Ciebie,Przechodziłaś obok mojej działki.Jednak włosy zmieniają wizerunek,szczególnie kobiety. 10 lat nie Byłaś na działce,a zwykle dużo osób zna się z widzenia,stąd nie mogłem Ciebie umiejscowić,ale zdjęcia mi pomogły.Pozdrawiam.Ryszard.Coś wkleję. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu ja dopiero 4 lata nie mam działki w Rogówku ale conajmniej 2-3 razu w roku bywam na działce u koleżanki ja tez przechodziłam koło Twojej dzialki bardzo często bo najczęściej wchodziłam tą bramką która prowadzi na Twoją działkę na pewno nie raz widzialam Ciebie i Twoją małzonkę
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No proszę jaki ten świat jest mały. Kto by pomyślał że kiedyś będziecie ze sobą rozmawiać :lol: :lol: :lol: :lol:
Forum łączy ludzi :D Ja też czasem jak idę ulicami to mam wrażenie ze mijam kogoś z forum :lol: :lol: :lol: :lol:
No a co do prezentów to wszystkie już kupione, no może prawie został jeszcze jeden ale to szybko jutro nadrobię :lol: :lol: :lol:
Kolejki w sklepach są masakryczne nie ma jak przejść między regałami, więc trudno się robi w takich warunkach zakupy.
Jakoś nie mogę się skupić bo mam wrażenie że sto osób ogląda co trzymam w ręce i sobie myśli a po co mu to jest :? :lol: :lol: :lol:
A już najgorzej jak tylko wejdę i cała załoga sklepu mnie atakuje z pytaniem - W czym mogę pomóc :? Taki już urok zakupów przed świętami.
No to jak będziesz miał moment i chęć to koniecznie zajrzyj do tej kwiaciarni bo jestem ciekaw co to roślina :) Dzięki :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”