Moja działka - rydnor - 2008r
Moja działka - rydnor
Geniu;to prawda,,śnieg by zmienił krajobraz.Dzisiaj byliśmy z żoną w mieście na zakupach.Na Nowym Rynku jest szopka,ta co była pod ratuszem,chociaż wydaje się większa,choinki żadnej nie ma.Jutro wkleję fotki do Krzysia.Jak Ty pisałaś do mnie,to ja przeglądałem Twoje pogaduchy,uśmiałem się z tego odchudzania,jedne podają przepisy,a drugie przywalają lodami,tortami.drożdżówkami ,i zgub tu zbędne kilogramy.Sam należę do łasuchów i wiem jak trudno zgubić parę kilogramów. Będę cichcem podglądał o czym rozprawiacie.Pozdrawiam.Ryszard 

- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:

Takich wątków smakowych tutaj troszkę jest

I też tylko oglądam te pyszności i aż ślinka cieknie.
Uważam że taka ponura jesień to też niezła pora na robienie zdjęć

Zawsze można wklejać zdjęcia czarno białe o tej porze prezentują się rewelacyjnie.
A jeszcze jak słońce zachodzi na tle drzew pięknie. A miasto
wygląda jakby się zatrzymało w czasie. Polecam.

Choć wiem że nie wszyscy takie lubią. I z tego co wiem to chyba Rysiu takie nie
bardzo lubisz

Moja działka - rydnor
Geniu;oczywiście odwiedzę Twoje wątki,nawet pogaduchy,żartowałem,że cichcem,ja żeby wejść do kogoś,muszę zapoznać się z jego wątkiem,żeby wiedzieć co jest" grane".A wczoraj już mi się nie chciało pisać,nachodziliśmy się po mieście.Niby tyle wszystkiego jest,a jak co do czego przyjdzie, to nie ma.Myślę,Geniu,że Krzysiu nie miał nic złego na myśli i jak Go znam,to odwiedzi Ciebie jeszcze nie raz,może nie ma czasu.
Krzysiu;zdjęcia czarno-białe też mają swój urok,lubię na nie popatrzeć,dla odmiany,żeby nie zapomnieć,jak to dawniej bywało,ale jak Napisałeś wolę zdjęcia kolorowe.
Pozdrawiam.Ryszard

Trochę kwiatków dla odmiany.
Krzysiu;zdjęcia czarno-białe też mają swój urok,lubię na nie popatrzeć,dla odmiany,żeby nie zapomnieć,jak to dawniej bywało,ale jak Napisałeś wolę zdjęcia kolorowe.
Pozdrawiam.Ryszard

Trochę kwiatków dla odmiany.

- krzysiek86
- Kontakt:
e-genia pisze:Kszysiu a co jest nie tak z moim ogrodem że Rysiu miałby nie lubić wstępować bo Ty zauważyłam ostatniu że nie lubicz.
Genia

Chyba się teraz pogubiłem bo nie wiem o co chodzi

Ja mówiłem że Rysiu jest zapracowany i na pewno Cię odwiedzi
jak znajdzie chwilkę czasu. A teraz to dopiero bo święta za pasem
idą. Zobaczysz na jakiś czas będzie cisza na forum bo wszyscy
po sklepach latają i sprzątają

Moja działka - rydnor
Krzysiu;wszystko jest OK.Po prostu,tak czasami wychodzi,choć by się nie chciało.Być może,że w czasie świąt ruch na Forum będzie mniejszy,zobaczymy,chyba pierwsze święta związane z Forum,będziemy przechodzić.Nabędziemy doświadczenia.
Geniu;zajrzę do Ciebie,obejrzeć zdjęcia z dawnej działki.Zobaczę co u Krzysia słychać.Pozdrawiam.Ryszard.Trochę kwiatków wkleję

Geniu;zajrzę do Ciebie,obejrzeć zdjęcia z dawnej działki.Zobaczę co u Krzysia słychać.Pozdrawiam.Ryszard.Trochę kwiatków wkleję

- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Geniu i Krzysiu,nie zaspokoję Waszej ciekawości,co do tego kwiatka dzisiaj,ale jutro wstąpię do kwiaciarni,tam był kupowany,to jest koło mnie,i zapytam.
Krzysiu,co w Katowicach,jak pogoda,czy prezenty kupione?.
Geniu,o pogodę nie pytam,ale o prezenty owszem.Nie wiem czy Wiesz,o jarmarku świątecznym na ul.Mostowej?Podobno różności świąteczne można kupić.
Po obejrzeniu zdjęć z działki w Rogówku,przypominam sobie Ciebie,Przechodziłaś obok mojej działki.Jednak włosy zmieniają wizerunek,szczególnie kobiety. 10 lat nie Byłaś na działce,a zwykle dużo osób zna się z widzenia,stąd nie mogłem Ciebie umiejscowić,ale zdjęcia mi pomogły.Pozdrawiam.Ryszard.Coś wkleję.

Krzysiu,co w Katowicach,jak pogoda,czy prezenty kupione?.
Geniu,o pogodę nie pytam,ale o prezenty owszem.Nie wiem czy Wiesz,o jarmarku świątecznym na ul.Mostowej?Podobno różności świąteczne można kupić.
Po obejrzeniu zdjęć z działki w Rogówku,przypominam sobie Ciebie,Przechodziłaś obok mojej działki.Jednak włosy zmieniają wizerunek,szczególnie kobiety. 10 lat nie Byłaś na działce,a zwykle dużo osób zna się z widzenia,stąd nie mogłem Ciebie umiejscowić,ale zdjęcia mi pomogły.Pozdrawiam.Ryszard.Coś wkleję.

- krzysiek86
- Kontakt:
No proszę jaki ten świat jest mały. Kto by pomyślał że kiedyś będziecie ze sobą rozmawiać
Forum łączy ludzi
Ja też czasem jak idę ulicami to mam wrażenie ze mijam kogoś z forum
No a co do prezentów to wszystkie już kupione, no może prawie został jeszcze jeden ale to szybko jutro nadrobię
Kolejki w sklepach są masakryczne nie ma jak przejść między regałami, więc trudno się robi w takich warunkach zakupy.
Jakoś nie mogę się skupić bo mam wrażenie że sto osób ogląda co trzymam w ręce i sobie myśli a po co mu to jest
A już najgorzej jak tylko wejdę i cała załoga sklepu mnie atakuje z pytaniem - W czym mogę pomóc
Taki już urok zakupów przed świętami.
No to jak będziesz miał moment i chęć to koniecznie zajrzyj do tej kwiaciarni bo jestem ciekaw co to roślina
Dzięki 

Forum łączy ludzi

No a co do prezentów to wszystkie już kupione, no może prawie został jeszcze jeden ale to szybko jutro nadrobię

Kolejki w sklepach są masakryczne nie ma jak przejść między regałami, więc trudno się robi w takich warunkach zakupy.
Jakoś nie mogę się skupić bo mam wrażenie że sto osób ogląda co trzymam w ręce i sobie myśli a po co mu to jest

A już najgorzej jak tylko wejdę i cała załoga sklepu mnie atakuje z pytaniem - W czym mogę pomóc

No to jak będziesz miał moment i chęć to koniecznie zajrzyj do tej kwiaciarni bo jestem ciekaw co to roślina