To bylo tak.......cz 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: To bylo tak.......cz 2

Post »

Witaj Ewuniu. Ale wspaniałe chwile- choć czytam że nie nadajesz się w góry :( Jejku jak ja kocham ten widok.. Morskie oko i w ogóle nasze polskie góry... Po stronie słowackiej aż tak mi się nie podobają. Aż serducho ściska widząc takie widoczki
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Fakt Ewuniu że widoki są cudne ;:108 ale nachodzić się trzeba, albo kasy na bryczki od groma wydać ;:306
Lucynko wróciłam i jutro zasuwam na działkę
Gosiu - właśnie to przeszłam . Pierwsza wyprawa była na Ornak tak wyrwałam ,że mnie dogonić nie mogli (Pomyślałam szybko odbębnić i wracać- niestety niby powrót łatwiejszy ale dał po dooopie)
na Gubałówkę już się nie pchałam tylko kolejką wjechałam ;:306 , Do Morskiego Oka dotarłam bryczką
Nie wiem czy oglądałyście film pt "Cisza" ( to o tych licealistach co ich ściągnęła lawina) na filmie spodobały mi sie widoki nad Czarnym Stawem i chciałam to zobaczyć na żywo- dlatego o dziwo ciągnęłam rodzinkę nad Czarny Staw ;:224 ,ale młodszej sil zabrakło tym bardziej, że była wizja powrotu na nogach :wink: Schodząc trafiła się promocja na bryczki i zjechaliśmy :;230 :;230 .
Do dziś czuję zakwasy i łykam Nimesil raczej mój kręgosłup nie nadaje się na takie wycieczki. .
Tereniu zdrówko od jutra wróci. Na działce czeka 8 azalii do posadzenia ;:224
Tesiu - u mnie to może nie lenistwo ;:185 ......ale co to za przyjemność iść w góry ,a na wieczór zamiast na spacer,,łykać prochy ;:223 .
Agatko - masz rację - nie ma co się martwic na zapas - może się przejdę do kręgarza i będzie git - już raz mnie uratował .... tylko skąd ja nr tel do niego wezmę ????Przeca się utopil :;230 :;230 :;230
Madziu po stronie słowackiej widziałam tylko Pieniny ( i chyba już tak zostanie ;:306 ) a to tylko dlatego że siedziałam na pękniętej tratwie którą Flisak usilnie utykał jakimiś papierami i klejem ;:202 . Dobrze że Dunajec tylko w kilku miejscach jest głęboki na tej trasie inaczej dodatkowo w nerwicę bym wpadła.

Dla kochających góry Trzy Korony

Obrazek

Tesiu , Agatko może być ?

Obrazek
Pozdrawiam. Ewa
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pewnie że może ;:138 ;:138 ;:138

Ewciu Nimesil nie nadaje się do dłuższego łykania

chyba tylko do dwóch tygodni można i musi być przerwa

ale skoro Ci pomaga..........., ja nie takie ilości przeciwbólków załatwiam przez dobę ;:306 ;:306

No ale mówię tylko to co mi lekarka powiedziała, bo mój stary na korzonki używał ;:202 ;:202
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Agatko nic innego nie mam a i tak się już kończy - Jutro się rozruszam na działce- mam nadzieję ;:131
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś to ja widzę że Ty nasze góry to bardzo dobrze zwiedziłaś :) Trzy Korony, Czarny Staw, Gubałówka, Morskie Oko, spływ Dunajcem hoho to wszystko teraz czy tak ogólnie? Jest w górach co zwiedzać. Lubię morze, wręcz uwielbiam ale na urlop to zdecydowanie wolę góry. Takie widoki że aż dech w piersiach zapiera. Ja też miałam kilka przygód, W smoczej jamie zjechałabym na sam dół oczywiście pod skałę a nie tylko z jaskini. W dolinie kościeliskiej zawału bym dostała. Taki jakiś dziwny atak serca mnie złapał. Chociaż nie mam z nim dużych problemów. Jedynie na co w górach narzekam to ciągłe bóle zatok. No ale z tym dzięki tabletkom jakoś walczę. Mnie najbardziej zachwyca kasprowy.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć Mewcia :D Nie napiszę "fajnie, że wypoczęłaś", bo fizycznie raczej nie wypoczęłaś :lol: Ja tam też góry wolę podziwiać z dołu lub z auta, ewentualnie jak wwiezie mnie kolejka na górę, choć tak blisko nich mieszkam. Całe szczęście eM też z tych nie chodzących. Zdjęcia jednak obejrzałam z przyjemnością, a największą sprawiło mi to ostatnie :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Madziu - teraz, wcześniej byłam tylko w Karkonoszach na Śnieżce Mój emek kocha góry i bardzo długo udawało mi się wmawiać ,że jednak jod dla dzieci jest zdecydowanie lepszy ;:306 .
Na Kasprowy nie pojechaliśmy bo o 5 trzeba by było wstać żeby nie stać w czterogodzinnej kolejce - jakoś się nie udało tak wcześnie zerwać z łóżeczka ;:306
Milenko - Na szczęście przyszły rok na pewno będzie nad morzem
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak... kolejka w kuźnicach dosłownie nie ma końca. No to mimo bólu wakacje miałaś piękne. Tyle widoków :)
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

To dziwne (?) jak człowiek zasuwa w ogródku z łopatą to jakoś za bardzo nie jęczy. A jak przyjdzie iść na spacer lub z rodziną w góry to taki od razu chory.... ;:224
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Ja to ani morza w tym roku nie zobaczę, ani gór ... ale chociaż mnie nóżki nie będą bolały ;:224
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewciu jechałam wczoraj przez Poronin i pomachałam Ci ;:7 Pogodę mamy super i jest fajnie odpoczywam ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Ewus fajnie że wypoczełaś ,ja kilka lat temu też byłm w Zakopanem.a W SRODE jedziemy w sudety na śnieżce byłam kilka razy,ale córka coś wymyśli ,byle g
    • ry zobaczyć ,bo je kochamy.
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

ja tak jak ty Ewo zdecydowanie wolę morzę, choć góry są piękne tylko trzeba chodzić.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Ewciu, dzięki za ten zachód słońca ;:180 ;:196 Ja uwielbiam morze, spacery po plaży, zachody słońca i tą cudowną morską bryzę ;:215
beatab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2009, o 09:25

Post »

Ewka- ale zazdroszczę tych gór- mój m nie lubi chodzić, a na Morskie Oko to trasą przez Dolinę Pięciu Stwów??
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”